• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Ladders & Trappen

Voor huishoudelijke klusjes of juist om je veiligheid te vergroten: een ladder, trap of opstapje is altijd handig om in huis te hebben.

Nog meer informatie nodig?

Producten 1-24 van 47

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 47

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Handige en veilige ladders van Veilig.nl

Om buiten de ramen te lappen, om je kozijnen te verven, om iets te pakken waar je niet makkelijk bij kunt: je doet het met onze handige ladders. Bij Veilig.nl vind je verschillende soorten ladders. Elke ladder heeft zo zijn eigen kenmerken, en is geschikt voor verschillende klussen. 

Denk bijvoorbeeld aan de vouwladder, die je op verschillende manieren kunt ‘vouwen’ of vormen. Zo kun je deze ladder A-vormig maken, zoals de gemiddelde ladder. Vouwladders zijn praktisch, omdat ze makkelijk te verstellen en op te bergen zijn.

Een reformladder is er ladder die je in de zogeheten A-stand kunt zetten, of juist kunt gebruiken als vrijstaande ladder. Reformladders zijn multifunctioneel en geschikt voor klussen waar je de hoogte in moet.

Een telescoopladder is een ladder die je makkelijk in en uit kunt schuiven. Een ideale ladder voor kleinere woningen of wanneer je niet veel opslagruimte hebt.

Een vluchtladder kan je leven redden. Door een vluchtladder te bevestigen aan de buitenzijde van je woning, in de buurt van een raam, heb je altijd de mogelijkheid om te ontsnappen in geval van brand. 

Ook vind je bij Veilig.nl opsteekladders en de bekende enkele rechte ladders. Welke ladder je ook zoekt, je vindt ‘m bij Veilig.nl.

Trapjes voor klussen in en om het huis

Een trap lijkt natuurlijk op een ladder, maar is vaak wat compacter en heeft bredere treden dan een ladder. Omdat een trapje vaak wat compacter is, pak je deze er makkelijk en snel bij. Ideaal voor kleine klussen in en om het huis. Bijvoorbeeld wanneer je iets uit een hoge kast wil pakken, de ramen gaat wassen of een lampje moet ophangen. Trappen zijn dan een mooi alternatief voor een grote ladder. 

Bij Veilig.nl koop je verschillende trappen die je kunt gebruiken in en rondom het huis. De dubbele trap heeft twee evenredige zijden, waardoor ‘ie stevig op zijn poten staat. Je herkent hem aan zijn A-vorm.

De huishoudtrap ken je ongetwijfeld. Dit trapje lijkt op een dubbele trap, maar is minder zwaar en robuust. Je staat hier stevig op en bergt ze vervolgens weer makkelijk op in huis of in de schuur.

Opstapjes

Wil je snel wat pakken uit een hoge kast? Dan is een opstapje ideaal. Een opstapje is compact, neemt weinig ruimte in en kun je bijvoorbeeld makkelijk in de keuken bewaren. Handig als jij iets uit een hoog keukenkastje moet pakken of je kind zijn of haar handen wil wassen bij de wasbak maar daar net niet bij kan.

Wat is het verschil tussen een trap en een ladder?

Een ladder en een trap lijken op elkaar, op enkele punten na.

Het grootste verschil zit ‘m in de ‘sporten’, of treden. Een ladder heeft smalle sporten, een trap heeft brede treden. Daarnaast heeft een trap vaak een platform aan de bovenkant, waar je stabiel op staat. Dit platform ontbreekt bij een ladder.

Ladders en trappen kopen bij Veilig.nl

Ben je op zoek naar een goede ladder of trap? Welke ladder of trap je ook zoekt, je vindt ‘m bij Veilig.nl. Wist je dat al onze producten gecertificeerd en/of gekeurd zijn? Zo weet je zeker dat je een goede én veilige aankoop doet. En dat is wel zo fijn als je op een trap of ladder staat.

"
go to top