• 100% Gekeurde & Gecertificeerde producten*
  • Probleemloos retourneren
  • Achteraf betalen binnen 14 dagen
  • Thuiswinkel waarborg

Slimme stekkers

Word jij ’s ochtends het liefst gewekt door de geur van verse koffie en een radio die jouw favoriete muziek speelt? Wil je nooit meer thuiskomen in het donker of precies weten hoeveel stroom jouw elektrische apparaten verbruiken? Met slimme stekkers bekijk én bedien je ze op afstand, eenvoudig via je smartphone of tablet.

Nog meer informatie nodig?

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Slimme stekkers maken je leven makkelijker

Het idee is echt minstens zo simpel als de uitvoering: je steekt de stekker van je elektrische apparaat in een slimme stekker en steekt deze vervolgens in het stopcontact. De slimme stekker vormt een soort doorgeefluik. Net als de overige smart home producten voor in en om huis, bedien je ook de slimme stekkers via een bijbehorende mobiele app. Je schakelt ze individueel in- en uit of programmeert de gewenste apparaten in een handig tijdschema. Zo hoef je zelf bíjna nergens meer aan te denken. 

Slimme stekkers maken je leven dus makkelijker, overzichtelijker én leuker. Want ja - natuurlijk is het een enorme luxe om een keuken in te lopen waar de koffie al voor je klaarstaat en jazz-muziek wordt afgespeeld, omdat je daar zo lekker mee opstart. En om ’s avonds het warme bed niet meer uit te hoeven voor het lichtknopje en bij je favoriete programma in slaap te vallen, want je weet dat de televisie vanzelf uitschakelt. 

Daarnaast is het enorm praktisch wanneer je jouw verlichting voorziet van slimme stekkers en je woning bijvoorbeeld niet uitnodigend donker is wanneer je zelf niet thuis bent.

Slimme stekker combineren met Google Home of Amazon Alexa

Maak je gebruik van Google Home of Amazon Alexa, dan kun je jouw elektrische apparaten, indien voorzien van smart stekkers, zelfs met je stem bedienen. De combinatie van smart stekkers en bijvoorbeeld Google Assistent, Amazon Alexa of Homey kun je net zo ver doortrekken als je wenst. Roep bijvoorbeeld: “Hey Google, lamp overloop aan!” om te voorkomen dat je je teen wéér stoot wanneer je met een slaperig hoofd naar de badkamer strompelt. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Stroomverbruik verlagen dankzij smart stekkers

Weet jij precies hoe zuinig jouw elektrische apparaten zijn? Of schrik je jezelf ieder jaar opnieuw een hoedje bij het zien van de eindafrekening van de energiemaatschappij? Dan zijn de op het oog zuinige apparaten misschien helemaal niet zo zuinig als je denkt. Sommige slimme stekkers bieden de mogelijkheid om het stroomverbruik van de aangesloten apparaten in te zien via de bijbehorende app. 

Zo ontdek je misschien dat de wasmachine die je van je oma geërfd hebt weliswaar nog heel goed werkt, maar wel érg veel energie vreet. Zeker wanneer je een (beginnend) gezin hebt, kan dat aardig in de papieren lopen. Ook werkt inzage in stroomverbruik vaak erg motiverend: wanneer je dankzij de slimme stekker eenmaal weet hoeveel stroom een bepaald apparaat dagelijks verbruikt, word je toch gemotiveerd om dit cijfer te verlagen. Je bespaart daarmee namelijk direct op je eigen energierekening en zeg nu zelf: meer geld overhouden wilt toch iedereen? Wil je jouw woning ook op andere vlakken slimmer maken? Schaf dan smart home producten aan zoals slimme verlichting, slimme thermostaten, slimme deurbellen en slimme rookmelders. Ook deze producten vind je natuurlijk bij Veilig.nl.

 

Vinkjes voor veiligheid

Om de ideale checklist voor je te maken kies je een van de categorieën hiernaast. Daarna maak ik direct je checklist, zodat je kan beginnen met vinken. Zo weet je zeker dat je alle veiligheidsproducten in huis hebt.

Volgende stap

Van welke categorie wil je een checklist hebben?

Gekozen Levenfases

go to top

Thuiswinkel waarborg