• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
 • Gratis ruilen
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

LED-kaarsen

De sfeer van een echte kaars, maar zonder de risico’s. LED-kaarsen vormen een veilig alternatief voor huishoudens met kleine kinderen, senioren en huisdieren. Ook LED-kaarsen kopen? Op Veilig.nl vind je oplaadbare kaarsen met bewegende vlam in verschillende kleuren en afmetingen.

Nog meer informatie nodig?

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Deluxe Home Art - Grijze dinerkaarsen 2x -Echte vlam LED - 2.2 cm. x 24 cm.
  Deluxe Home Art - Grijze dinerkaarsen 2x -Echte vlam LED - 2.2 cm. x 24 cm.
   19,30

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Soorten LED-kaarsen

Kaarsen vormen een verrijking van je interieur. Daarom vind je in ons assortiment LED-kaarsen in allerlei soorten en maten. Stuk voor stuk uitgebreid getest of gecertificeerd. Het is dus niet de vraag welke LED-kaars veilig is, maar welke aan jouw wensen voldoet.

LED-kaarsen voor ieder interieur
Met de verschillende maten en kleuren LED-kaarsen kun je eenvoudig een sfeervol plekje creëren. Zet bijvoorbeeld een kleine kaars naast een grote kaars op een dienblad, plaats een Waxine/theelichtje in een sfeervolle waxinelichtjeshouder/theelichthouder of kleed een tafel romantisch aan met twee dinerkaarsen. In de LED-kaarsen heb je de keuze uit de kleuren Zwart , Wit, Grijs en Cream. Er is een geschikte kleur voor iedere woonstijl.

LED-kaarsen op batterijen
LED-kaarsen werken op een energiezuinige batterij. Je kunt ze dus heel wat uren laten branden, voordat ze stoppen met stralen. Ze ondanks dit gegeven niet langer aan laten staan dan nodig? Stel met een afstandsbediening een timer voor 2, 4, 6 of 8 uur in. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon aan- of uitzetten met het knopje aan de onderkant. Let op: zowel batterijen als de afstandsbediening zijn niet standaard inbegrepen.

LED-kaarsen met bewegende vlam
Je moet hele goede ogen hebben om LED-kaarsen van echte kaarsen te onderscheiden. De vlam van Deluxe Home Art kaarsen ziet er namelijk heel realistisch uit. Ook geeft het harslaagje aan de bovenkant van de kaars een wetlook die veel wegheeft van vloeibare stearine. Wie niet weet dat het om een LED-kaars gaat, zal het dus niet opvallen. Ook het echte laagje wax draagt hieraan bij.

Voordelen LED-kaarsen

Voor de meeste mensen speelt veiligheid vanuit brandpreventie de grootste rol als ze besluiten LED-kaarsen te kopen. Dit is echter niet het enige voordeel wat het gebruik van deze elektrische kaarsen oplevert. Zo zijn ze ook:

 • Duurzaam in gebruik: waar normale kaarsen een beperkt aantal uur branden, gaan LED-kaarsen maanden of zelfs jaren mee. Is de batterij op een gegeven moment toch echt leeg? Binnen een minuut heb je ‘m vervangen.
 • Verhoudingsgewijs voordeliger: een LED-kaars is misschien wat duurder in aanschaf, maar gaat veel langer mee. Ook maakt het aanstekers en lucifers overbodig. Scheelt weer ruimte in de la.
 • Op afstand te bedienen: geen zin om uit de luie stoel te komen of wil je de indruk wekken thuis te zijn? Met een afstandsbediening zet je met een paar klikken de timer van de LED-kaars aan.
 • Geschikt voor buitengebruik: ook als het waait branden LED-kaarsen gewoon door. Zet ze in een leuke lantaarn voor extra sfeer of gewoon op tafel.
 • Een constante bron van licht: waar normale kaarsen soms op je zenuwen kunnen werken, creëert het zachte flikkerende vlammetje van een LED-kaars een uitnodigende en rustgevende sfeer.
 • Slijtvast: de LED-kaarsen behouden hun vorm en verkleuren niet door het zonlicht. Ze trekken niet krom, verkruimelen niet tot stompjes en maken geen vlekken.

Tot slot vormen LED-kaarsen met bewegende vlam ook een gezond alternatief. Bij het branden van kaarsen komen namelijk giftige stoffen vrij, al is het in lage concentraties. De bekendste stof die hierdoor ronddwarrelt is fijnstof. Als je daar gevoelig voor bent, kan deze stof luchtwegproblemen veroorzaken.

"
go to top