• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Vind jouw ideale kluis met de kluizen configurator

In een paar korte vragen weet jij precies welke kluis bij jou behoefte past.

Stap voor stap uitleg
Whitepaper over kluizen!

Meest verkochte kluizenVeilig.nl is gespecialiseerd in gekeurde en/of gecertificeerde kluizen:

Wij leveren uitsluitend gecertificeerde inbraak- en brandwerende kluizen voor zowel zakelijk als voor particulier gebruik van premium merken met de juiste certificaten. Deze zijn erkend door elke verzekeraar.

Met een ervaren montageteam plaatsen en verankeren wij kluizen door heel Nederland, inclusief een erkend verankeringscertificaat.

Waarom een kluis kopen bij Veilig.nl

Veilig.nl is een begrip en specialist op het gebied van o.a. kluizen, brandkasten, brandblussers en andere gekeurde en gecertificeerde veiligheidsproducten. Wij verkopen alleen veiligheidsproducten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dat ziet u terug in de kwaliteit van onze producten.

Zoekt u naar een betaalbare en gekeurde kluis? Dan is Veilig.nl de enige relevante bestemming voor uw online aankoop. Bij ons vindt u een breed scala aan betaalbare kluizen van de beste kwaliteit.

Garantie:

Bij Veilig.nl krijgt u een extra lange garantie van 3-5 jaar. (afhankelijk van het merk)

Online kluis kopen:

Bij Veilig.nl kun je eenvoudig online een kluis kopen. Hier vind je alle soorten kluizen, zoals:

De prijs kun je bepalen door gebruik te maken van onze filters. Veilig.nl verkoopt alleen gekeurde en gecertificeerde kluizen. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit kluis.

Wij verkopen kluizen aan consumenten en bedrijven:

Bent u op zoek naar een veilige kluis voor thuis? Of wilt u juist een veilige kluis kopen voor uw bedrijf? Veilig.nl heeft het allemaal! Ook kunnen onze gecertificeerde monteurs de kluis vakkundig bij u plaatsen en verankeren.

Welke kluis kiezen:

Er zijn momenteel zoveel kluizen op de markt dat het je kan duizelen. Hoe zorg je dat je de optimale prijs-kwaliteitsverhouding vindt? Een kluis die goed past bij jouw wensen zonder daar exorbitante bedragen aan kwijt te zijn.

Veilig.nl heeft hiervoor een keuzehulp module gemaakt. Of download eerst de Whitepaper hier krijg je een uitgebreid overzicht en informatie over alles wat je wilt weten over de aanschaf van een kluis!

Kluis bezorgen:

Het bezorgen van een kluis is specialistisch werk. Een zware kluis moet met zorg worden vervoerd. Het in- en uitladen is zwaar werk.

U kunt bij Veilig.nl kiezen voor een standaard levering. Dit betekent dat de vervoerder de kluis op een pallet direct achter de voordeur neerzet (indien de breedte van de deur zich daarvoor leent). Tevens kunt u kiezen voor een discrete verpakking, zodat niemand weet wat er op de pallet staat.

Daarnaast kunt u kiezen voor een z.g.n. “Full service levering en plaatsing” .Dit is per merk-/type kluis anders. In sommige gevallen indien de kluis naar een verdieping moet zonder lift, vragen wij u om een z.g.n. “inhuisformulier” in te vullen. Dit zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk duidelijkheid is over de situatie en indeling van uw huis om te kijken wat ervoor nodig is om de kluis op de juiste wijze te transporteren en te plaatsen/verankeren.

Deugdelijke verankering:

Het is natuurlijk van groot belang dat de verankering van uw kluis deugdelijk gebeurt, dit is ook de eis van de verzekeraar. De bedoeling van een goede verankering van de kluis is dat er een minimale uittrekkracht van 500 KG wordt behaald, hierdoor is het “loswrikken” van een kluis niet gemakkelijk.

Kluis plaatsen en verankeren door een specialist:

Een gecertificeerde kluis moet vakkundig worden verankerd aan uw woning of bedrijfspand. Om het certificaat geldig te maken, dient elke inbraak-brandwerende kluis met een gewicht minder dan 1000 KG goed verankerd te worden. Veilig.nl heeft een team van professionele monteurs om dit voor u te verzorgen. Die zijn erkend en worden aanbevolen door alle verzekeraars. Een kluis verankeren is specialisten werk.

Verankering materiaal bij kluis:

Bij alle geleverde kluizen wordt door de fabrikant verankerings materiaal meegeleverd, bij de privé kluizen tot certificaat EN 14450 S2 wordt vaak een plug en een bout meegeleverd en bij de kluizen met een EN 1143-1 Grade I t/m V vaak een zwaarlast anker, mechanisch anker of keilbout. Deze verankering materialen kunt u gebruiken om de kluis zelf te verankeren. Ook al wordt dit deugdelijk door u uitgevoerd, de kans bestaat dat de verzekeraar dit niet erkend. Tegenwoordig vraagt de verzekeraar vaak om een verankering certificaat uitgevoerd door een erkend kluisspecialist, die hier voor een opleiding heeft gevolgd bij de branche vereniging. Veilig.nl regelt dit voor u.

Een alternatief is het verlijmen van een kluis, stel u kunt niet boren vanwege leidingen, of vloerverwarming dan is verlijmen een goede en veilige keus, nadeel is alleen dat verplaatsen/verhuizen van de kluis wel een stuk lastiger wordt.

De uittrekkracht van de verschillende materialen verschilt enorm, met name het gebruik van een bout en plug is in onze ogen niet voldoende.

De beste wijze van een kluis verankeren:

De beste wijze van een kluis verankeren is met een chemisch anker. Hiervoor is nodig: een goede betonnen muur of wand (geen tussen muur). Bij een chemische verankering wordt een gat geboord en deze wordt gevuld met een twee componenten pasta en een draadeind waar de kluis aan bevestigd wordt door middel van een moer. Door de chemische reactie wordt dit net zo sterk als het beton en krijg je de hoogst haalbare uittrekkracht. Dit is de beste manier om een kluis te verankeren!

De beste service:

Een aankoop bij Veilig.nl is de kortste weg naar een veilig gevoel. Een kluis koop/investeer je voor een lange periode en dan wil je zeker zijn van de leverancier en de kwaliteit van het product. Veilig.nl verkoopt alleen de beste merken die gekeurd en-/of gecertificeerd zijn waardoor dit borg staat voor de beste aankoop.

In een kluis berg je veilig je waardevolle spullen en belangrijke documenten op. Bij Veilig.nl koop je verschillende soorten kluizen. Koop een kleine kluis voor in je woning of kies een grote kluis voor zakelijk gebruik. Wat er ook gebeurt, je bezittingen worden beschermd.

Nog meer informatie nodig?
go to top