• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Bedhekjes

Dat je kind ‘s nachts uit bed kan rollen of vallen, is natuurlijk geen fijne gedachte. Gelukkig kun je dat makkelijk voorkomen door een bedhekje aan het bed te bevestigen. Bekijk hier de bedhekjes van Veilig.nl: gekeurd en/of gecertificeerd, zodat je zeker weet dat je een veilige aankoop doet.

Nog meer informatie nodig?

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Hoe werkt een bedhekje?

Een bedhekje is bedoeld om te voorkomen dat kinderen uit bed rollen, vallen of stappen. Je schuift de voeten van het hekje onder het matras, waardoor het goed op zijn plek blijft staan. Als je kind dan ‘s nachts gaat rollen, kan het niet uit het bed vallen. Het hekje houdt hem of haar tegen. Dat is een fijn en veilig idee. 

Je kunt bedhekjes zeker niet alleen gebruiken bij dreumesen of peuters. Er bestaan ook bedhekjes voor ledikanten en voor junior- of tienerbedden. Het maakt dus niet uit welke leeftijd je kind heeft of hoe groot zijn of haar bed is; je vindt bij Veilig.nl een bedhekje dat past.

Bedhekjes in vele soorten en maten

Op Veilig.nl vind je veel producten voor de veiligheid van kinderen. Ook bedhekjes verkopen we in allerlei soorten en maten. Er zijn hekjes van metaal, kunststof, hout, aluminium of staal. Kies voor neutrale kleuren of juist voor knalkleuren als roze, blauw of groen. Opties genoeg! 

Gebruik de filters om het bedhekje te vinden dat bij jouw bed en kind past. Je kunt ook specifiek selecteren op leeftijd. Zo is er een bedhekje voor kinderen tot 180 maanden, van 2 tot 3 jaar, maar ook voor kinderen ouder dan dat. Qua breedte variëren de bedhekken van 40 centimeter tot meer dan 180 cm.

Bestel een veilig bedhekje bij Veilig.nl

Een bedhekje is bedoeld om je kind veilig te laten slapen. Belangrijk dus dat het bedhek zelf volkomen veilig is. Gelukkig kun je daar bij Veilig.nl op vertrouwen. Al onze producten zijn gecertificeerd en/of getest. Alle bedhekjes zijn dan ook uitgebreid onder de loep genomen voordat ze in onze webshop verschijnen.

Bedhekjes en andere producten voor optimale kinderveiligheid

Veilig.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van allerlei producten rondom veiligheid. Is er een kindje op komst? Of begint je kindje te lopen en wil je je huis veilig maken voor je kind(eren)? Bij Veilig.nl vind je alles om je huis kindveilig te maken.

Als je kind begint te kruipen of lopen, is het bijvoorbeeld slim om een traphekje aan te schaffen, zodat je kind niet op de trap kan klauteren en vallen. 

Ook handig: kindersloten die je op kasten bevestigt, waardoor je kind niet met gevaarlijke producten aan de haal kan gaan. En dankzij een babyfoon kun je je kindje tijdens een slaapje goed in de gaten houden en te hulp schieten als er iets is.

Andere producten die je bij Veilig.nl vindt, zijn hoekbeschermers. Die maken hoeken van meubels minder scherp, waardoor een valpartij tegen een kast niet tot vervelende wonden leidt. Ook vind je bij Veilig.nl kantelbeveiliging voor meubels. Kinderen trekken zich vaak aan van alles op, zeker als ze net beginnen met lopen. Dan wil je natuurlijk niet dat je kast omvalt. Met kantelbeveiliging ga je dat tegen en blijft je meubel altijd veilig rechtop staan.

"
go to top