• 100% Gekeurde & Gecertificeerde producten*
  • Probleemloos retourneren
  • Achteraf betalen binnen 14 dagen
  • Thuiswinkel waarborg

Huis

Laat je kinderen de wereld ontdekken, maar dan wel veilig. Bij Veilig.nl vind je alles om je huis veilig te maken voor je kinderen: van baby’s tot peuters, kleuters en tieners.

Nog meer informatie nodig?

Producten 1-12 van 129

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 129

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Traphekjes

Wanneer de kleine wel op de speelkamer mag, maar niet zelf naar beneden: je beschermt je kind met onze traphekjes. Bij Veilig.nl vind je allerlei soorten traphekjes, geschikt voor verschillende breedtes van je trapopening. 

Door een traphekje te installeren kan je met een gerust hart werken of klusjes doen. Je weet namelijk zeker dat je kind speelt, zonder dat je je druk hoeft te maken dat de kleine de trap af loopt. Of erger: van de trap af valt. Kies daarom voor een traphekje. Voor de veiligheid van je kind, en je eigen rust.

Hoek- en randbescherming

Het is ons allemaal weleens overkomen: je hoofd, arm of teen stoten tegen een scherpe hoek of rand. Je voorkomt ongelukken door hoek- en randbescherming te gebruiken. Deze zijn makkelijk te bevestigen aan tafels, bureaus en vensterbanken. Zo voorkom je dat je kind zijn of haar hoofd stoot aan de scherpe punten, wat natuurlijk pijnlijk en vervelend is.

We hebben verschillende soorten voor je. Denk aan zwarte of witte, zodat de hoekbescherming past bij de kleur van je tafel, bureau of vensterbank. Zo zal het geen doorn in je oog zijn, terwijl je kind veilig kan rennen en spelen.

Babyfoons

Gun jezelf meer vrijheid door een babyfoon te gebruiken. Met de babyfoon in de buurt kan je altijd je kleine in de gaten houden met beeld en/of geluid. Zo ga je gerust beneden je favoriete serie kijken, terwijl je kindje boven ligt te slapen. Je weet precies wanneer je baby wakker wordt, en bent er snel bij als je via de babyfoon ziet of hoort dat er iets aan de hand is.

Nachtlampjes

Geef je kindje een veilig gevoel met een nachtlampje in de kinderkamer. Veel kinderen vinden een donkere kamer spannend. Dat herken je vast nog wel van vroeger. Met een nachtlampje voelt je kind zich veiliger, waardoor de kleine beter zal slapen. De slaapkamer zal als een veilige en comfortabele thuishaven voor je kind(eren) voelen.

Kindersloten

Kinderen gaan graag op ontdekkingstocht, wat wel eens gevaarlijk kan worden. Denk aan het rondneuzen in het kastje onder de gootsteen, bijvoorbeeld. Met onze kindersloten zorg je dat de kleine nergens bij kan waar dat niet mag. Ideaal voor in een slaapkamer, speelkamer en zelfs de keuken.

 

Vinkjes voor veiligheid

Om de ideale checklist voor je te maken kies je een van de categorieën hiernaast. Daarna maak ik direct je checklist, zodat je kan beginnen met vinken. Zo weet je zeker dat je alle veiligheidsproducten in huis hebt.

Volgende stap

Van welke categorie wil je een checklist hebben?

Gekozen Levenfases

go to top

Thuiswinkel waarborg