• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Over Veilig.nlHoi, Ik ben ik Tom. Jouw veiligheids specialist

En ik zou je graag even door de ons merkverhaal willen lopen.

Veilig.nl is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf, met een typisch No-Nonsense mentaliteit en verkoopt online producten op het gebied van veilig, veiligheid, beveiliging en gezondheid. Dit zowel aan B2C en aan B2B.

In onze webshop vind je de juiste producten voor een veilige omgeving. Of je nu je huiskamer moet ombouwen bij je eerste kind of dat je je eerste koophuis goed wil beveiligen. Voor iedere levensfase hebben onze specialisten een checklist opgesteld, zodat jij precies weet wat je nodig hebt.

Onze focus ligt op een volledig veilig aanbod voor iedere levensfase en voor elk budget, dan kan jij je bezighouden met onbezorgd genieten van het leven.

Veilig.nl
de kortste weg naar een veilig gevoelOnze missie, visie & ambitie

Missie

Wij zien

Bij veilig.nl zien wij een wereld waarin je in elke levensfase een andere behoefte aan veiligheid hebt. Het is lastig om een veilige omgeving gemakkelijk en snel te realiseren. Het zoeken naar het juiste product kost veel tijd en door de bomen zie je het bos niet meer. Ook heeft men vaak de kennis niet om een goed besluit te nemen over wat zij echt nodig hebben om zich veilig te voelen.

Visie

Wij geloven

Bij veilig.nl geloven wij in de kortste weg naar een veilig gevoel. Eén platform waar je met een aantal klikken op de knop precies weet wat je in jouw situatie nodig hebt én het direct kan bestellen. Alles voor jouw veiligheid.

Ambitie

Wij doen

Veilig.nl is hét platform waar iedereen zijn leven veilig kan inrichten. Geen urenlang onderzoek en keuzestress: Onze specialisten hebben dit werk al voor je gedaan. Erkende producten voor ieder budget. Zo bieden wij voor iedereen in Nederland met één klik op de knop een veilig gevoel.

Onze (merk)beloftes

Eenvoud en
overzicht

Bij veilig.nl is het zoeken naar het juiste product nog nooit zo gemakkelijk en overzichtelijk geweest. De selectie is immers al gemaakt door een specialist.

Een volledig assortiment

Bij veilig.nl bieden wij altijd een volledig assortiment voor elke fase in je leven a.d.h.v. een checklist. Zo weet je precies wat de mogelijkheden zijn.

Voor ieder
budget

Bij veilig.nl vinden wij dat iedereen een veilige omgeving verdient, of je nu een groot of klein budget hebt.

Kennis en hulp in 1 pakket

Bij veilig.nl hebben onze specialisten de beste producten voor jou geselecteerd.Bekijk onze merken
Reer
Bobike
Secucare
Besafe
Nemef
Altrex
Alpine
Jalo
Urban iki
Yale
Woox
Abus
Werk bij of met Veilig.nl

Werken/stage bij Veilig.nl

Veilig.nl is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf, met een typisch No-Nonsense mentaliteit en verkoopt online producten op het gebied van veilig, veiligheid, beveiliging, milieu en gezondheid. Dit zowel aan B2C en aan B2B.

Veilig.nl vindt het ook heel belangrijk te investeren in persoonlijke ontwikkeling en zorgt voor doorgroeimogelijkheden.

Wij vinden het belangrijk om te weten welke ambities jij koestert en welke ervaringen je hebt opgedaan. Want wij willen van onze samenwerking een regelrechte match maken, om samen verder te groeien. Wij zijn (constant) op zoek naar talent en mensen om ons te versterken.


Bekijk vacaturesLeverancier worden van Veilig.nl

Alle producten die direct of indirect te maken hebben met veilig, veiligheid en/of gezondheid en die gekeurd, gecertificeerd, getest en/of genormaliseerd zijn komen in aanmerking voor het assortiment van Veilig.nl. Dit voor zowel de B2C markt als de B2B markt. Dit betekent in de praktijk dus duizenden producten. Veilig.nl is altijd zelf op zoek naar leveranciers in de markt. Maar heb je het idee dat je bedrijf interessant zou kunnen zijn voor ons? Meld je dan hier aan.

Nieuwe klanten bereiken, jouw merkwaardes versterken en extra omzet genereren? Laten we dan de mogelijkheden samen bekijken en jou producten en kennis combineren met onze website. Laten we er samen een succes van maken!

Veilig.nl
De kortste weg naar een veilig gevoel een samenwerking


Neem contact opHallo, ik ben Tom
hieronder vind je onze contactgegevens
Veilig B.V.
Zomerdijk 70
3143 CT Maassluis

Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.00 -17.00 uur
Openingstijden online:
24/7
KvK: 78601355
BTW-nummer: NL861465751B01
Bank: Rabobank
IBAN: NL02RABO0358825911

Neem contact met ons op:
* Klantenservice bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.