• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
 • Gratis ruilen
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Beveiligingscameras

Met beveiligingscamera’s houd je altijd en overal een oogje in het zeil. Waar je ook bent, je laat je bezittingen met een gerust hart achter. Een bewakingscamera schrikt inbrekers preventief af en verzamelt bewijsmateriaal als iemand toch een inbraakpoging doet.

Nog meer informatie nodig?

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  2e kansje - WOOX - Smart HD-binnencamera 360° - type R4040 - Wit
  2e kansje - WOOX - Smart HD-binnencamera 360° - type R4040 - Wit
  Regular Price  31,00 Special Price  23,50
  2e Kansje Woox - Slimme camera - Schijnwerper - Bewegingsdetectie
  2e Kansje Woox - Slimme camera - Schijnwerper - Bewegingsdetectie
  Regular Price  108,00 Special Price  86,95
 1. Ajax - Bewegingsdetector - Motioncam PhOD - Zwart
  Ajax - Bewegingsdetector - Motioncam PhOD - Zwart
   240,00
 2. Ajax - Bewegingsdetector - Motioncam PhOD - Wit
  Ajax - Bewegingsdetector - Motioncam PhOD - Wit
   240,00
 3. Ajax - Bewegingsdetector - MotionCam Outdoor - Wit
  Ajax - Bewegingsdetector - MotionCam Outdoor - Wit
   404,15
 4. Ajax - Gateway - Hub - Zwart
  Ajax - Gateway - Hub - Zwart
   252,50
 5. Ajax - Gateway - Hub - Wit
  Ajax - Gateway - Hub - Wit
   252,50
 6. Ajax - Gateway - Hub 2 - Wit
  Ajax - Gateway - Hub 2 - Wit
   354,25
 7. Nedis - Slimme IP Buitencamera - type CO20CWT -360° draaibaar
  Nedis - Slimme IP Buitencamera - type CO20CWT -360° draaibaar
   92,65
 8. Alecto - Wifi camera - domotica koppelbare IP camera
  Alecto - Wifi camera - domotica koppelbare IP camera
   49,95
 9. WOOX - Smart buitencamera - Full HD (1920x1080) - type R9044 - Zwart
  WOOX - Smart buitencamera - Full HD (1920x1080) - type R9044 - Zwart
   41,50
 10. WOOX - Smart Indoor Binnencamera - type R4114- Wit
  WOOX - Smart Indoor Binnencamera - type R4114- Wit
   29,95
 11. WOOX - Smart HD-binnencamera 360° - type R4040 - Wit
  WOOX - Smart HD-binnencamera 360° - type R4040 - Wit
   31,00
 12. Nedis - Slimme IP Buitencamera - type CO40CBK - met bewegingssensor
  Nedis - Slimme IP Buitencamera - type CO40CBK - met bewegingssensor
   66,00
 13. Nedis - Slimme IP-Buitencamera - type CO11CWT - Full HD (1920x1080)
  Nedis - Slimme IP-Buitencamera - type CO11CWT - Full HD (1920x1080)
   53,30
 14. Nedis - Slimme Babycamera - type CI30CGY - Full HD (1080p)
  Nedis - Slimme Babycamera - type CI30CGY - Full HD (1080p)
   59,95
 15. Nedis - Slimme Binnencamera - type CI20GY - HD 720p
  Nedis - Slimme Binnencamera - type CI20GY - HD 720p
   51,99
 16. Nedis - Slimme Binnencamera - type C11CWT - Flexibel statief
  Nedis - Slimme Binnencamera - type C11CWT - Flexibel statief
   48,35

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen van een beveiligingscamera kopen

Veilig wonen begint met de juiste beveiliging. Hiervoor heeft Veilig.nl verschillende beveiligingssystemen. Bijvoorbeeld alarmsystemen die ongewenste bewegingen detecteren. Daarnaast hebben we diverse beveiligingscamera’s die voor jou je huis in de gaten houden, binnen én buiten.

Een bewakingscamera helpt je om eventuele inbrekers te identificeren. De camera’s leggen alles vast en houden een oogje voor je in het zeil. Als er iets gebeurt, staat het vastgelegd op beeld. Bijvoorbeeld als iemand een poging doet tot inbraak of diefstal.

