• 100% Gekeurde & Gecertificeerde producten*
  • Probleemloos retourneren
  • Achteraf betalen binnen 14 dagen
  • Thuiswinkel waarborg

Slimme beveiligingscamera's

Wat gebeurt er thuis wanneer jij buiten de deur bent? Of als je slaapt? Met slimme beveiligingscamera’s wordt jouw woning 24/7 zorgvuldig in de gaten gehouden, waar je ook bent.

Nog meer informatie nodig?

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De slimme camera is jouw waakhond

Met een slimme camera kun je altijd en overal je huis in de gaten houden. Er bestaan verschillende binnencamera’s en buitencamera’s zodat je elk hoekje van je huis op beeld kunt vastleggen.

Het geeft een gerust gevoel dat jouw huis bewaakt wordt op de momenten dat je dat zelf niet kunt (of wilt) doen. Of je nu op een langdurige vakantie of ‘gewoon’ op je werk bent: je wil je simpelweg geen zorgen hoeven te maken om de veiligheid van je huis. En dat hoeft ook niet. 

Een slimme beveiligingscamera is gekoppeld aan een app op je smartphone. Hier kun je de opgeslagen beelden achteraf terugkijken of downloaden, of realtime meekijken. Wordt er onraad waargenomen door de slimme camera? Dan ontvang je een pushmelding op je smartphone zodat je meteen actie kunt ondernemen als dat nodig is. 

Je kunt zelfs de gedownloade beelden delen met hulpdiensten als de wijkagent. Houd daarbij wel altijd de privacy van anderen in acht. Zo mag je wettelijk gezien bijvoorbeeld geen video-opnames maken van de openbare weg/stoep.

Slimme camera filmt alleen wanneer jij dat wilt

Een beveiligingscamera hoeft natuurlijk niet 24/7 in huis te draaien. Je doet immers niet mee aan Big Brother en niemand hoeft te zien hoe jij je ontbijt nuttigt. Je programmeert de camera eenvoudig en op afstand via de bijbehorende mobiele applicatie. Schakel de slimme camera handmatig in zodra je vertrekt, stel een tijdschema in of verbind de camera met je andere smart home producten. 

Ga je iedere dag rond dezelfde tijd naar kantoor? Creëer dan een passend schema waarbij de slimme camera vanzelf aanspringt op het moment dat jij ’s ochtends in de auto zit. Zodra je rond de klok van 18:00 het huis weer binnenwandelt, schakelt de smart beveiligingscamera vanzelf weer uit. 

Ben je de slimme camera per ongeluk vergeten in- of uit te schakelen? Met één druk op de knop doe je dit in de bijbehorende app alsnog. De slimme camera filmt alleen datgene wat jij wilt en wanneer jij dat wilt. Jij behoudt de controle over je slimme huis. En zeg nu zelf: alleen de aanblik van een slimme camera aan de gevel kan al een schrikeffect hebben.

Slimme camera als onderdeel van jouw smart home

Is je woning voorzien van één van de slimme alarmsystemen die vandaag de dag verkrijgbaar zijn? Bijvoorbeeld een systeem dat samenwerkt met Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Samsung SmarThings of één van de andere smart home platformen. Ideaal! Dan communiceren alle sensoren namelijk onderling met elkaar en hoef je zelf nog maar weinig te doen. De smart beveiligingscamera start dan bijvoorbeeld vanzelf met filmen zodra de slimme verlichting aanspringt (of juist wanneer de lampen ’s avonds uit gaan), de slimme deursloten ontgrendeld worden, er beweging wordt gedetecteerd of er ergens een deur- of raam geopend wordt. Omdat sommige slimme camera’s voorzien zijn van infrarood, leveren deze ook betrouwbare beelden in het donker. 

Je kunt de (waterdichte) slimme camera aan de buitengevel ook automatisch laten filmen zodra een van de slimme deurbellen visite signaleert, al hebben veel van deze moderne deurbellen zelf ook een ingebouwde camera. 

Door je huis om te toveren tot een smart home houd jij meer tijd over voor de zaken waar jij je tijd écht aan wilt spenderen. 

 

Vinkjes voor veiligheid

Om de ideale checklist voor je te maken kies je een van de categorieën hiernaast. Daarna maak ik direct je checklist, zodat je kan beginnen met vinken. Zo weet je zeker dat je alle veiligheidsproducten in huis hebt.

Volgende stap

Van welke categorie wil je een checklist hebben?

Gekozen Levenfases

go to top

Thuiswinkel waarborg