• 100% Gekeurde & Gecertificeerde producten*
  • Probleemloos retourneren
  • Achteraf betalen binnen 14 dagen
  • Thuiswinkel waarborg

Klimaatbeheersing

Wil je thuiskomen in een huis waar de luchtvochtigheid precies goed is? Je krijgt het voor elkaar met onze handige producten waarmee je eenvoudig de klimaatbeheersing in je huis regelt.

Nog meer informatie nodig?

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alles om de luchtvochtigheid in je huis te regelen

Je kent het wel: een lucht vol pollen en fijnstoffen, te droge lucht of juist te vochtige lucht. Daardoor kun je last krijgen van jeuk, droge ogen en schimmels in huis. Dat is niet bepaald lekker thuiskomen, toch?

Kies daarom voor een van onze verfrissende hulpmiddelen om de luchtvochtigheid in je huis op peil te krijgen. Niet te droog, niet te vochtig, maar precies goed voor jou. 

Dan weet je zeker dat de lucht die je inademt fris en schoon is. Ook voorkom je kans op vochtige plekken in huis, droge ogen en jeuk.

Bekijk hier de producten van Veilig.nl om de luchtvochtigheid in huis te verhogen of juist te verlagen.

Luchtreinigers: adem altijd schone lucht in

Moet je snel niezen door stof of pollen die je huis in waaien? Of wil je snel van rook- en kookgeuren af? Haal een luchtreiniger in huis.

Deze luchtreinigers, of ‘air purifiers’, halen de bacteriën en nare stofjes uit de lucht die voor je irritaties zorgen. Denk aan fijnstof, rook en kookgeuren: stoffen die je liever niet in de lucht wil hebben. 

Met een luchtreiniger in huis weet je zeker dat je voortaan gezonde lucht inademt. Niet alleen is een luchtreiniger dus goed voor je gezondheid, een luchtreiniger zorgt er ook voor dat nare luchtjes snel verdwenen zijn.

Luchtbevochtigers: ideaal tegen o.a. droge ogen

Een te droge lucht brengt niet veel goeds met zich mee: droge ogen, een droge mond en zelfs scheuren in je houten meubels of vloer.

Met onze luchtbevochtigers zorg je er voor dat de luchtvochtigheid in je huis tussen de 40% en 60% komt: het ideale percentage luchtvochtigheid in huis. Dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor je planten, huisdieren en meubels.

Om te bepalen welke luchtbevochtiger je nodig hebt, kijk je vooral naar de oppervlakte dat je wil bevochtigen. Hoe groter het oppervlak, hoe sterker de luchtbevochtiger moet zijn of hoe meer luchtbevochtigers je nodig hebt.

Luchtontvochtigers: voorkom schimmel en vochtige plekken

Is het juist erg vochtig in huis? En ben je bang dat er schimmel en vochtige plekken ontstaan? Dan is het verstandig om een luchtontvochtiger in huis te halen. Dit is de makkelijkste manier om vocht te bestrijden.

Een luchtontvochtiger zuigt vochtige lucht op en blaast weer droge lucht terug. Ideaal in vochtige ruimtes, zoals je badkamer of keuken. Zeker als de ventilatie in deze kamers niet optimaal is.

Met een luchtontvochtiger in huis kun je zonder stress douchen, badderen en afwassen.

Direct frisse lucht in huis met onze raamuitzetters

Er gaat niks boven natuurlijke lucht. Lucht die rechtstreeks vanuit de natuur je huis vult met schone en frisse lucht. Dan moet je natuurlijk wel zonder gedoe je ramen open kunnen zetten, zonder dat deze dichtslaan of -klapperen.


Met onze handige voorkom je dit. Je zet voortaan eenvoudig je raam wagenwijd open, of juist op een kiertje. Zo krijg je altijd frisse lucht in huis, zonder bang te moeten zijn dat je raam een klap van de wind krijgt.

 

Vinkjes voor veiligheid

Om de ideale checklist voor je te maken kies je een van de categorieën hiernaast. Daarna maak ik direct je checklist, zodat je kan beginnen met vinken. Zo weet je zeker dat je alle veiligheidsproducten in huis hebt.

Volgende stap

Van welke categorie wil je een checklist hebben?

Gekozen Levenfases

go to top

Thuiswinkel waarborg