• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
 • Gratis ruilen
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Shopping Award Winnaar 2022

SOS knop

Voor ouderen die moeilijker kunnen functioneren is een SOS-knop erg handig. In geval van nood of wanneer zij zich onveilig voelen kan de gebruiker met één druk op de knop automatisch meerdere contactpersonen tegelijkertijd alarmeren.

Nog meer informatie nodig?

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. VOS-E4 SOS met locatie en valdetectie - Koop
  VOS-E4 SOS met locatie en valdetectie - Koop
  As low as  273,15
 2. VOS-E4 SOS met locatie en valdetectie - Huur
  VOS-E4 SOS met locatie en valdetectie - Huur
  As low as  24,15
 3. VOS-E7 Compact SOS met locatie en valdetectie - Zwart - Koop versie - Exclusief maandelijkse abonnement kosten
  VOS-E7 Compact SOS met locatie en valdetectie - Zwart - Koop versie - Exclusief maandelijkse abonnement kosten
   223,00

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Waarom een SOS-knop voor ouderen?

Voor ouderen die moeilijker kunnen functioneren is een SOS-knop erg handig. In geval van nood of wanneer zij zich onveilig voelen kan de gebruiker met één druk op de knop automatisch meerdere contactpersonen tegelijkertijd alarmeren.

Zeker voor ouderen die vergeetachtig worden of snel kunnen vallen is een SOS-knop ideaal. Zo kunnen zij langer zelfstandig zijn en weten jij en de andere contactpersonen dat de gebruiker jullie hulp nodig heeft.

Hoe werkt een alarmknop voor ouderen?

Het idee is dat ouderen de alarmknop altijd bij zich dragen. Daarom zijn de knoppen zo ontwikkeld dat ze compact zijn en gemakkelijk door senioren gedragen kunnen worden. In de instellingen van de knop kunt u het telefoonnummer invoeren van het contact dat u wilt bellen wanneer de knop wordt ingedrukt. Dit kan bijvoorbeeld het telefoonnummer zijn van een familielid of buurman, of 112.

U kunt ook instellen wie als eerste moet worden gebeld en automatisch doorverbinden naar een ander contact als de eerste persoon niet opneemt. De alarmknop is zowel binnen als buiten te gebruiken. Zodra de paniek knop wordt ingedrukt, wordt automatisch hulp gebeld en wordt de locatie via GPS doorgestuurd naar de contactpersoon. Zo kan de juiste hulp snel bij ouderen terecht.

Welke alarmknop voor ouderen kies je?

Er zijn verschillende soorten waarschuwingsknoppen en daarnaast kunt u kiezen uit verschillende SOS-knoppen in het assortiment van Veilig.nl. Je kunt een SOS-knop met een koord om je nek dragen, een knop om je pols en een knop in je broek- of jaszak.

Met sommige geavanceerde SOS-knoppen kunt u zelfs rechtstreeks met elkaar praten. Zie de informatie bij elk product voor meer informatie. Producten zijn zorgvuldig geselecteerd door onze experts. Alleen de beste en veiligste producten zijn opgenomen in het assortiment van Veilig.nl

"
go to top

Thuiswinkel waarborg