• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
 • Gratis ruilen
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Nachtlampjes

Je kind een veiliger gevoel geven én beter in slaap laten vallen? Plaats dan een nachtlampje in de slaapkamer van je kind.

Nog meer informatie nodig?

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Nedis - Led-nachtlampje - oriëntatielicht met infrarood bewegingsmelder - wit
  Nedis - Led-nachtlampje - oriëntatielicht met infrarood bewegingsmelder - wit
   24,50
 2. Nedis- Rond Led-oriëntatielicht met schemersensor
  Nedis- Rond Led-oriëntatielicht met schemersensor
   9,30
 3. Nedis - Led-nachtlampje met schemersensor - wit
  Nedis - Led-nachtlampje met schemersensor - wit
   7,75

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Nachtlampje voor kinderen: fijn in het donker

Veel kinderen zijn bang in het donker. De schaduwen die in de kamer te zien zijn, kunnen in een kinderhoofd een compleet eigen leven gaan leiden. Een nachtlampje is dan ideaal om je kind minder angstig te laten slapen zonder dat het té licht wordt op de slaapkamer. Zo’n lampje laat je ‘s nachts aanstaan en geeft subtiel licht, waardoor het niet meer pikdonker is in de kinderkamer.

Ook een leuk pluspunt: nachtlampjes voor je kind zijn vaak verre van saai. Ze zijn er in de meest leuke vormen en kleuren, ook in onze webshop. Een veilige én mooie toevoeging aan de kinderkamer dus, waar jij en je kindje blij van worden.

Nachtlamp voor de kinderkamer: handig voor jou en je kind

Ook voor jou als ouder is een nachtlamp voor de kinderkamer trouwens heel fijn. Het komt vast wel eens voor dat je je kind in het donker uit bed haalt of ‘s avonds laat een keer gaat kijken. Dan wil je niet meteen het felle grote licht aandoen, maar wil je toch iets kunnen zien van de kamer. 

Daarvoor is een nachtlampje heel handig. Het geeft precies genoeg licht af om wat te kunnen zien en niet tegen meubels aan te lopen. Het lichtje is fel genoeg om alles in de kamer te zien staan, terwijl het tegelijkertijd niet zó fel is dat je kind niet meer in slaap kan vallen. 

Doordat een kindje vaak beter in slaap valt dankzij een nachtlampje en zich ‘s nachts sneller omdraait als het een keer wakker wordt, kun ook jij zorgeloos doorslapen. Ook wel zo fijn.

Een nachtlampje: een slimme oplossing voor slaapproblemen?

Het is niet gek dat veel kinderen bang zijn in het donker. Vaak leren kinderen uit boeken en tv-programma’s dat er in de nacht enge dingen gebeuren. Slapen in een donkere slaapkamer kan voor kinderen dan ook best wel spannend zijn. Dat kan zelfs leiden tot slaapproblemen of vermoeidheid.

Je kind troosten kan op zo’n moment helpen, maar echt fijn is het niet om er elke nacht een paar keer uit te moeten. Een nachtlampje voor je kind is dan echt een uitkomst. Een heel simpele oplossing die de kamer minder donker maakt en daarmee de angst kan afzwakken.

Ook een nachtlampje voor je baby

Peuters en kleuters kunnen vaak goed aangeven waar ze bang voor zijn en wat hun behoeften zijn. Daarom denk je bij een nachtlampje voor een kind al snel aan die leeftijd, terwijl ook een nachtlampje voor je baby heel handig kan zijn.

Voor de nachtrust van je baby kun je van alles doen. Investeren in babyfoons is sowieso een must en ook babynestjes zijn iets wat veel baby’s fijn vinden. En - je raadt het al - een nachtlampje voor een baby is ook heel handig. Misschien vindt je kleintje het spannend om in het donker te slapen; een nachtlampje voor je baby werkt dan geruststellend. 

Ook bestaan er nachtlampjes met extra functies. Zo zijn er nachtlampjes die een slaapliedje afspelen of die een plaatje op het plafond projecteren. Misschien geeft dat je kleintje net een fijne afleiding of helpt het hem of haar in slaap te komen.

Andere benodigdheden voor je baby

Als kersverse ouder of als ouder in spe heb je vaak een hele lijst aan spullen nodig. Dat speentjes, een ledikant, babymatrassen en een verschoonkussen handig zijn om te hebben, weten we allemaal wel. Maar heb je ook al eens gedacht aan producten voor de veiligheid van je baby? Zo beschermen bedbumpers je kleintje tegen de harde spijlen van het bed. En hoekbeschermers zet je op meubels met scherpe punten, zodat je kind daar niet zomaar tegenaan valt. 

Zeker als het om je kindje gaat, gaat veiligheid voor alles. Dat begrijpen we bij Veilig.nl maar al te goed. Daarom koop je bij ons een groot assortiment aan producten voor de veiligheid van jouw kind. Alle producten zijn gecertificeerd en/of getest, zodat je zeker weet dat je een betrouwbare en goede aankoop doet. Dus kijk gerust rond en shop wat jij nodig hebt voor de veiligheid van jouw baby, peuter of kleuter.

"
go to top