Een bewakingscamera verzamelt dus belangrijk bewijsmateriaal. Op de beelden is te zien wat er is gebeurd en – belangrijker nog – wie in je woning is binnengedrongen. Dit helpt de politie enorm: zij kunnen de daders nu veel beter en sneller identificeren.

Dat weten inbrekers natuurlijk ook. Als zij camera’s zien hangen, proberen ze hoogstwaarschijnlijk niet eens om in te breken. Dan zouden ze tenslotte hun eigen glazen ingooien.

Hang camera’s dus vooral in het zicht op. Daarmee maak je de kans op inbraak aanzienlijk kleiner. En jij voelt je zo veilig en gerust in je eigen huis.

Soorten beveiligingscamera’s

Er bestaan verschillende soorten beveiligingscamera’s. Van HD-beveiligingscamera's tot slimme beveiligingscamera’s: Veilig.nl heeft het in huis. Je kiest dus eenvoudig de camera die helemaal past bij jouw wensen.

Slimme bewakingscamera’s bedien je via een app op je mobiele smartphone, tablet of domoticasysteem. Je zet de camera handmatig aan of stelt een tijdschema in dat volledig aansluit op je woon-werkritme. De slimme camera springt in dat geval aan als jij naar werk vertrekt en schakelt uit wanneer je thuiskomt.

Je kunt ervoor kiezen om een melding te ontvangen als de beveiligingscamera een verdachte situatie detecteert. Het type melding bepaal je helemaal zelf: kies voor een sms, trilsignaal, geluidssignaal of notificatie.

Slimme camera’s zijn verbonden via een netwerkkabel of WiFi. De beelden van de bewakingscamera’s staan opgeslagen in de cloud, op een sd-kaart of een netwerkschijf. Je bekijkt de beelden live via de applicatie of kijkt ze terug op ieder ander gewenst moment.

Op zoek naar een goedkopere oplossing? Veilig.nl heeft ook dummy camera’s in het assortiment. Een dummy camera is vrijwel niet van een echte bewakingscamera te onderscheiden. Ze zijn een budgetvriendelijke optie voor wie inbrekers preventief wil afschrikken. Een buitenstaander weet tenslotte niet of het een dummy camera betreft, en zal misschien geen poging tot inbraak doen bij het zien van de camera.

Beveiligingscamera’s voor binnen

Door beveiligingscamera’s binnen op te hangen, laat je je inboedel met een gerust hart achter. Als je even niet thuis bent, wordt er toch op je spullen gelet. Ook voor op kantoor, in je winkelpand, garage, schuur of vakantiehuis zijn binnencamera’s een uitkomst.

Met sommige binnencamera’s houd je de gehele ruimte in de gaten, omdat ze rondom kunnen draaien en kantelen. Ook heeft Veilig.nl bewakingscamera’s voor binnen met bewegingsmelders. Zo zorg je voor optimale inbraakbeveiliging van je woning of bedrijfspand.

Beveiligingscamera’s voor buiten

Voor wie zijn oprit, erf of tuin graag goed in de gaten houdt, zijn beveiligingscamera’s voor buiten een uitkomst. Deze camera’s zijn in staat om meters ver te kijken, omdat ze vaak voorzien zijn van een uitstekende zoomfunctie. En dat is essentieel als een dief in een verre hoek van je tuin binnensluipt.

Veel buitencamera’s hebben ook nachtzicht. Wel zo handig, aangezien de meeste inbraken plaatsvinden in de donkere, nachtelijke uren.

Beveiligingscamera’s buiten moeten natuurlijk wel tegen een stootje kunnen. Daarom biedt Veilig.nl ook waterdichte buitencamera’s. Daarnaast hebben wij camera’s in het assortiment die extra stevig zijn en dus goed bestand zijn tegen vandalisme. Je kunt ze zonder zorgen buiten ophangen.

Alle beveiligingscamera’s van Veilig.nl zijn gekeurd en/of gecertificeerd. Zo weet je zeker dat je een goede én veilige aankoop doet.

go to top