• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Hygiëne

Door met je hygiëne bezig te zijn voel je je niet alleen schoner, maar bescherm je ook nog eens je gezondheid. Je doodt zo namelijk de bacteriën en virussen die je ziek kunnen maken. Je vindt hier alle hygiënische producten voor alledaags gebruik.

Nog meer informatie nodig?

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Bombol - UV Disinfector - Portefeuilleformaat - Grijs
    Bombol - UV Disinfector - Portefeuilleformaat - Grijs
    Regular Price  119,00 Special Price  59,50

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Kies voor hygiënische producten en bescherm je gezondheid

Je ziet ze niet, maar ze kunnen je ziek, zwak en misselijk maken: bacteriën en virussen. Ze bezorgen je onder andere verkoudheid en griep. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Je beschermt jezelf van deze microscopische ziekteverspreiders door ze te bestrijden met hygiënische artikelen. Deze producten zorgen er voor dat je bacteriën en virussen buiten houdt, en snel en effectief dood als dat nodig is.

Desinfecterende handgel

Water en zeep geven je een schoon en fris gevoel, maar doden niet alle virussen en bacteriën die op je handen zitten. Het gebruik van desinfecterende handgel is dan ook het ideale middel om je handen zo hygiënisch mogelijk te maken. Door desinfecterende handgel te gebruiken voorkom je het verspreiden van virussen. Belangrijk om te weten: de handen zijn de grootste verspreiders van bacteriën en virussen. Met desinfecterende handgel heb je dus een effectieve en snelle manier gevonden om deze bacteriën en virussen te doden.

Handzeep

Na een bezoekje aan het toilet, na het koken of na hard werken in de tuin: handzeep is altijd handig. Door regelmatig je handen te wassen houd je ze schoon en hygiënisch, waardoor je je fris voelt. We hebben verschillende soorten handzeep voor je. Denk aan pompjes, navulling en antibacteriële handzeep. Zo weet je zeker dat je handzeep vindt die je lekker vindt ruiken en je een schoon gevoel geeft.

Mondkapjes

Mondkapjes kunnen helpen om het verspreiden van virussen te stoppen. Niet alleen van anderen op jou, maar ook van jou op anderen. Er zijn in principe twee soorten: wegwerpmaskers en herbruikbare mondkapjes. Probeer ze vooral allebei als je regelmatig een mondkapje wil gebruiken, zodat je zeker weet wat je zelf het fijnst vindt. Een herbruikbaar mondkapje is natuurlijk de meest duurzame keuze.

Wegwerphandschoenen

Voorkomen is beter dan genezen, ook in het geval van het hygiënisch houden van je handen. Daar zijn onze wegwerphandschoenen perfect voor. Door de handschoenen te gebruiken heb je een effectief schild tegen bacteriën en virussen, die niet je handen kunnen bereiken. Zo voorkom je dat deze ziekteverspreiders hun werk kunnen gaan. Gebruik wegwerphandschoenen bijvoorbeeld tijdens het koken of schoonmaken.

"
go to top