• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
 • Gratis ruilen
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming biedt uitkomst in allerlei situaties. Zo zorgen oordoppen en andere gehoorbescherming ervoor dat je comfortabel kunt slapen of geconcentreerd kunt studeren. Ook verkleinen ze de kans op gehoorbeschadiging door omgevingsgeluiden te dempen.

Nog meer informatie nodig?

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Alpine - Plug & Go foam earplugs - 5 paar
  Alpine - Plug & Go foam earplugs - 5 paar
   8,95
 2. Alpine - PartyPlug earplugs transparent - 1 paar
  Alpine - PartyPlug earplugs transparent - 1 paar
   9,95
 3. Reer SilentGuard gehoorbescherming voor baby's en peuters - blauw - 25 SNR
  Reer SilentGuard gehoorbescherming voor baby's en peuters - blauw - 25 SNR
   19,95

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Oordoppen voor iedere situatie

Bij Veilig.nl vind je oordoppen voor allerlei situaties. Zo kun je veilig en ongestoord genieten van het leven, zonder je druk te hoeven maken over mogelijke gehoorbeschadiging. Alle gehoorbescherming voor volwassenen is met zorg door onze specialisten geselecteerd, getest en/of voorzien van een keurmerk of certificaat. Met oordoppen van Veilig.nl weet je dus zeker dat je oren optimaal beschermd zijn.

Gehoorbescherming voor een goede nachtrust

Heb je een snurkende partner of woon je in een luidruchtige omgeving? Dan kunnen deze vervelende geluiden je belemmeren in slaap te vallen. Doe daarom voor het slapen gaan speciale slaap oordoppen in om omgevingsgeluiden te dempen. Deze oordoppen vormen zich naar je oor, waardoor ze comfortabel zitten en niet uitvallen tijdens het slapen. Berg na het slapen de oordoppen op in een opbergdoosje en reinig ze regelmatig voor een langdurige werking.

Bescherm je oren ook tijdens het klussen

Van plan om te gaan klussen? Dan is de kans groot dat je een veiligheidsbril op doet om je ogen te beschermen. Maar wist je dat het ook heel belangrijk is om oordoppen te dragen? Zelfs het boren van een simpel gaatje in de muur levert al gauw 110 decibel aan geluid op. Ook als je je hier slechts een paar minuten aan blootstelt, kun je al een blijvende gehoorbeschadiging oplopen. Draag tijdens het klussen daarom altijd speciale oordoppen met geluidsfilters. Deze akoestische filters reduceren namelijk het aantal decibel tot een veilig niveau. Hoewel de oordoppen een dempende werking hebben, blijf je andere personen goed verstaan en zijn veiligheidsgeluiden duidelijk hoorbaar.

Gehoorbescherming voor volwassenen, kinderen en senioren

Er gaat niets boven de gezondheid van jou en je familieleden. Daarom vind je op Veilig.nl naast gehoorbescherming oordopjes voor volwassenen ook gehoorbescherming voor de allerkleinsten, kinderen en ouderen. 

Zo zorg je met gehoorbescherming voor baby’s ervoor dat je kleintje niet wordt blootgesteld aan schadelijke geluiden. Het gehoor van baby’s is volop in ontwikkeling en daarom extra kwetsbaar. Naast baby’s worden ook peuters, kleuters en schoolgaande kinderen vaak aan harde geluiden blootgesteld. Denk bijvoorbeeld aan een rumoerig klaslokaal, speelgoed met geluid en lawaai op het schoolplein. Met gehoorbescherming voor kinderen demp je schadelijke omgevingsgeluiden en creëer je een omgeving waarin je kind zich goed kan concentreren.

Ook geldt: hoe ouder je wordt, hoe meer je gehoor achteruit gaat. Om ook op oudere leeftijd nog maximaal van het leven te kunnen genieten, vind je in ons assortiment ook gehoorbescherming voor senioren.

"
go to top