• 100% Gekeurde & Gecertificeerde producten*
  • Probleemloos retourneren
  • Achteraf betalen binnen 14 dagen
  • Thuiswinkel waarborg

Woon- & Slaapkamer

Voorkom valpartijen en andere ongelukken in de woon- en slaapkamer, door handige hulpmiddelen te gebruiken die de veiligheid vergroten. Bij Veilig.nl vind je verschillende veiligheidsproducten, speciaal geselecteerd voor de ruimtes waar je de meeste tijd doorbrengt.

Nog meer informatie nodig?

Producten 1-12 van 41

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 41

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Maak je woon- en slaapkamer veilig

Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Zeker in de ruimtes waar je de meeste uren besteedt: je slaapkamer en woonkamer. Denk aan het struikelen over een kleed, uitglijden over een pas gedweilde vloer, en meer. We hebben verschillende artikelen waarmee je de veiligheid vergroot. Deze accessoires zijn speciaal geselecteerd voor je woon- en slaapkamer.

Ben je minder mobiel? Handige tips om je slaap- en woonkamer veiliger te maken

Naast het gebruiken van veiligheidsproducten, zijn er een aantal trucjes om meteen al je kamers veiliger te maken:

  • Zorg dat lichtschakelaars makkelijk te gebruiken zijn, zodat je makkelijk je woon- of slaapkamer kan verlichten
  • Werk kabels, kleedjes en andere spullen op de vloer netjes weg, zodat je struikelgevaar beperkt
  • Zorg dat je zowel een rookmelder als koolmonoxidemelder hebt

Wandbeugels voor in je slaapkamer

Vind je het moeilijk om je bed in te stappen, of juist om uit bed te komen? Door een wandbeugel in je slaapkamer  te gebruiken, heb je deze zorgen niet meer. Met de wandbeugel heb je extra grip en mobiliteit, waardoor je veel makkelijker je bed in- en uitstapt. Zo ben je minder afhankelijk van hulp, en kost het geen bergen aan energie meer. Je stapt voortaan met een veilig gevoel je bed uit. Zelfs ‘s nachts.

Alarmmatten voor in je slaapkamer

Heb je last van slaapwandelen, en geeft dat je een onveilig gevoel? Door een alarmmat te leggen in je slaapkamer, vergroot je direct je veiligheid. De alarmmat gaat af als je er op gaat staan, liggen of zitten. Zo word je direct wakker, of kan je partner of huishulp je meteen helpen om weer in bed te gaan liggen. Met de alarmmat neem je het gevaar weg dat je tijdens het slaapwandelen van de trap valt.

 

Vinkjes voor veiligheid

Om de ideale checklist voor je te maken kies je een van de categorieën hiernaast. Daarna maak ik direct je checklist, zodat je kan beginnen met vinken. Zo weet je zeker dat je alle veiligheidsproducten in huis hebt.

Volgende stap

Van welke categorie wil je een checklist hebben?

Gekozen Levenfases

go to top

Thuiswinkel waarborg