• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
 • Gratis ruilen
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Autospiegels voor babys

Neem je je baby mee in de auto? Dan is het wel zo fijn als je regelmatig een blik op je kind kunt werpen om te zien of alles goed gaat. Het liefst zonder daarvoor gekke capriolen te hoeven uithalen. Dat kan: met een autospiegel voor je baby.

Nog meer informatie nodig?

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. BeSafe - Autospiegel Baby - Zwart
  BeSafe - Autospiegel Baby - Zwart
   16,90
 2. BeSafe - Autospiegel Baby - Type XL2 - LED-verlichting
  BeSafe - Autospiegel Baby - Type XL2 - LED-verlichting
   34,90
 3. Reer - Autospiegel Baby - Veiligheidsspiegel
  Reer - Autospiegel Baby - Veiligheidsspiegel
   12,99
  Reer - Autospiegel Baby - Veiligheidsspiegel - LED
  Reer - Autospiegel Baby - Veiligheidsspiegel - LED
   29,95

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Waarom een baby-autospiegel?

Wist je dat wordt aangeraden om kinderen zo lang mogelijk met hun gezicht naar achteren gedraaid in de auto te vervoeren? Daarmee beperk je de kans op mogelijk letsel bij een frontale botsing. Een nadeel is alleen dat je met je kind in die houding moeilijk oogcontact kunt maken. Dat terwijl het voor zowel jou als voor je baby fijn is om elkaar in de ogen te kunnen aankijken. 

Een baby-autospiegel biedt daarbij uitkomst. Als je een autospiegel voor je baby hebt, hoef je alleen maar in de spiegel te kijken om zeker te weten dat het goed gaat met je kind en dat hij of zij zich relaxed voelt. Je hoofd gevaarlijk ver draaien, is dus nergens voor nodig. Zo kun je ook het verkeer nog steeds prima in de gaten kunt houden. Wel zo fijn!

Ook is het handig voor je kindje zelf, dat via de spiegel jou of je partner kan zien. Dat geeft hem of haar een fijn gevoel tijdens de autorit.

Hoe bevestig je een achteruitkijkspiegel voor je baby?

Vaak kun je een achteruitkijkspiegel voor je baby zo instellen dat hij precies in de juiste kijkhoek staat. De spiegel kun je op allerlei plekken in de auto vastmaken. Zo kun je altijd een goede plek uitkiezen vanaf waar je jouw kind in de ogen kunt kijken. Dat geeft jou een veilig gevoel en is ook nog een fijne bezigheid voor je kind. Hij of zij zal het leuk vinden om zichzelf of jou via de spiegel te zien.

Overigens is een autospiegel voor de baby vaak gemaakt van onbreekbaar glas. Daardoor loop je geen risico op glasscherven bij een ongeluk, waardoor zowel jij als je kleintje minder snel letsel door gebroken glas zal oplopen.

Wat heb je naast een babyspiegel voor de auto nog meer nodig?

Voor de veiligheid van je kind onderweg kun je nog meer maatregelen treffen. Kleine kindjes zijn erg kwetsbaar, dus het is een fijn idee als je hen tijdens een auto- of fietsrit zo goed mogelijk kunt beschermen.

Daarom verkopen we bij Veilig.nl een groot aantal producten om je kind te vervoeren in de auto. Uiteraard zijn dat onder meer autostoeltjes. Dat kan zowel een autostoeltje voor je baby (autostoel groep 0) als een autostoeltje voor een ouder kind zijn (groep 1, groep 2 of groep 3).

Ook als je op een andere manier onderweg bent, is het fijn om je kind de juiste veiligheid te bieden. Voor op de fiets is een fietshelm voor je baby bijvoorbeeld verstandig. Ook daar hebben wij meerdere opties voor. Bekijk vooral de diverse veilige producten op Veilig.nl. Allemaal gecertificeerd en/of gekeurd. Oftewel: veiligheid voor jou én je kind gegarandeerd!

"
go to top