• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Stopcontactenbeveiliging

Met een stopcontactbeschermer voorkom je dat je kind zijn vingers, een schaar of een ander voorwerp in het stopcontact steekt. Een handig product om gevaar voor te zijn en stopcontacten veilig te gebruiken.

Nog meer informatie nodig?

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Creëer kindveilige stopcontacten met een stopcontactbeschermer

Stopcontacten zijn natuurlijk enorm handig, maar brengen ook een risico met zich mee als er kinderen of huisdieren in de buurt zijn. Voorkom dat je kind of huisdier wordt blootgesteld aan elektriciteit door op de stopcontacten een stopcontactbeschermer te bevestigen. Daarmee maak je elk stopcontact in huis veilig, terwijl jij toch stroom kunt blijven gebruiken. 

Ook voorkom je met stopcontactbeveiliging dat je kind een scherp voorwerp of iets anders in de stopcontacten prikt. Ook dat kan namelijk een stroomstoot veroorzaken.

Hoe werkt stopcontactbeveiliging?

Een stopcontactbeschermer is een heel eenvoudig product dat je op een stopcontact kunt gebruiken. Je hoeft zeker niet elk stopcontact te beveiligen. Bij hoog hangende stopcontacten in de keuken zal je kind niet zomaar komen. Maar het is wel slim om stopcontacten af te dekken die op kruip- of kindhoogte hangen in kamers waar je kind vaak komt. 

Stopcontactbeschermers zijn er in verschillende soorten. Zo bestaan er afdekplaatjes waarmee je het stopcontact alleen nog kunt gebruiken als je het trucje door hebt. Dat is misschien voor jou als gebruiker even wennen, maar na een tijdje heb je er wat handigheid in. Voordeel is dat je kind dan vrijwel onmogelijk iets met het stopcontact kan doen. 

Bij elke vorm van stopcontactbeveiliging lees je in de gebruiksaanwijzing hoe je die precies kunt gebruiken. 

Hoe veilig is een stopcontactbeschermer?

Als je een stopcontactbeschermer koopt voor je stopcontact, is het wel zo fijn dat je stopcontact daadwerkelijk ontoegankelijk is voor je kind. Gelukkig kun je daar bij Veilig.nl van op aan. Al onze producten, ook de stopcontactbeschermers, zijn gekeurd en/of gecertificeerd. Dit betekent dat je niet bang hoeft te zijn dat je kind toch iets in het stopcontact weet te duwen of uit nieuwsgierigheid zijn vingertjes erin wurmt.

Stopcontactbeveiliging en andere producten voor een kinderveilig huis

Met een kind op komst, is het belangrijk om je huis veilig te maken. Ongelukken zitten binnenshuis in een klein hoekje. Gelukkig is de oplossing vaak niet heel ingewikkeld. 

Wil je bijvoorbeeld voorkomen dat je kind in kastjes met gevaarlijke of giftige spullen kan komen? Bevestig dan kindersloten op die kastjes. Nare botsingen tegen tafels of kasten kun je voorkomen met hoekbescherming. En als je zeker wilt weten dat meubels omvallen als je kind zich eraan optrekt, is kantelbeveiliging een eenvoudige en veilige maatregel.

Verder is een babyfoon natuurlijk prettig voor als je kind slaapt en je toch een oogje in het zeil wilt houden. En als je uitglijgevaar wil tegengaan voor je kindje dat net begint met tijgeren of lopen, dan zijn anti-slipproducten heel handig. Ook voor jezelf trouwens, want voor niemand is het fijn om over de gladde vloer uit te glijden.

"
go to top