• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Handzeep

Vrijwel dagelijks worden je handen blootgesteld aan broedplaatsen voor bacteriën zoals, de winkelwagen, de deurgreep of de pinautomaat. Daarbij raak je nog eens gemiddeld 20 keer per uur je gezicht, neus of mond aan. Door regelmatig je handen te wassen verklein je de kans om dergelijke bacteriën binnen te krijgen.

Nog meer informatie nodig?

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Een gezonde huid is zuur

Je verwacht het misschien niet, maar een gezonde huid is zuur. Een zuur huidoppervlak is namelijk essentieel voor een goed functionerende huid die bescherming biedt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het zorgt namelijk voor een effectieve bescherming tegen bacteriën en creëert een natuurlijk evenwicht in de huid. De ideale pH-waarde voor je huid ligt rond de 5.

Kies de juiste soort handzeep

De ene handzeep is de andere niet. Sommige hebben een hoge of lage pH-waarde en andere soorten bevatten weer parfum. Het gevolg hiervan kan zijn dat je handen geïrriteerd of uitgedroogd zullen aanvoelen. Dit gevoel kan maar liefst 6 tot 9 uur aanhouden wanneer je de pH-waarde 9 of hoger is. Kies daarom voor hygiëne producten, zoals een neutrale antibacteriële handzeep en voorkom uitgedroogde en geïrriteerde handen. 

Veilig.nl: voor al jouw hygiënische producten

Bij veilig.nl ben je verzekerd van een groot aanbod betrouwbare producten op het gebied van hygiëne en veiligheid. Naast desinfecterende handzeep kan je ook bij ons terecht voor mondkapjes en desinfecterende handgels. Al onze producten voldoen aan de strengste eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

"
go to top