• 100% Gekeurde & Gecertificeerde producten*
  • Probleemloos retourneren
  • Achteraf betalen binnen 14 dagen
  • Thuiswinkel waarborg

Brandpreventie

Bescherm jezelf en je woning tegen brand en rook met onze brandpreventieproducten. Van brandblusser tot blusdeken, van rookmelder tot vluchtladder.

Nog meer informatie nodig?

Producten 1-12 van 118

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 118

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Brandblussers

We hebben ze voor thuis, op kantoor of onderweg: brandblussers. Bij Veilig.nl vind je allerlei brandblussers: van poederblussers tot schuimblussers en CO2-blussers. Met een brandblusser zorg je ervoor dat je kleine branden meteen blust, of er voor zorgt dat je een grotere brand in bedwang houdt tot de brandweer er is.

Daarnaast is een brandblusser dus ook slim om mee te nemen als je op reis gaat met je auto, boot of caravan. Zo weet je altijd zeker dat je ook onderweg vuur kan bestrijden. Dit bespaart je ook nog eens extra schade, en dus kosten.

Rookmelders

De eerste stap richting brandpreventie, is weten dat er rook is. Een rookmelder detecteert rook, wat vrijwel altijd vuur betekent. Vanaf 1 juli 2022 is het hebben van een rookmelder verplicht - op iedere verdieping van je huis. Naast de verplichting is het vooral verstandig. Een rookmelder blijft over je waken, ook als je slaapt.

Koolmonoxidemelder(s)

Je ruikt het niet, je ziet het niet en je voelt het niet. Toch is koolmonoxide dodelijk voor je als je er te veel van inademt. Onze koolmonoxidemelders melden het direct als ze koolmonoxide detecteren, waarna je meteen kan handelen. Met een koolmonoxidemelder ga je elke avond met een gerust hart naar bed.

Blusdekens

Met een blusdeken stop je een beginnende brand. De deken stopt de aanvoer van zuurstof, waardoor de brand dooft. Blusdekens zijn ideaal om huis-en-tuin-branden te blussen. Denk aan een vlam in de pan of brand aan een van je stoffen meubels. 

Ook kun je een blusdeken in je auto meenemen, zodat je een kleine brand onderweg snel kunt doven.

Vluchtladders

Mocht de brand te groot zijn geworden om te blussen, dan zorgen vluchtladders ervoor dat je snel en veilig je huis of het gebouw verlaat. Met een vluchtladder vlucht je uit het gebouw via het raam, door naar beneden te klimmen met de ladder.

Gekeurde en/of gecertificeerde brandpreventiemiddelen

Veilig.nl heeft alleen brandpreventiemiddelen geselecteerd voor die 100% gekeurd en/of gecertificeerd zijn. Hierdoor weet je zeker dat je alleen met veilige en betrouwbare producten te maken hebt.

 

Vinkjes voor veiligheid

Om de ideale checklist voor je te maken kies je een van de categorieën hiernaast. Daarna maak ik direct je checklist, zodat je kan beginnen met vinken. Zo weet je zeker dat je alle veiligheidsproducten in huis hebt.

Volgende stap

Van welke categorie wil je een checklist hebben?

Gekozen Levenfases

go to top

Thuiswinkel waarborg