• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Veiligheidshesjes

Sta je met pech langs de weg? Zorg ervoor dat je goed zichtbaar bent voor andere automobilisten. Met een veiligheidshesje val je extra goed op, zowel overdag als ‘s avonds of ‘s nachts.

Nog meer informatie nodig?

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Zichtbaar in het donker door een veiligheidshesje

Voorkom ongelukken in het donker en zorg ervoor dat jij goed zichtbaar bent. Met een reflecterend hesje (ook wel een veiligheidshesje genoemd) maak je jezelf ook bij donker of mistig weer goed zichtbaar. Bijvoorbeeld voor andere automobilisten of als je wacht op de Wegenwacht of een andere hulpinstantie. 

Handig om zo’n hesje altijd in de auto te hebben liggen. Dat maakt veilig reizen mogelijk. Het kan altijd goed van pas komen als je met pech langs de weg staat. Of als je plotseling een wandeling wilt maken of de hardloopkriebels krijgt, terwijl het al schemert.

Veiligheidshesjes op het werk

Veiligheidshesjes zijn trouwens ook in werksituaties heel handig. Soms wil je bepaalde personen extra zichtbaar maken. Bijvoorbeeld de trainer bij een voetbaltraining, de BHV’er bij een brandoefening of mensen met een professionele rol bij een evenement. Een veiligheidshesje geeft juist die mensen extra zichtbaarheid en herkenbaarheid voor alle andere aanwezigen.

Hoeveel veiligheidshesjes heb je nodig in de auto?

Als je in de auto stapt, is het wel zo fijn als je weet dat je veilig onderweg bent. Maar hoeveel veiligheidshesjes heb je dan precies nodig in de auto? Ons advies is om minimaal evenveel hesjes te hebben liggen als het aantal zitplekken in de auto. Mocht je dan een auto vol hebben als je met pech langs de weg staat, dan kunnen jullie allemaal met een veiligheidshesje aan de kant gaan staan. 

Overigens ben je in Nederland niet verplicht om veiligheidshesjes in de auto te hebben liggen, maar in sommige andere Europese landen is die verplichting er wel. Dat geldt voor onder meer België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk. In die landen moet je minimaal één veiligheidshesje in de auto hebben liggen. En dan niet in de kofferbak, maar binnen handbereik. Je riskeert een boete als je daar niet aan voldoet. Slim dus om altijd goed voorbereid op reis te gaan en een veiligheidshesje mee te nemen!

Onze veiligheidshesjes zijn er trouwens in verschillende kleuren en maten. Voor zowel kinderen als volwassenen. Kies dus vooral het hesje uit dat bij jouw wensen past.

Veilig.nl: het complete assortiment voor veiligheid

Veiligheid is belangrijk. Daar weten we bij Veilig.nl alles van én daar maken we ons ook hard voor. Veilig.nl is namelijk de grootste webshop van Nederland voor alle mogelijke producten die bijdragen aan jouw veiligheid en die van anderen. Zo verkopen we veel producten voor veiligheid onderweg (van autostoeltjes en veiligheidsfolie auto tot brandblussers) én voor thuis.

Wat je ook zoekt op het gebied van veiligheid, je vindt het bij Veilig.nl.

"
go to top