• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Babyfoons

Je kind in de gaten houden terwijl hij of zij slaapt, zonder dat je ernaast hoeft te zitten? Die mogelijkheid biedt een babyfoon. Logisch dus dat bijna elke ouder wel een babyfoon in huis heeft. Bij Veilig.nl vind je de babyfoon die aan al jouw wensen en eisen voldoet.

Nog meer informatie nodig?

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Reer HD IP BabyCam - slimme babyfoon
    Reer HD IP BabyCam - slimme babyfoon
     79,95

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Waarom een babyfoon kopen handig is?

Een babyfoon kopen? Goed idee! De meeste ouders kunnen niet zonder. Met een babyfoon kun je je kindje zelfs vanaf grotere afstand goed in de gaten houden. Zo kun je precies zien of je kindje goed slaapt of dat er misschien iets aan de hand is.

Babyfoons zijn zowel handig voor baby’s als voor iets oudere kinderen. Er bestaan namelijk ook babyfoons waarmee je tegen je kindje kunt praten. Zo kun je je kindje bijvoorbeeld toezingen, vragen of je kind gaat slapen of iets liefs zeggen. Bij Veilig.nl kun je de babyfoon kopen die aan jouw wensen voldoet.

Daarnaast hebben sommige babyfoons aanvullende functies. Zo kun je beeld- en geluidsactivatie hebben: zodra je kind geluid maakt, krijg je beeld te zien of hoor je het geluid in de kamer. De babyfoon staat dan dus niet de hele tijd aan, waardoor je bijvoorbeeld niet de hele tijd de tikkende klok op de babykamer hoort. Verder geven sommige babyfoons ook de temperatuur in de kamer van de baby weer.

Babyfoon met camera of zonder?

Wil jij een babyfoon met camera of een met enkel geluid? Als je het fijn vindt om je kind niet alleen te horen, maar ook op beeld in de gaten te houden, dan is een babyfoon met camera erg handig. Zo kun je bijvoorbeeld zien of je kindje lekker slaapt of aan het spoken of woelen is.

Bovendien kun je via veel slimme babyfoons je kindje ook buitenshuis op je smartphone of tablet in de gaten houden. Zelfs vanaf grote afstand dus. Handig als je in de tuin zit of een blokje om bent, maar toch zeker wilt weten dat alles goed gaat.

Hoe kies je een goede babyfoon?

Babyfoons zijn tegenwoordig van allerlei technologische snufjes voorzien. Zo bestaan er babyfoons die een enorm bereik hebben, kun je sommige babyfoons koppelen aan een app en zijn er ook stralingsvrije babyfoons voor wie straling liever vermijdt. Verder bestaan er speciale babyfoons met een nachtcamera, waardoor je zelfs in het pikdonker nog je kindje haarscherp kunt zien. 

Bedenk welke functies jij zoekt in een babyfoon. Op Veilig.nl zie je bij elke babyfoon terug wat de verschillende functies zijn. Kun je bijvoorbeeld spreken tegen je kind? Kan de babyfoon muziek afspelen (zodat je niet altijd zelf hoeft te zingen)? En zijn er ook wifi-opties? Dat lees je allemaal in de productbeschrijvingen op onze site.

Wat is nog meer belangrijk voor de nachtrust van je kindje?

Helaas is niet elk kind een even goede slaper. En als ouder weet je waarschijnlijk: als je kind niet goed slaapt, heeft dat ook impact op jouw nachtrust. Gelukkig bestaan er allerlei producten om je kindje en daarmee jou beter te laten slapen. 

Denk bijvoorbeeld aan één van onze echt goede en veilige babymatrassen, waar je kind lekker op kan liggen. Ook nachtlampjes zijn op veel kinderkamers te vinden. Ze kunnen geruststellend werken voor je kindje en zijn ook fijn voor jou als ouder, omdat je de kamer in kunt lopen zonder meteen het felle licht te hoeven aandoen.

Producten voor de veiligheid van jouw baby

Kinderen zijn extra kwetsbaar. Zeker baby’s en peuters. Een tafel met een scherpe hoek of een harde pilaar aan het bed kan een kindje al veel pijn doen. Gelukkig kun je veel onnodige risico’s voorkomen door je huis en de kinderkamer babyproof te maken. 

Bij Veilig.nl vind je veel producten om de je baby veilig te laten slapen. Zo kun je bij ons niet alleen een babyfoon kopen, maar ook matrassen en bedbumpers. Die laatste zorgen ervoor dat je kind zijn hoofdje niet kan stoten tegen de harde spijlen van zijn ledikant. En als je kind wat beweeglijk is ‘s nachts, dan is een van onze bedhekjes ideaal om te voorkomen dat je kind uit bed rolt of valt. Heel fijn en veilig!

Ook hebben we hoekbeschermers om op de hoek van een tafel, aanrecht of kast te bevestigen, zodat je kind niet tegen een scherpe hoek aan valt.

Welk product je ook zoekt om de veiligheid van je baby te vergroten; je vindt het bij Veilig.nl. Al onze producten, dus ook onze babyfoons, zijn getest en/of gecertificeerd. Zo weet je zeker dat je een goede en veilige aankoop doet.

"
go to top