• 100% Gekeurde & Gecertificeerde producten*
  • Probleemloos retourneren
  • Achteraf betalen binnen 14 dagen
  • Thuiswinkel waarborg

Reizen

Vakantie is bedoeld om te genieten. En dat gaat een stuk beter als je weet dat je veilig bent. Bereid je daarom goed voor en schaf de juiste producten aan zodat jij veilig kunt reizen. Zonder angst, mét alle aandacht om volop van je vakantie te genieten.

Nog meer informatie nodig?

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voorkom risico’s op reis, bereid je goed voor

Waar gaat je volgende reis naartoe? Naar het zonnige Mexico? Naar een stad in Europa? Of naar een huisje op de Nederlandse heide (ook mooi)? Waar je ook heen gaat; je geniet het meest van je vakantie als je goed voorbereid in de auto, de trein of het vliegtuig stapt. 

Je denkt er misschien niet altijd over na, maar helaas kan er op vakantie altijd iets gebeuren. Je portemonnee wordt gestolen door een zakkenroller, je verzwikt je enkel tijdens een lange wandeling of iemand probeert je koffer open te maken en zo spullen te stelen.

Natuurlijk hoef je die risico’s je er niet van te laten weerhouden op reis te gaan. Wel is het slim om de juiste maatregelen te treffen, zodat je onbezorgd op reis gaat en minder risico loopt. Met ons assortiment voor veilig reizen ga jij goed voorbereid op vakantie. 

Bescherm je gegevens en spullen tijdens je vakantie

Eén van de dingen die kan gebeuren op vakantie, is dat je pasjes of spullen gestolen worden. Gelukkig kun je dat soort risico’s vrij eenvoudig beperken. Investeer bijvoorbeeld in een goed kofferslot, zodat alleen jij (en eventueel de douanier) je koffer kan openen. Een voorbeeld hiervan is een TSA-slotje. De douane heeft een speciale lopersleutel waarmee alleen zij het slot buiten jou om kunnen openen. Dit voorkomt dat je kofferslot onnodig opengebroken wordt bij een bagagecontrole.

Ook helpt het als je je pasjes en geld in een RFID-portemonnee bewaart. Slimme criminelen kunnen de chips van jouw pasjes (bijvoorbeeld je OV-chipkaart of creditcard) dan niet op afstand uitlezen om zo je gegevens te stelen. Een RFID-portemonnee blokkeert de radiogolven, waardoor uitlezen niet meer mogelijk is.

Veilig reizen met een mini EHBO-kit

Ook handig om in je koffer te stoppen: een mini EHBO-setje. Als dan onderweg iemand zich blesseert, zijn enkel verzwikt of een splinter in zijn vinger heeft, dan heb jij alles bij de hand om er snel iets aan te doen. Je bewaart het setje gewoon in je broekzak of rugzak. Zo’n klein EHBO-setje neemt nauwelijks ruimte in, terwijl je wel van alles bij de hand hebt voor eventuele ongelukjes.

Al jouw veiligheidsartikelen voor onderweg

Veiligheid is onze prioriteit. Ook die van jou? Dan zit je bij Veilig.nl precies goed. In onze webshop vind je allerlei veiligheidsartikelen. Bijvoorbeeld voor veilig onderweg zijn, veiligheid in huis en veilig op vakantie gaan. We hebben een groot assortiment voor kinderen, volwassenen en senioren. Voor elke gelegenheid en situatie. 

Alle producten zijn gecertificeerd en/of gekeurd. Je kunt er dus op vertrouwen dat je een goede aankoop doet die bijdraagt aan de veiligheid van jou en je dierbaren. Een fijn en veilig idee, zeker op vakantie. Zo kun jij ongestoord van je welverdiende reis gaan genieten.

 

Vinkjes voor veiligheid

Om de ideale checklist voor je te maken kies je een van de categorieën hiernaast. Daarna maak ik direct je checklist, zodat je kan beginnen met vinken. Zo weet je zeker dat je alle veiligheidsproducten in huis hebt.

Volgende stap

Van welke categorie wil je een checklist hebben?

Gekozen Levenfases

go to top

Thuiswinkel waarborg