• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
 • Gratis ruilen
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Inbraakbeveiliging

In je eigen huis wil je je natuurlijk veilig voelen. Zorg daarom voor goede inbraakbeveiliging om ongewenste gasten weg te jagen. Veilig.nl heeft een ruim assortiment producten om je huis te beveiligen tegen inbraak.

Nog meer informatie nodig?

Producten 1-24 van 246

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  2e kansje - WOOX - Smart HD-binnencamera 360° - type R4040 - Wit
  2e kansje - WOOX - Smart HD-binnencamera 360° - type R4040 - Wit
  Regular Price  31,00 Special Price  23,50
  2e Kansje Woox - Slimme camera - Schijnwerper - Bewegingsdetectie
  2e Kansje Woox - Slimme camera - Schijnwerper - Bewegingsdetectie
  Regular Price  108,00 Special Price  86,95
  2e kansje Alecto - Slimme raam-deur sensor - type Smart Door 10
  2e kansje Alecto - Slimme raam-deur sensor - type Smart Door 10
  Regular Price  16,50 Special Price  10,00
  Ajax - Luxe Pakket - Hub Kit Luxe - Zwart
  Ajax - Luxe Pakket - Hub Kit Luxe - Zwart
   809,95
  Ajax - Luxe Pakket - Hub Kit Luxe - Wit
  Ajax - Luxe Pakket - Hub Kit Luxe - Wit
   809,95
  Ajax - Basis Pakket - Hubkit - Zwart
  Ajax - Basis Pakket - Hubkit - Zwart
   431,05
  Ajax - Basis pakket - Hubkit - Wit
  Ajax - Basis pakket - Hubkit - Wit
   431,05
 1. KMH - Voordeurbeveiliger - SKG - Anti inbraak
  KMH - Voordeurbeveiliger - SKG - Anti inbraak
   17,50
 2. Ajax - Toegangstag - Tag 3 pack - Zwart
  Ajax - Toegangstag - Tag 3 pack - Zwart
   27,85
 3. Ajax - Toegangstag - Tag 3 pack - Wit
  Ajax - Toegangstag - Tag 3 pack - Wit
   27,85
 4. Ajax - Buiten Sirene - StreetSiren - Zwart
  Ajax - Buiten Sirene - StreetSiren - Zwart
   186,25
 5. Ajax - Binnen- en Buiten Sirene - StreetSiren - Wit
  Ajax - Binnen- en Buiten Sirene - StreetSiren - Wit
   186,25
 6. Ajax - Paniekknop - Button - Wit
  Ajax - Paniekknop - Button - Wit
   47,00
 7. Ajax - Paniekknop - Button - Wit
  Ajax - Paniekknop - Button - Wit
   47,00
 8. Ajax - Keypad - Zwart
  Ajax - Keypad - Zwart
   148,80
 9. Ajax - Keypad - Wit
  Ajax - Keypad - Wit
   148,80
 10. Ajax - Bewegingsdetector - Motioncam PhOD - Zwart
  Ajax - Bewegingsdetector - Motioncam PhOD - Zwart
   240,00
 11. Ajax - Bewegingsdetector - Motioncam PhOD - Wit
  Ajax - Bewegingsdetector - Motioncam PhOD - Wit
   240,00
 12. Ajax - bewegingsdetector - MotionProtect Curtain - Zwart
  Ajax - bewegingsdetector - MotionProtect Curtain - Zwart
   109,45
 13. Ajax - bewegingsdetector - MotionProtect Curtain - Wit
  Ajax - bewegingsdetector - MotionProtect Curtain - Wit
   109,45
 14. Ajax - Bewegingsdetector - MotionCam Outdoor - Wit
  Ajax - Bewegingsdetector - MotionCam Outdoor - Wit
   404,15
 15. Ajax - Binnensirene - HomeSiren - Zwart
  Ajax - Binnensirene - HomeSiren - Zwart
   96,00
 16. Ajax - Binnensirene - HomeSiren - Wit
  Ajax - Binnensirene - HomeSiren - Wit
   96,00

Producten 1-24 van 246

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom kiezen voor inbraakbeveiliging?

Met inbraakpreventie voorkom je allereerst emotionele schade. Een inbraak geeft vaak nog tijden een onveilig gevoel. Er is tenslotte een vreemde in je woning geweest die aan je spullen heeft gezeten. 

Dit onbestemde, knagende gevoel kun je voorkomen door je woning te voorzien van de juiste beveiliging. Inbraakpreventie zorgt zo voor een stabiele woonsituatie en meer woonplezier.

Met inbraakbeveiliging voorkom je daarnaast materiële schade. Als inbrekers ramen of deuren forceren, zorgt dit voor schade aan deuren, ramen of kozijnen.

Daarnaast bescherm je je inboedel tegen dieven en inbrekers. Door je huis te beveiligen tegen inbraak, komen indringers niet zomaar meer binnen. Ze kunnen geen waardevolle spullen meenemen. Denk aan elektronica, sieraden en geld. Maar ook aan voorwerpen met emotionele herinneringen, zoals de antieke spiegel die je van een familielid hebt gekregen. Die spullen van onschatbare waarde zijn tenslotte niet zomaar te vervangen.

