• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Hoi, ik ben Tom, en ik help je de veiligste producten voor senioren te kiezen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker als je wat ouder wordt. Een gladde badkamervloer, steile trap of donkere overloop kunnen voor vervelende situaties zorgen. Wel zo fijn als je ongelukken in en om het huis kunt voorkomen en je zelfredzaamheid kunt vergroten. Heb jij alles al in huis voor een veilige leefomgeving? 

Ik ben Tom, Product Specialist bij Veilig.nl. Ik help je graag met het kiezen van de juiste veiligheidsproducten voor senioren. Voor in huis, maar ook voor onderweg. Bekijk bijvoorbeeld eens onze handige checklist, zodat je zeker weet dat je niets belangrijks vergeet. Zo zorgen we er samen voor dat je huis veilig is en je veilig op pad kunt. Bijvoorbeeld met anti-slipmatten voor de badkamer en keuken of een mobiele alarmknop om je naasten te waarschuwen bij een val.

Zo heb je altijd een veilig gevoel.

 

Vinkjes voor veiligheid

Om de ideale checklist voor je te maken kies je een van de categorieën hiernaast. Daarna maak ik direct je checklist, zodat je kan beginnen met vinken. Zo weet je zeker dat je alle veiligheidsproducten in huis hebt.

Volgende stap

Van welke categorie wil je een checklist hebben?

Gekozen Levenfases

go to top

Thuiswinkel waarborg