• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Desinfecterende handgel

Wist je dat je gemiddeld 20 keer per uur je gezicht, neus of mond aanraakt? Het is daarom extra belangrijk om je handen te desinfecteren wanneer je de winkelwagen, pinautomaat of deurgreep aanraakt. Door regelmatig je handen te desinfecteren verklein je de kans om schadelijke bacteriën binnen te krijgen via je handen. Desinfecterende handgel is daarom de ideale oplossing om snel en eenvoudig je handen te desinfecteren. Onze Qrème handdesinfectiegel is verkrijgbaar in diverse groottes; 60ml, 100ml, 250ml, 500ml, 1 liter tot en 5 liter handgel.

Nog meer informatie nodig?
Geen producten gevonden voor deze selectie.
"

Voorkom droge handen

Een goede hygiëne is essentieel in deze tijd. Echter, kan je door overmatig gebruik van goedkope antibacteriële handgel last krijgen van droge handen of huidirritaties. Wat is mogelijk de oorzaak van droge handen? Je verwacht het misschien niet, maar een gezonde huid is zuur. Om een effectieve bescherming en natuurlijk evenwicht van je huid te behouden, staat een gezonde pH-waarde centraal. Een pH-waarde hoger dan 5 is vaak de reden voor droge en geïrriteerde handen.

Kies de juiste soort handgel

Ons assortiment met desinfecterende handgels zijn TÜV gecertificeerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Kies voor onze handgels met alcohol (75%) wanneer je de kans op uitgedroogde handen of irritatie aan handen wilt verkleinen. 

Zoek je een goed middel om onderweg snel en eenvoudig je handen mee te ontsmetten? Bij Veilig.nl ben je aan het goede adres voor kwalitatieve desinfecterende handgel in het formaat 60ml en 100ml handgel. Door het kleine formaat kan je de handgel altijd en overal mee naartoe nemen. Daarnaast heeft Veilig.nl ook handgel met een pompje in het formaat 250ml, 500ml 1000ml en 5000ml handgel.

Veilig.nl: voor al jouw hygiënische producten

Het gebruik van handgel is een goede eerste stap voor een gezonde hygiëne. Door ook regelmatig je handen te wassen met desinfecterende handzeep of antibacteriële handzeep zorg je ervoor dat je handen fris en schoon zijn. Onbewust zit je al gauw 20 keer per uur met je handen aan je neus of mond. Het dragen van een mondkapje biedt dan uitkomst, aangezien je hierdoor direct contact met je gezicht vermijdt. Bij Veilig.nl ben je verzekerd van een groot aanbod betrouwbare hygiëne producten op het gebied van gezondheid en persoonlijke verzorging.

"
go to top