• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Hoi! Ik ben Tom, en ik help je de veiligste producten voor je gezondheid te kiezen

Er gaat niets boven je gezondheid. Een cliché, totdat je gezondheid je even in de steek laat. Je wil dan ook niets liever dan je goed en gezond voelen. Gelukkig zijn er verschillende producten waarmee je gezondheidsrisico’s kan beperken. Denk aan het bestrijden van bacteriën, het beschermen van je gehoor en het behandelen van wonden. Heb jij deze producten al in huis?

Ik ben Tom, Product Specialist bij Veilig.nl. Ik help je om alle producten te vinden op het gebied van gezondheid. Met onze handige checklist ontdek je snel of je alles al in huis hebt. Van EHBO-koffers tot gehoorbescherming en hygiëneproducten.

Zo heb je altijd een veilig gevoel.

"

Verleen levensbelangrijke hulp met EHBO-koffers

Het hebben van een EHBO-koffer is van levensbelang. Letterlijk. Je kan de koffer thuis gebruiken, onderweg of op het werk. In de EHBO-koffers vind je alles wat je nodig hebt om eerste hulp te verlenen in ernstige situaties, of om lichamelijke problemen te verhelpen die niet ernstig genoeg zijn om het ziekenhuis te bezoeken. Denk aan een bloedneus, kleine sneetjes of milde brandwonden.

Tip: zorg dat je EHBO-koffer snel te pakken is. Leg de koffer op een plek waar iedereen bij kan, en iedereen weet waar deze ligt. Zo zorg je er voor het verband, pleisters of andere hulpmiddelen altijd snel in de buurt zijn waar ze nodig zijn.

Denk aan je hygiëne

Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel. We hebben het natuurlijk over bacteriën en virussen. Deze verspreiden ziektes en narigheid, en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Met onze handzepen en handgels houd je je handen hygiënisch en veilig van deze microscopische ziekteverspreiders. Ideaal voor thuis, onderweg of op het werk. Deze handzepen en handgels doden 99% van de bacteriën, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het verspreiden ervan.

Bescherm je oren en voorkom gehoorschade

Houd je oren en gehoor in topconditie door je oren te beschermen met onze gehoorbescherming. We hebben ze in verschillende maten en soorten. Voor baby’s, kinderen, volwassenen en senioren en van zachte oordopjes tot professionele gehoorbescherming die je over je oren draagt.

Door het gebruiken van gehoorbescherming voorkom je ernstige aandoeningen zoals tinnitus.

Gebruik gehoorbescherming vanaf 80 dB: het geluid van de gemiddelde deurbel. Dit geluid kan je oren tot 8 uur lang verdragen, terwijl je gehoor al schade kan oplopen van 15 minuten in 100 dB: het aantal decibel van geluid op een festival.

Gekeurde en/of gecertificeerde gezondheidsproducten

Veilig.nl heeft alleen veilige gekeurde en/of gecertificeerde producten geselecteerd die bijdragen aan jouw gezondheid. Hierdoor weet je zeker dat je jezelf of vrienden en familie optimaal kunt beschermen met de producten van Veilig.nl

"
go to top