• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
 • Gratis ruilen
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Babybedbumper

Je kindje beschermen tegen de spijlen van het ledikant? Daar helpt een bedbumper bij. Bevestig de bedbumper aan de binnenkant van het bedje, zodat je kleintje fijn én veilig kan slapen. En zodat jij als ouder ook met een gerust gevoel je ogen kan sluiten.

Nog meer informatie nodig?

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Childhome - Bedbeschermer - 35x170 cm. - Jersey Leopard
  Childhome - Bedbeschermer - 35x170 cm. - Jersey Leopard
  Regular Price  59,95 Special Price  29,98
 2. Childhome - Bedbeschermer - 35x170 cm. - Jersey Marin
  Childhome - Bedbeschermer - 35x170 cm. - Jersey Marin
  Regular Price  59,95 Special Price  29,98
 3. Childhome - Bedbeschermer - 35x170 cm. - Jersey Gold Dots
  Childhome - Bedbeschermer - 35x170 cm. - Jersey Gold Dots
  Regular Price  59,95 Special Price  29,98

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Waarom een bedbumper?

Een bedbumper wordt ook wel een bedromrander of stootkussen genoemd. Een bedbumper heeft - heel handig - meerdere functies. 

De bedbumper voor een ledikant dient voornamelijk als stootkussen of hoofdbeschermer. Je voorkomt ermee dat jouw kindje tijdens het woelen en draaien in zijn slaap tegen de spijlen botst. Handig, want veel baby’s zijn aardig beweeglijk in hun slaap! Zo kan je kindje zijn hoofd of lichaam niet hard stoten.

Een extra functie die ook bij veel kleintjes goed van pas komt: je voorkomt met een bedomrander dat de speen of het knuffeltje van je kleintje een paar keer per nacht uit bed valt. Dat scheelt een aantal nachtelijke bezoekjes als je baby om zijn speen of knuffel huilt.

Hoe bevestig je een bedbumper aan een ledikant?

Het werkt eigenlijk heel eenvoudig. Je bevestigt een bedbumper voor een ledikant als bedomrander langs de randen aan de binnenkant van het bedje. En dan specifiek aan het hoofdeinde, want daar kan een stoot het meest kwaad. Knoop de bedomrander met strikken vast aan de spijlen van het ledikant. 

De strikken zitten trouwens altijd aan de buitenkant, waardoor je geen gevaar loopt dat je kind erin blijft hangen.

Bedbumpers en andere producten voor de veiligheid van je kind

Een goede nachtrust is heel belangrijk. Voor de allerkleinsten onder ons, maar ook voor jou als (kersverse) ouder. Zorg er daarom voor dat je de juiste producten in huis hebt om jouw kindje fijn en veilig te laten slapen. Alle producten op Veilig.nl zijn gekeurd en/of gecertificeerd en met zorg geselecteerd.

Zo mag een goed babymatras niet ontbreken in je baby-uitzet. Op het matras kan je kind veilig en ergonomisch slapen. Ook een babynestje is volgens veel ouders een echte ‘must’. Daarmee kan je je kind op elke mogelijke plek naast je een dutje laten doen in een “nestje” dat voor een geborgen gevoel zorgt.

Naast een bedbumper, kan je ook denken aan een bedhekje. Als je kind na een tijdje van een ledikant met spijlen naar een open bedje gaat, voorkom je met een bedhekje dat je kind er ‘s nachts uit kan rollen. 

Denk er verder aan om een traphekje bij de trap te monteren, zodra je kind kan lopen of kruipen. Met een trap in de buurt zit een ongeluk helaas in een klein hoekje. Gelukkig kan je dat valgevaar met een traphekje heel goed tegengaan. 

Verder hebben veel kinderen baat bij een nachtlampje, dat het ‘s nachts minder donker maakt op hun kamer. Dat maakt slapen in de eigen kamer minder spannend en kan voor sommige kinderen een wereld van verschil maken

"
go to top