• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Opstapjes

Wanneer een ladder of trap te hoog zijn, is een opstapje ideaal. Daarnaast zijn opstapjes stukken kleiner, dus staan ze niet in de weg. Bekijk hier de opstapjes van Veilig.nl

Nog meer informatie nodig?

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Opstapje met veilige antisliplaag

Als je op een opstapje staat, wil je dat natuurlijk wel stabiel en veilig doen. Daarom hebben bijna al onze opstapjes een antisliplaag. Door deze laag glij je niet uit, en voorkom je valpartijen en ongelukken. Wel zo fijn.

Opstapje voor je kind(eren)

Met een opstapje voor kinderen, maak je het ze stukken makkelijker op verschillende manieren. Zo kunnen ze sneller bij de wasbak, het toilet of een tafel komen. We hebben opstapjes in talloze kleuren, dus kies er eentje in de lievelingskleur van je kind. Zo weet je zeker dat hij of zij het opstapje leuk vindt, en blijft gebruiken.

Opvouwbaar opstapje

Je kan een opvouwbaar opstapje zien als een kleine trap. Je staat er stabiel op, ze zijn makkelijk op te bergen en ideaal voor het uitvoeren van simpele klusjes. Door het opstapje op te vouwen kan je hem bijna overal opruimen, waardoor hij niet steeds in de weg staat.

Opstapjes voor binnen en buiten

Een opstapje kan altijd, zowel binnen als buiten.

Binnenshuis gebruik je hem voor de populaire klusjes: een lamp vervangen, iets schilderen, behangen, de hoeken van je plafond afstoffen, een schilderij ophangen of iets van de bovenste plank af pakken. Je hebt het al door: een opstapje is onmisbaar voor dit soort taken.

Daarnaast is ook buiten de deur een opstapje handig. Zo gebruik je hem om makkelijker te kunnen snoeien, je dakgoot leeg te maken, je veranda en zijn pilaren te beitsen, en nog veel meer.

Ga je regelmatig met de caravan op vakantie? Ook dan is een opstapje onmisbaar. Dit maakt het in- en uitstappen stukken makkelijker. Je opstapje staat stevig op de zachte ondergrond, terwijl je hem meteen gebruikt als trapje om je caravan binnen te komen.

Kortom: een opstapje is overal praktisch.

Opstapjes staan ook bekend als ‘olifantspoten’

Dit komt natuurlijk door het uiterlijk van de gemiddelde opstap: breed, stevig en robuust. Je staat er dan ook nog net zo stevig op, als dat een olifant op zijn poten staat. Wel zo veilig, tijdens het uitvoeren van klusjes.

Opstapjes met 1 of 2 tredes

Soms is een opstapje met 1 trede toch nog net te laag. Daarom hebben we verschillende opstapjes met 2 tredes, zodat je zeker weten overal goed bij kan. Sterker nog: er zijn ook opstapjes die zowel 1 als 2 tredes hebben. Superhandig als je zelf maar 2 trede nodig hebt, en je partner 1.

Is een opstapje toch te laag? Ga voor een ladder of trap

We hebben een breed aanbod aan verschillende soorten ladders en trappen.

Zo hebben we op het gebied van ladders; vouwladders, reformladders, telescoopladders en meer.

Kijken we naar de trappen, dan vind je bij ons onder andere dubbele trappen, huishoudtrappen en schuiftrappen.

"
go to top

Thuiswinkel waarborg