• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Jouw veiligheid staat voorop

We willen dat jij het beste krijgt. Daarom stellen we hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Al onze producten zijn dan ook gecertificeerd en/of gekeurd*. Zo weet je zeker dat je een goede én veilige aankoop doet. Voor jou, je gezin en je huisdier.

 
Veilig Wonengo to top

Veilig Wonen

Van je brandblusser en rookmelder, tot inbraakbeveiliging en kluizen: alle producten van Veilig.nl voor in huis zijn gecertificeerd en/of voorzien van een keurmerk*.

Zo zijn een aantal van onze sloten en beveiligingssystemen voorzien van het PKVW- en/of SKG-keurmerk. Producten met deze-keurmerken verkleinen de kans op inbraak tot wel 90%, blijkt uit onderzoek van de politie.Zo voel je je veilig in huis en laat je je huis met een gerust gevoel achter wanneer je onderweg of op reis bent.

 
Kinderveiligheidgo to top

Kinderveiligheid

Door de verschillende keurmerken en certificeringen waar onze producten voor kinderen aan voldoen, ben je er zeker van dat je een goede én veilige aankoop doet. Je kind zit veilig in een autostoeltje, kan niet uit zijn of haar bedje vallen en speelt met speelgoed dat vrij is van stikgevaar.

Ook al onze traphekjes, babyfoons, autostoeltjes en stopcontactbeveiligingen zijn gecertifceerd en/of voorzien van bijvoorbeeld een TÜV-keurmerk of i-Size certificering. Zo kan je met een gerust gevoel je kindje laten slapen en je kind veilig meenemen in de auto of op de fiets. Bij Veilig.nl vind je producten die passen bij elke levensfase van je kind. Van baby tot dreumes en van peuter tot kleuter.

 
Veilig onderweggo to top

Veilig onderweg

Als je een product koopt dat voorzien is van een keurmerk, weet je zeker dat je ook echt veilig onderweg kan. Of je nu op de fiets, met de auto of met het vliegtuig onderweg gaat. Alle producten van Veilig.nl zijn dan ook gecertificeerd en/of voorzien van een keurmerk*.

Keurmerken als een ART of SCM bevestigen de kwaliteit en veiligheid van onze producten om je veiliger op weg te helpen. Zo weet je dat je fietshelm je hoofd beschermt bij een valpartij, dat je kind veilig in een kinderzitje of autostoeltje zit en dat het slot op je fiets, scooter of motor de kans op diefstal zo klein mogelijk maakt.

 
Huisdierveiligheidgo to top

Huisdierveiligheid

Voor je hond of kat wil je het beste. En het beste krijg je wanneer je voor producten kiest die zijn gecertificeerd en/of voorzien van een keurmerk op het gebied van veiligheid en kwaliteit. 

Met een TÜV keurmerk of CE-certificering weet je zeker dat je vervoersmand veilig is voor je hond of kat, dat er geen stikgevaar is wanneer je viervoeter met één van de veilige speeltjes speelt, en dat je hond of kat ook ‘s avonds en ‘s nachts goed opvalt dankzij een reflecterende en lichtgevende halsband.

 
Seniorengo to top

Senioren

Als oudere is het wel zo fijn als je je veilig voelt. Of je nu in je eigen huis of onderweg bent. 

Al onze producten voor senioren zijn dan ook uitgebreid gecertificeerd door onafhankelijke en externe partijen en/of voorzien van een keurmerk*. Denk aan NEN- en GS-certificering.

Deze keurmerken of certificeringen geven aan dat onze producten goedgekeurd zijn voor veilig gebruik. Zo weet dat je wandbeugel je ondersteunt, je mobiele alarmknop werkt en en dat je antislipproducten daadwerkelijk voor grip zorgen. Bij Veilig.nl weet je zeker dat je een goede én veilige aankoop doet.

 
Gezondheidgo to top

Gezondheid

Je beperkt gezondheidsrisico’s door producten te gebruiken die zijn voorzien van een keurmerk. Door de keurmerken en/of certificeringen weet je zeker dat je een goede én veilige aankoop doet. Denk aan een TÜV-keurmerk of NEN-certificering. De producten van Veilig.nl zijn veilig voor gebruik en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die gevraagd worden.

Kies je voor gezondheidsproducten met een keurmerk, dan weet je dat de mondkapjes doen wat ze moeten doen, dat er in je desinfecterende handgel geen schadelijke stofjes zitten en dat je gehoorbescherming je oren beschermt.