• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
 • Gratis ruilen
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Fiets

In Nederland zijn meer fietsen dan mensen te vinden. Grote kans dus dat ook jij regelmatig op je tweewieler stapt. Dan is één ding wel zo fijn: veilig op de fiets kunnen stappen. Bekijk hier alle producten die ervoor zorgen dat jij veilig onderweg bent op je fiets.

Nog meer informatie nodig?

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Qibbel Air - Windscherm
  Qibbel Air - Windscherm
  Niet op voorraad
 2. Thule - Yepp Mini - Winsdscherm
  Thule - Yepp Mini - Winsdscherm
  As low as  44,95
 3. Polisport - Bilby - Voorzitje met windscherm - Stuurbevestiging
  Polisport - Bilby - Voorzitje met windscherm - Stuurbevestiging
  As low as  75,00
  Urban Iki - Babyfietshelm - Aotake Mint Blue - XS - 44-48 cm
  Urban Iki - Babyfietshelm - Aotake Mint Blue - XS - 44-48 cm
   29,95
  Huomio - Veiligheids Beanie - LED - Zwart
  Huomio - Veiligheids Beanie - LED - Zwart
  Regular Price  16,50 Special Price  12,38
  Huomio - Reflecterend Veiligheidsvest - Zwart
  Huomio - Reflecterend Veiligheidsvest - Zwart
  Regular Price  21,50 Special Price  16,13

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Tips: veilig onderweg op je fiets

Veilig onderweg zijn is voor iedereen een fijn idee. Ook als je fietsend naar een afspraak, naar school of naar de supermarkt gaat, wil je geen onnodige risico’s lopen. Of je nu op de mountainbike in een flink tempo van hellingen af sjeest of het houdt bij korte tripjes op je stadsfiets, het is wel zo fijn om je veilig te voelen op de fiets.

Zorg er in de eerste plaats voor dat je, zeker als je een wielrenfiets of mountainbike hebt, een stevige fietshelm op je hoofd hebt. Deze moet niet te strak en niet te los zitten, alleen dan biedt een fietshelm de juiste bescherming.

Check altijd of je fietslampen werken, zodat automobilisten je kunnen zien. 

Ga je ‘s avonds of op donkere plekken fietsen? Overweeg dan een veiligheidshesje mee te nemen. Daarmee val je beter op.

Neem je kinderen mee op de fiets? Kies dan voor een goed fietsstoeltje, waarin je kind veilig kan zitten. Je kind een fietshelm laten dragen is ook wel zo fijn en veilig. Of het nu bij jou op de fiets zit of zelf fietst.

Alles voor jouw fietsveiligheid

Veilig.nl staat - zoals onze naam al doet vermoeden - volledig in het teken van veiligheid. We verkopen allerlei producten die gecertificeerd en/of gekeurd zijn en die jouw leven in welk opzicht dan ook veiliger maken. 

Voor baby’s, voor kinderen, voor senioren en voor iedereen daar tussenin. Of het nu gaat om veilig vervoer, je fietsveiligheid of veilig reizen - hier vind je wat je zoekt om veilig te zijn én je veilig te voelen.

Veilig op de e-bike

De populariteit van de e-bike is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Heb je wind tegen of wil je net iets verder en harder fietsen dan voorheen, dan zet je simpelweg de trapondersteuning aan van je e-bike. Dit maakt fietsen een stuk minder intensief en meer ontspannen. De e-bike brengt naast een hoop fietsplezier, ook gevaren met zich mee. Op de e-bike ga je een stuk harder en ligt het zwaartepunt anders. De laatste jaren zijn het aantal ongelukken met e-bikes dan ook flink toegenomen. Het aantal ernstige ongelukken ligt maar liefst drie keer zo hoog dan met een gewone fiets. Reden genoeg om extra goed aan jouw e-bike veiligheid te denken.

Bij Veilig.nl kan je terecht voor veilige e-bike producten die geschikt zijn voor senioren, volwassen en kinderen. Met de gecertificeerde en/of gekeurde fietshelmen van Veilig.nl zorg je voor een goede hoofdbescherming. Met onze veiligheidshesjes zorg je ook nog eens voor een betere zichtbaarheid in het verkeer. Kortom, geniet van de leuke e-bike fietstochten, maar denk vooral ook aan je fietsveiligheid.

Veilige accessoires voor op de fiets

Als het aankomt op accessoires, kun je aan nog meer producten denken. Heb je bijvoorbeeld al eens gekeken naar een veiligheidstasje? Dit is een handig tasje dat je bijvoorbeeld bij je borst kunt dragen en waarin je belangrijke spullen als pasjes, geld of je paspoort kunt bewaren. De kans dat er iets gestolen wordt, is met zo’n onzichtbaar tasje een stuk kleiner.

Nog een tip: stop een mini EHBO-kit in je fietstas, zodat je nooit zonder een pleister of verband zit als er onderweg iets gebeurt. Natuurlijk hoop je dat je die producten nooit nodig hebt, maar je kunt maar beter het zekere voor het onzekere nemen.

In ons assortiment met producten voor op de fiets, bieden we voor elke fietser de juiste producten om veilig onderweg te zijn. Zowel voor sportfietsers als voor de recreatieve fietser en fietsers die enkel om praktische redenen naar hun tweewieler grijpen.

"
go to top