• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Kindersloten

Wil je je kind weghouden bij gevaarlijke kastjes met bijvoorbeeld medicijnen of schoonmaakmiddelen? Monteer dan een kinderslot op kasten, zodat je kind er onmogelijk een kijkje in kan nemen. Een kleine aanpassing om grote gevaren te voorkomen!

Nog meer informatie nodig?

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Een kinderslot voor elke kast

Ongemerkt zijn in de gemiddelde keuken best wel wat gevaarlijke kastjes en deurtjes te vinden. Denk er maar eens over na. Als je kind uit pure nieuwsgierigheid een kastje of deurtje openzwaait kan dat vervelende consequenties hebben. Net zoals je liever niet hebt dat je kind met bijvoorbeeld schadelijke schoonmaakmiddelen aan de haal gaat of de la met scherpe messen of medicijnen weet te vinden. 

Gelukkig kun je dat tegengaan door lades en kastdeurtjes te voorzien van een kinderslot. Daardoor kan je kind het deurtje onmogelijk openzwaaien en staan gevaarlijke producten veilig achter slot en grendel. Alleen jij kunt er nog bij komen.

Diverse kindersloten voor keukenkastjes

Een kinderslot is niet een standaard slotje met bijbehorende sleutel. Nee, er bestaan allerlei varianten. Zo kun je kiezen voor een magneetslot, waarbij je een kastje kunt openen door er met een magneetsleutel langs te gaan. Daarnaast bestaan er veiligheidshaakjes die ook niet zichtbaar zijn van buitenaf, maar wel hun werk doen. Allemaal vormen van kinderbeveiliging voor keukenkastjes waarbij jij nog wel goed bij de kastjes kunt, maar ze voor je kind zijn afgeschermd.

Veel kindersloten van Veilig.nl kun je ongezien bevestigen. Je kastjes zien er dus stijlvol uit als altijd. En dat terwijl de kastjes toch beveiligd zijn tegen nieuwsgierige kinderen.

Waar heb je een kinderslot op de kast voor nodig?

Je hoeft niet elke lade in huis van een kinderslot te voorzien. Een kinderslot op de kast gebruik je in principe alleen voor lades of kasten die potentieel gevaarlijk zijn voor je kind. Denk aan lades met gevaarlijke producten, scherpe voorwerpen of medicijnen. Allemaal voorwerpen waar je kind in zijn zoektocht naar avontuur zomaar op kan stuiten, maar die je liever buiten zicht houdt.

Ook kun je de koelkast en magnetron van een kinderslot voorzien. Bij de oven en magnetron is dit fijn om zo te voorkomen dat je kind een hete oven of magnetron opent. Bij de koelkast is een kinderslot handig om te vermijden dat de vingertjes van je kind tussen de deur bekneld raken.

Voorkom gevaar dat in een klein hoekje zit

Met kleine kinderen in huis kan gevaar in een heel klein hoekje zitten. Soms zelfs letterlijk. Het komt regelmatig voor dat kinderen tegen de hoek van een tafel of kast vallen en zich daardoor lelijk bezeren. Of dat een meubel van de kant valt als een kind zich eraan optrekt. 

Dat soort gevaren met de meubels in huis kun je voorkomen door hoekbeschermers te bevestigen op scherpe hoeken van meubels. Die maken de hoeken zachter. Vergeet ook niet om grote kasten aan de muur vast te maken met kantelbeveiliging. Dan kan een meubel niet van de muur kukelen, ook niet als je kind er met zijn volle gewicht op leunt.

Nog meer producten voor kinderveiligheid bij Veilig.nl

Met een compleet assortiment aan producten voor de veiligheid van je kind, kun je op Veilig.nl voor bijna elk mogelijke gevaar wel een passend product vinden. Bekijk vooral ons uitgebreide assortiment en vind de producten die jouw kind de optimale bescherming bieden

Denk bijvoorbeeld aan stopcontactbeveiliging, waarmee je voorkomt dat je kind zijn vingertjes in het stopcontact friemelt en daarmee onder stroom komt te staan. Ook anti-slipproducten zijn handig, zodat je kind niet op de gladde badkamervloer kan uitglijden. En vergeet ook zeker niet een goede babyfoon in huis te halen, zodat je bij gevaarlijke capriolen tijdens het slaapje van je kind altijd snel ter plaatse bent of je kind kunt sussen als het huilt. 

"
go to top