• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Kantelbeveiliging meubels

Maak je huis veiliger voor je kinderen door zware meubels te verankeren aan de muur te maken. Kantelende meubels kunnen voor kinderen een groot gevaar vormen. Gelukkig zijn er genoeg kleine maatregelen die je kan nemen om de kans op ongelukken te verkleinen. Bekijk hier de kantelbeveiliging voor meubels van Veilig.nl.

Nog meer informatie nodig?

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Reer - Vingerklembeveiliging - 180 cm
    Reer - Vingerklembeveiliging - 180 cm
    Regular Price  25,00 Special Price  12,50

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Kantelbeveiliging om omvalgevaar te voorkomen

Je staat er misschien niet direct bij stil als je een meubel koopt, maar die mooie nieuwe kast staat niet altijd zo stevig als je denkt. Althans, als je een kleintje hebt rondlopen. Kleine kinderen hebben vaak de neiging zich aan kasten of tafels op te trekken bij hun eerste pogingen tot wandelen en kruipen. Als die zware kast dan omvalt, kan je kind zich flink bezeren. 

Daarom raden ook meubelgiganten aan om je meubels altijd vast te maken aan de wanden met kantelbeveiliging. Een kleine ingreep die de kans op gevaar verkleint.

Omvalbeveiliging voor jouw meubels

Kantelbeveiliging is een handige manier van omvalbeveiliging voor je meubels. Je kan er je meubelen veilig mee aan de wand bevestigen. Gebruik hiervoor het juiste beslag, zodat je meubel ijzersterk tegen de wand staat en van omvallen geen sprake kan zijn. 

Let op: kies het beslag voor de wandbevestiging altijd uit op het materiaal waarin je het vastschroeft. Zo gebruik je voor een gipswand zonder houten frame eerder een plug met schroef en voor een gipswand met houten frame schroef je de omvalbeveiliging juist direct in het hout.

Meubelbeveiliging: kleine ingreep, groot gevaar voorkomen

En als je toch bezig bent met het veilig maken van je huis voor je kind(eren), is het ook verstandig om meteen hoekbeschermers voor je meubels mee te bestellen. Naast het omvallen van meubels, is een valpartij tegen de scherpe hoeken van een tafel of kast ook gevaarlijk voor kleine kinderen. Als je kind dan uitglijdt, kan hij of zij het hoofd zomaar tegen de hoek van een tafel of kast stoten. 

Hoekbeschermers gaan dat gevaar tegen. Deze vorm van meubelbeveiliging maak je vast aan de hoeken van het meubel om hoeken minder scherp te maken. Een kleine ingreep waarmee je heel vervelend letsel voor je kind kan beperken.

Maak jouw woning kindveilig via Veilig.nl

Om je huis volledig veilig te maken voor je kind(eren), kan je het beste direct investeren in een aantal producten voor kinderveiligheid. Denk, naast kantelbeveiliging, bijvoorbeeld ook aan antislipproducten om uitglijgevaar tegen te gaan. Of wat dacht je van stopcontactbeveiliging, aangezien het grote gevaren met zich meebrengt als je kindje zijn vingers of een scherp voorwerp in het stopcontact steekt? 

Verder zijn kindersloten handig om je kind weg te houden bij kastjes met gevaarlijke producten, zoals messen of giftige schoonmaakmiddelen. 

Daarnaast zijn babyfoons een onmisbaar product voor de meeste ouders. Het is fijn om zicht te hebben op wat je kleintje in bed uitspookt. Zo kan je snel te hulp schieten als je kind bijvoorbeeld huilt of verkeerd in bed ligt.

Voor al deze producten kan je terecht bij Veilig.nl: de grootste webshop van Nederland voor alles rondom veiligheid. Voor baby’s tot volwassenen en senioren. Ook fijn: al onze producten zijn gecertificeerd en/of gekeurd om jou optimale veiligheid te garanderen.

Gebruik ook onze checklists om er zeker van te zijn dat je straks alles in huis hebt voor de veiligheid van jou en je kind.

 

"
go to top