• 100% Gekeurde & Gecertificeerde producten*
  • Probleemloos retourneren
  • Achteraf betalen binnen 14 dagen
  • Thuiswinkel waarborg

Veilig in de auto

Een verkeersongeluk zit in een klein hoekje. Bij Veilig.nl vind je een groot assortiment producten waarmee je veilig onderweg bent in de auto en waarmee je direct ingrijpt in geval van nood.

Nog meer informatie nodig?

Producten 1-12 van 79

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 79

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Maak het ook veilig voor je kinderen in de auto

Naast je eigen veiligheid, is het natuurlijk ook erg belangrijk dat je kinderen veilig voorin of achterin de auto zitten. Die veiligheid begint met de juiste autostoeltjes. Door het autostoeltje zit je kind veilig en comfortabel tijdens korte tripjes en lange autoreizen. We hebben verschillende soorten autostoeltjes voor je: voor zowel baby’s als dreumesen, peuters en kleuters. Zo vind je zeker weten het geschikte stoeltje voor jouw kind(eren).

Dashcams

Met een dashcam film je beeldmateriaal vanuit jouw perspectief, als bestuurder van je auto. Zo film je ongelukken en andere soorten schade, zelfs als je geparkeerd staat. Met deze beelden kan je bewijzen wie de verantwoordelijke is van een ongeluk, of vandalisten herkennen. Kortom: met onze dashcams voorkom je dus een hoop gedoe.

Veiligheidshesjes

Door een veiligheidshesje maak je jezelf, je auto of een object in je auto makkelijk te zien voor iedereen. Handig voor in het donker, als je met pech op de vluchtstrook staat.

Brandblussers voor in je auto

Een brand wil je zo snel mogelijk blussen. En vooral in je auto, waar explosiegevaar dreigt. Je krijgt het vuur snel uit met onze brandblussers voor in je auto. Ze zijn compact, waardoor ze passen in alle auto’s. Met een brandblusser in je kofferbak ga je met een gerust hart op pad, en kan je snel ingrijpen in geval van nood.

EHBO-koffers

Verleen snel en zonder gedoe eerste hulp bij jezelf, je partner of kinderen. Zo voorkom je erger. Onze EHBO-koffers, vol met alle medische middelen die je nodig hebt voor eerste hulp, neem je gemakkelijk mee op reis. Waar je ook heengaat. In de koffer vind je alles wat je nodig hebt om verschillende klachten te verzorgen: van bloedingen tot brandwonden.

Gekeurde en/of gecertificeerde producten voor in de auto

Veilig.nl heeft alleen producten in het assortiment opgenomen die 100% gekeurd en/of gecertificeerd zijn. Hierdoor weet je zeker dat je alleen met veilige producten te maken hebt en kun je met een veilig gevoel op pad met de auto.

 

Vinkjes voor veiligheid

Om de ideale checklist voor je te maken kies je een van de categorieën hiernaast. Daarna maak ik direct je checklist, zodat je kan beginnen met vinken. Zo weet je zeker dat je alle veiligheidsproducten in huis hebt.

Volgende stap

Van welke categorie wil je een checklist hebben?

Gekozen Levenfases

go to top

Thuiswinkel waarborg