• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
 • Gratis ruilen
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Hoek- en randbescherming

Staat je kind op het punt om zijn eerste stapjes te zetten? Dan kan in meubels met scherpe hoeken helaas gevaar schuil gaan. Bescherm je kind tegen een ongeluk dat letterlijk in een klein hoekje zit met hoekbeschermers en randbescherming.

Nog meer informatie nodig?

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Reer - Vingerklembeveiliging - 180 cm
  Reer - Vingerklembeveiliging - 180 cm
  Regular Price  25,00 Special Price  12,50

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Hoekbeschermers voor de veiligheid van je lopende kind

Kinderen die net zijn begonnen met lopen, trekken zich graag aan elk mogelijk meubelstuk op. Omdat ze nog niet helemaal goed kunnen lopen, houden ze zich dus graag aan randen van meubels vast. Op zich niets mis mee, behalve dat de hoeken en randen van sommige meubels scherp kunnen zijn en een kindje zich lelijk kan bezeren. Met hoekbeschermers maak je de hoeken van meubels minder hard en scherp, waardoor een val of stoot tegen de hoek minder grote gevolgen heeft. 

Vaak zit de hoek van een tafel precies op ooghoogte van een kind. Daarom is het slim de hoek af te dekken met zachte hoekbeschermers. Als je kind dan valt, bezeert hij of zij zich niet aan de scherpe hoek van een tafel.

Hoe werkt hoekbescherming?

Je bevestigt de hoekbeschermers eenvoudig aan de hoeken van een tafel of kast. Vaak gebruik je hiervoor dubbelzijdig tape, dat uiteindelijk ook weer eenvoudig van de tafel te verwijderen is zodra je de hoekbescherming niet meer nodig hebt. Voor beschadigingen aan het meubel hoef je dus niet bang te zijn. 

Nog een zekerheid die je hebt bij de hoekbescherming van Veilig.nl is dat deze gekeurd en/of gecertificeerd is. De hoekbescherming is dus volkomen veilig, ook voor jouw kindje. Want we weten bij Veilig.nl als geen ander hoe belangrijk veiligheid is. Zeker als het om je kind gaat.

Ook randbescherming voor randen van meubels

Naast hoekbeschermers, kun je ook randbescherming kopen voor je lopende of kruipende kind. Die is - zoals je waarschijnlijk al hebt geraden - bedoeld zodat je kind zich minder kan bezeren aan de rand van een meubel. Ook een val tegen de rand van een houten tafel of kast is immers geen pretje. Met randbescherming rond je de randen af, waardoor ze minder scherp en hard zijn.

Als je toch bezig bent om je woning veilig te maken voor je kind(eren), is het ook verstandig om sommige kasten met kantelbeveiliging vast te maken. Je kind zal zich vast wel eens enthousiast aan een kast optrekken tijdens het lopen. Dan wil je er niet aan denken dat een zware kast, inclusief alle inhoud, omvalt. Met kantelbeveiliging maak je een meubel vast aan de muur, waardoor er vrijwel geen omvalkans meer is.

Veilig.nl: waar de veiligheid van jouw kind vooropstaat

Bij Veilig.nl vind je een groot assortiment aan producten rondom veiligheid. Ook voor de veiligheid van je kind. We weten dat er als kersverse ouder veel op je afkomt. Niet alleen staat je leven opeens volledig in het teken van een klein wezentje, maar ook moet je op van alles letten zodra je kind kruipend of lopend de wereld gaat verkennen. 

Tref daarom de nodige voorzorgsmaatregelen, zodat je kind veilig en wel zijn eerste stappen kan zetten. Daarvoor zijn onder meer deze producten onmisbaar:

 • Traphekje: Voorkom dat je kind vanaf de trap een harde smak maakt als hij op een oplettend moment de trap probeert te beklimmen door boven en beneden een traphekje te installeren.

 • Kindersloten: Voor de veiligheid van je kind kun je sommige kastjes maar beter afsluiten. Met kindersloten voorkom je dat je kind uit nieuwsgierigheid bijvoorbeeld aan giftige stoffen of schoonmaakspul gaat zitten.

 • Anti-slipproducten: De eerste stapjes zullen altijd nog wat wankel zijn. Gladde vloeren zijn dan ook een potentieel gevaar voor kleine kinderen. Voorkom uitglijgevaar met handige antislipproducten.

 • Stopcontactbeveiliging: Op ontdekkingstocht door de woonkamer zullen veel kinderen op een gegeven moment de stopcontacten ontdekken. Bescherm je kind tegen een stroomstoot door stopcontacten af te dekken met de juiste beveiliging. Daardoor kan je kind niet zomaar zijn vingertjes of een scherp voorwerp in het stopcontact steken.

"
go to top