• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Gehoorbescherming voor babys

Het gehoor van baby’s en peuters is erg kwetsbaar, waardoor harde geluiden al snel schade aanrichten. Bescherm je kleintje daarom tegen gehoorbeschadiging met gehoorbescherming voor baby’s

Nog meer informatie nodig?

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Reer SilentGuard gehoorbescherming voor baby's en peuters - blauw - 25 SNR
    Reer SilentGuard gehoorbescherming voor baby's en peuters - blauw - 25 SNR
     19,95

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Wat is gehoorbescherming voor baby’s?

Met baby gehoorbescherming demp je schadelijke geluiden en harde muziek tot een veilig niveau. Hiermee voorkom je blijvende gehoorschade bij je kleintje en kun je hem of haar gerust meenemen naar een omgeving waar het lawaaiig kan zijn. Zo is je kindje door het dragen van gehoorbescherming optimaal beschermd tegen schadelijke geluiden tijdens een druk verjaardagsfeest, een carnavalsoptocht of een rondje over de kermis. Ook voorkomt het overprikkeling en zorgt het ervoor dat je kleintje ongestoord kan slapen wanneer je onderweg bent.

Oorkappen voor baby’s 

Ook voor de allerkleinsten en peuters (tot 36 maanden) is gehoorbescherming een veilige en comfortabele oplossing om gehoorschade te voorkomen. Voor baby’s zijn speciale oorkappen ontwikkeld die gemaakt van zeer fijn materiaal. Je kunt de oorkappen passend maken voor elk babyhoofdje.De elastische hoofdband en gevoerde binnenzijde met zacht schuim zorgen ervoor dat de oorkappen lekker zitten, zonder druk op het hoofdje uit te oefenen. Omdat de bescherming heel aangenaam aanvoelt, halen zelfs de kleinste kinderen deze zelden van hun hoofd af.

Gehoorbescherming voor baby’s: eenvoudig op maat te maken

Kleintjes groeien in een rap tempo. Daarom is de gehoorbescherming voor baby’s eenvoudig op maat af te stellen met handige klittenbandsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat de oorkappen goed aansluiten op het hoofd van je kindje, zonder dat het knelt of druk uitoefent. Is de band per ongeluk vies geworden? Dan kun je deze eenvoudig losmaken en reinigen. 

Baby oorkappen met hip design en handig opbergtasje

De oorkappen voor baby’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook zitten bij de meeste gehoorbeschermers extra hoofdbandjes verkrijgbaar, zodat je af en toe kunt wisselen. Daarnaast krijg je er vaak een handig opbergtasje bij. Hier kun je de baby oorkappen in stoppen om deze veilig en hygiënisch op te bergen. 

Ook handig: vliegen met baby gehoorbescherming

Tot slot bieden baby oorkappen een uitkomst in het vliegtuig. Hiermee voorkom je overprikkeling en zorg je ervoor dat je kleintje rustig kan slapen. De oorkappen bevatten geen metalen onderdelen. Dit betekent dat je de gehoorbescherming gewoon mee kunt nemen in je handbagage en zonder problemen langs de douane komt. 

Bescherm de oren van je baby en de rest van het gezin

Gezondheid gaat boven alles. Daarom is het belangrijk om goede producten aan te schaffen, die de veiligheid van jou en je gezin vergroten. Onze specialisten hebben daarom alleen de allerbeste producten voor je uitgezocht die zijn gekeurd en/of gecertificeerd. De baby koptelefoon in ons assortiment is de enige CE-gemarkeerde baby oorkap in Europa. Hiermee weet je zeker dat het gehoor van je kindje veilig is.

Naast gehoorbescherming voor baby’s vind je in ons assortiment ook gehoorbescherming voor kinderen. Ook met deze bescherming verklein je de kans op gehoorschade. Daarnaast zorgt het ervoor dat kinderen zich beter kunnen concentreren. 

Je moet natuurlijk niet vergeten om ook je eigen gehoor goed te beschermen. Daarom vind je in ons assortiment ook gehoorbescherming voor volwassenen en gehoorbescherming voor senioren, geschikt voor allerlei situaties. Zo hebben wij oordoppen om comfortabel mee te slapen, naar muziekevenementen te gaan en om mee te klussen.

 

"
go to top