• 100% Gekeurde & Gecertificeerde producten*
  • Probleemloos retourneren
  • Achteraf betalen binnen 14 dagen
  • Thuiswinkel waarborg

Veilig speelgoed

Laat je kind ontdekken en spelen met veilig speelgoed. Zo kan je kleine zorgeloos zijn gang gaan, terwijl jij met een gerust hart weet dat er niks kan gebeuren.

Nog meer informatie nodig?

Producten 1-12 van 59

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 59

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is veilig speelgoed?

Veilig speelgoed moet voldoen aan verschillende veiligheidseisen, waardoor de kinderen veilig kunnen spelen. Niet alleen het ontwerp moet goed in elkaar zitten, maar ook de materialen die gebruikt zijn. Deze mogen niet schadelijk (kunnen) zijn voor de gezondheid en veiligheid van je kindje. 

Bij Veilig.nl vind je alleen speelgoed dat gekeurd en/of gecertificeerd is. Zo weet je zeker dat je goed en veilig speelgoed voor je kindje aanschaft.

Tips voor het kiezen van veilig speelgoed

Om het juiste speelgoed voor je kind te kiezen, gebruik je onderstaande tips:

  • Onderzoek altijd of het speelgoed wat je op het oog hebt in de leeftijdscategorie van je kind past;
  • Vermijd speelgoed met veel kleine of losse onderdelen;
  • Kies voor speelgoed wat bestand is tegen een stootje;
  • Lees altijd goed het productetiket, zodat je precies weet welke stoffen of materialen er in het speelgoed zit.

Speelgoed voor je baby

Je baby wil ontdekken, aanraken en spelen met vrijwel alles wat de kleine ziet: speelgoed, of niet. Je zorgt dat dit veilig gaat door veilig speelgoed aan je baby te geven. Gebruik hiervoor uitsluitend speelgoed wat geschikt is voor baby’s. Deze hebben geen kleine onderdelen die je baby kan inslikken.

Speelgoed voor je dreumes

Je dreumes is natuurlijk supernieuwsgierig, waardoor de kleine al zijn of haar zintuigen gebruikt om met het speelgoed te spelen. Ze ruiken eraan, bijten er op en ga maar door. Je wilt dan wel dat ze dit veilig kunnen doen. Kies daarom voor veilig speelgoed geschikt voor je dreumes. Zo ontwikkelt je dreumes de motoriek en coördinatie, terwijl ze alle plezier van de wereld hebben. En dat op een veilige manier.

Speelgoed voor je peuter

Met ons speelgoed voor peuters zet je kind de volgende stap in hun ontdekkingstocht. Zo zetten ze veilig hun eerste stapjes op een loopfietsje, bouwen ze hun eerste huisjes met blokken en knuffelen ze elke dag weer met hun favoriete knuffels. Met ons veilige speelgoed voor je peuter hoef je je geen zorgen te maken om schadelijke stoffen of andere gevaren.

Speelgoed voor kinderen van 4 tot 6 jaar

Je kind is alweer iets ouder, maar toch kunnen er nog veel problemen ontstaan bij het gebruik van onveilig speelgoed. Met ons veilige speelgoed voor kinderen van 4 tot 6 jaar weet je zeker dat het goed zit. Zo kunnen ze veilig spelen en hun nieuwe speelgoed ontdekken, terwijl jij je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke materialen of gevaarlijke onderdelen.

Veilig houten speelgoed

Van houten speelgoed zou je denken dat het altijd veilig is, maar dat hoeft niet. Dit zit hem vooral in de stoffen waar het hout eventueel mee is bewerkt. Stoffen waarvan je natuurlijk niet wil dat je kind ze inademt. Met ons veilige houten speelgoed hoef je je daar geen zorgen om te maken. Je weet zeker dat er geen schadelijke stoffen gebruikt zijn om te lakken.

Gekeurd en/of gecertificeerd speelgoed voor kinderen

Veilig.nl heeft speciaal voor kinderen een veilig speelgoed assortiment samengesteld dat 100% gekeurd en/of gecertificeerd is. Hierdoor weet je zeker dat je kind veilig kan spelen. Van baby’s tot kleuters, Veilig.nl heeft alles in huis, zodat elk kind veilig kan spelen.

 

 

Vinkjes voor veiligheid

Om de ideale checklist voor je te maken kies je een van de categorieën hiernaast. Daarna maak ik direct je checklist, zodat je kan beginnen met vinken. Zo weet je zeker dat je alle veiligheidsproducten in huis hebt.

Volgende stap

Van welke categorie wil je een checklist hebben?

Gekozen Levenfases

go to top

Thuiswinkel waarborg