• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
 • Gratis ruilen
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Gezondheid

Als senior zijn je veiligheid en gezondheid waardevoller dan ooit tevoren. Hier vind je verschillende hulpmiddelen om zowel je veiligheid als gezondheid te waarborgen. Denk aan EHBO-koffers en gehoorbescherming.

Nog meer informatie nodig?

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Veilig.nl - Verbandtrommel luxe - senioren
  Veilig.nl - Verbandtrommel luxe - senioren
   49,95
 2. Veilig.nl - Verbandtrommel basis - senioren
  Veilig.nl - Verbandtrommel basis - senioren
   29,95
 3. Alpine - Plug & Go foam earplugs - 5 paar
  Alpine - Plug & Go foam earplugs - 5 paar
   8,95
 4. Alpine - PartyPlug earplugs transparent - 1 paar
  Alpine - PartyPlug earplugs transparent - 1 paar
   9,95
 5. Alpine - FlyFit earplugs - 1 paar
  Alpine - FlyFit earplugs - 1 paar
   11,50

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

EHBO-koffers voor senioren

Als senior loop je sneller blauwe plekken, kneuzingen en andere wondjes op. Dit komt vaak door het gebruik van medicatie, zoals bloedverdunners. Het is dan fijn als er direct eerste hulp aan je verleend kan worden. In onze complete EHBO-koffers voor senioren vind je alle hulpmiddelen die je nodig hebt. Veilig.nl heeft speciaal voor senioren EHBO-koffers samengesteld waarmee je jezelf of een familielid snel en veilig kunt helpen. Denk aan verschillende pleisters, mitella’s, gaasjes en meer.

Gehoorbescherming voor senioren

Je bent nooit te oud om gehoorschade te voorkomen. Je doet het met onze gehoorbescherming voor senioren. Door gehoorbescherming te gebruiken, voorkom je dat je oren (blijvende) schade oplopen, zoals tinnitus. Daarnaast stel je er de noodzaak van een gehoorapparaat mee uit, omdat je zorgt dat je oren langer goed blijven. We raden aan om gehoorbescherming al te gebruiken vanaf 80 dB, wat je kan vergelijken met het geluid van een föhn. Bij Veilig.nl zijn alleen gekeurde en/of gecertificeerde gehoorbescherming opgenomen in het assortiment. Zo weet je zeker dat je over een veilig product beschikt.

"
go to top