Weet iemand toch je huis binnen te dringen? Bewaak je waardevolle spullen voor de zekerheid achter slot en grendel in een van de kluizen van Veilig.nl. Door de stevige constructie en de sloten op de kluizen krijgt niemand ze zomaar open, behalve jijzelf. Met een inbraakwerende kluis trek je de deur met een gerust hart achter je dicht, op ieder moment van de dag.

Je huis beveiligen tegen inbraak

Je kunt je huis beveiligen tegen inbraak met de beveiligingssystemen van Veilig.nl. Installeer bijvoorbeeld een alarmsysteem in je woning. Een alarm signaleert inbrekers als zij proberen om je huis te betreden. Met sensoren detecteert de alarminstallatie bewegingen, bijvoorbeeld als een inbreker een deur of raam forceert.

Met een geluidssignaal of melding stelt het alarmsysteem je op de hoogte van een ongewenste situatie. Dit type signaal kun je zelf instellen. Zo bestaan er alarmen die je op de hoogte brengen met een melding op je mobiel, zoals een geluidssignaal, een trilling, sms of een notificatie. 

Veilig.nl verkoopt ook alarmsystemen die gekoppeld zijn aan een meldkamer. Bij verdachte situaties kan de centrale dan besluiten om de politie of een andere beveiligingsinstelling op de hoogte te stellen.

Veilig wonen met beveiligingscamera’s

Ook kun je ervoor kiezen om beveiligingscamera’s binnen of buiten je huis op te hangen. Zie een camera als een paar extra ogen dat waakt over je huis en spullen. Hang de bewakingscamera in het zicht op om inbrekers preventief af te schrikken. Veilig.nl heeft verschillende camera’s te koop. Van slimme camera’s die je koppelt aan je telefoon, tot dummy camera’s die niet van echt te onderscheiden zijn. 

Kijk live mee met de beelden van je camera of bekijk de opnames op een later moment terug. Wat er ook gebeurt, het staat vastgelegd op je beveiligingscamera.

Voorkom een inbraak met deurbeslag en veiligheidsbeslag

Veilig.nl biedt de beste oplossingen voor veiligheidsbeslag. Veiligheidsbeslag is een speciale manier van deurbeslag waarbij geen schroeven aan de buitenkant van de deur te zien zijn. In vergelijking met normaal deurbeslag is veiligheidsbeslag dikker en steviger. 

Om je woning optimaal te beveiligen tegen inbraak combineer je een veiligheidsslot met een veiligheidscilinder. Deze speciale sloten zijn bestand tegen de kerntrekmethode. Dit is een inbraakmethode waarbij een inbreker een schroef in de cilinder van het slot steekt. Vervolgens trekt de dief de cilinder in een keer uit het slot. Daarna is het een fluitje van een cent om het slot te openen. Met het juiste veiligheidsbeslag, zoals een veiligheidscilinder, ben je dit soort praktijken voor.

Met intercoms maak je de veilige entree in je huis compleet. Als bezoek bij je aanbelt, hoor of zie je via de intercom wie bij jou voor de deur staat. Vertrouw je de situatie niet of belt een wildvreemde aan? Geen probleem: je laat ongewenste bezoekers gewoon voor een dichte deur staan. Je vrienden ontvang je juist met open armen.

Inbraakpreventie met raambeveiliging

Naast je deuren vormen de ramen een zwakke plek in huis. Dieven en inbrekers dringen op slimme manieren binnen via je raamopeningen. Daarom is raambeveiliging onmisbaar bij een goede inbraakpreventie.

Inbrekers boren vaak kleine gaatjes in het glas. Daar stoppen ze een stukje ijzerdraad in om de raamkruk vanaf buiten te openen. Door draaikrukken te plaatsen, kunnen inbrekers het raam onmogelijk nog vanaf buiten openen door een gaatje in het glas te boren.

Met veiligheidsraamsluitingen plaats je een raamslot op het kozijn dat vergrendelt met een haak. Met een sleutel draai je het raam vervolgens op slot. Hierdoor breken dieven niet zomaar meer het raam open. 

Toch kunnen inbrekers ook binnendringen door je raam in te slaan. Met barrièrestangen en tralies voor je raam verklein je de doorgang. Inbrekers passen daarna onmogelijk nog door de raamopening. Tralies werken bovendien preventief: inbrekers zullen geen moeite doen om je raam te forceren, omdat ze zien dat dit geen mogelijke doorgang vormt. Een andere effectieve vorm van raambeveiliging zijn raamuitzetters en raambomen. Deze verkleinen de raamopening en zorgen voor een extra beveiligingsmethode.

Alle inbraakbeveiliging van Veilig.nl is gecertificeerd en/of gekeurd. Zo weet je zeker dat je een goede én veilige aankoop doet. Je geeft inbrekers geen kans meer om je woning in te dringen.

go to top