• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
 • Gratis ruilen
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Smart Home

In een smart home weet je altijd wat er thuis gebeurt, ook wanneer je zelf buiten de deur bent. Je gebruikt het systeem namelijk precies zoals jij dat wenst: bedien jouw smart home producten handmatig via een smartphone/tablet of laat alles in en om huis automatisch functioneren dankzij een handig tijdschema.

Nog meer informatie nodig?

Producten 1-24 van 213

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. X-Sense - Slimme rookmelder - Wifi - XS01-WT
  X-Sense - Slimme rookmelder - Wifi - XS01-WT
   31,95
 2. WOOX - Smart HD-binnencamera 360° - type R4040 - Zwart
  WOOX - Smart HD-binnencamera 360° - type R4040 - Zwart
   31,00
  WOOX - Slimme beveiligingskit pro uitgebreid - type R7073 - Wit
  WOOX - Slimme beveiligingskit pro uitgebreid - type R7073 - Wit
   127,50
  2e kansje Nedis - Slimme LED bulb lamp - GU10 vorm - type LW10CRGU10
  2e kansje Nedis - Slimme LED bulb lamp - GU10 vorm - type LW10CRGU10
  Regular Price  14,05 Special Price  9,50
  2e kansje - WOOX - Smart HD-binnencamera 360° - type R4040 - Wit
  2e kansje - WOOX - Smart HD-binnencamera 360° - type R4040 - Wit
  Regular Price  31,00 Special Price  23,50
  2e Kansje Woox - Slimme camera - Schijnwerper - Bewegingsdetectie
  2e Kansje Woox - Slimme camera - Schijnwerper - Bewegingsdetectie
  Regular Price  108,00 Special Price  86,95
  2e kansje Alecto - Slimme thermostaatkraan - type Smart Heat 10 - batterij gevoed
  2e kansje Alecto - Slimme thermostaatkraan - type Smart Heat 10 - batterij gevoed
  Regular Price  64,95 Special Price  58,95
 3. X-Sense - slimme Gateway - Wifipoort Link Pro (Base Station)
  X-Sense - slimme Gateway - Wifipoort Link Pro (Base Station)
   34,50

Producten 1-24 van 213

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een veilig huis met smart home beveiliging

Aan het zwembad in Spanje wil je natuurlijk niet bezig hoeven zijn met thuis. Je wil gewoon ongedwongen genieten van de zon, cocktails en tapas en natuurlijk je gezelschap. Maar toch knaagt er iets terwijl je gedachteloos door je tijdschrift doorbladert. Zit die voordeur wel echt goed dicht en valt het niet op dat de woonkamer ’s avonds altijd donker is? Wanneer je jouw huis omtovert tot een smart home is dit onrustige gevoel verleden tijd. Via een mobiele app op smartphone of tablet zie je namelijk precies hoe jouw huis eraan toe is - ook terwijl je aan dat Spaanse zwembad ligt. 

Zo zie je dankzij slimme deurbellen bijvoorbeeld wie er thuis voor de deur staat, terwijl je jezelf ergens anders - in binnen- of buitenland - bevindt. Veel slimme deurbellen beschikken zelfs over een functie waarmee je terug kunt praten. Wordt er bijvoorbeeld aangebeld terwijl jij vanuit werk onderweg naar huis bent? Dan kun je misschien wel tegen de pakketbezorger zeggen dat hij je pakketje achter de container neerlegt. 

Is er onverwachts echt iets niet in de haak? Dan ontvang je een alarmerende notificatie zodat je direct actie kunt ondernemen. Zelf, wanneer je in de buurt bent, of bijvoorbeeld door de buurman - of bij dringende zaken de politie - polshoogte te laten nemen. Smart home beveiliging geeft rust omdat je weet dat je huis in de gaten gehouden wordt.

Smart home producten voor jouw huis van de toekomst

Smart home producten zorgen ervoor dat alles nét dat beetje makkelijker wordt, zonder dat je daar zelf veel voor hoeft te doen. Met het plaatsen van verschillende slimme producten tover je jouw woning om tot het huis van de toekomst - een smart home - dat op alle vlakken precies zo functioneert zoals jij wilt. 

Met slimme verlichting werken de lampen voortaan via de bijbehorende smart home app, een vooraf ingesteld tijdschema of springen ze automatisch aan zodra het buiten donker wordt. Ben je onverwachts vertrokken en in de haast vergeten om de lampen uit te doen? Met één druk op jouw smartphone regel je dit alsnog waardoor geen ruimte onnodig verlicht blijft. Alle kleine beetjes helpen - zeker wanneer het om het milieu en je energierekening gaat. En zeg nu zelf: je komt toch een stuk gezelliger thuis in een sfeervol verlichte woonkamer, dan in een donkere bunker?

Smart home installeren

Je kunt je smart home eindeloos uitbreiden. Wat dacht je van een bewegingsmelder of binnen- of buitencamera zodat iedere ongewenste gast direct gesignaleerd én op de gevoelige plaat vastgelegd wordt? Of slimme rookmelders die ervoor zorgen dat jij ’s nachts met een gerust hart je ogen sluit? Zodra de luchtkwaliteit ook maar een klein beetje keldert, ontvang je al een melding en voorkom je de grootste nachtmerrie van velen: brand. 

Smart home producten zijn naast praktisch ook perfect voor het verhogen van je wooncomfort. Zo geniet je dankzij slimme thermostaten in iedere ruimte van het gewenste klimaat, op het gewenste moment. Een warme badkamer is immers heerlijk wanneer je lekker een avond in bad duikt, maar compleet overbodig als je buiten de deur bent. Een smart home biedt ook de mogelijkheid om je apparaten te voorzien van slimme stekkers zodat je deze op afstand aanstuurt - en indien je gebruik maakt van bijvoorbeeld Google Home zelfs met je stem.

Je kunt je smart home dus zo slim en comfortabel maken als je wil. Tegenwoordig is het installeren van je smart home en het koppelen van alle apparaten heel eenvoudig. Of je nu gebruik maakt van Apple-, Google- of Amazon-producten.

Bij Veilig.nl vind je alle producten voor jouw smart home. Alle smart home producten zijn uitgebreid getest, voorzien van een keurmerk of gecertificeerd. Zo weet je zeker dat je een goede én veilige keuze maakt.

go to top