• 100% Gekeurde & Gecertificeerde producten*
  • Probleemloos retourneren
  • Achteraf betalen binnen 14 dagen
  • Thuiswinkel waarborg

Beveiligingssystemen

Je huis is de plek waar je altijd naar terugkeert en waar je je kostbare bezittingen achterlaat. Het is je veilige haven. En dat wil je natuurlijk graag zo houden. Wees inbrekers daarom te slim af en plaats een beveiligingssysteem. Zo bescherm je je woning of bedrijfspand tegen inbraak en ongewenste situaties.

Nog meer informatie nodig?

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een beveiligingssysteem installeren?

Met een beveiligingssysteem zorg je voor een veilige leefomgeving. Je geeft inbrekers geen kans en bent ongewenste indringers voor. Daarmee voorkom je schade, zoals inbraaksporen op de ramen of deuren.

Met de juiste beveiliging voorkom je bovendien de emotionele impact van een inbraak. Als iemand in je woning is binnengedrongen, kan dit er nog lang voor zorgen dat je je onveilig voelt in je eigen huis. En dat is natuurlijk het laatste wat je wilt.

Verschillende soorten beveiligingssystemen

Er zijn verschillende soorten beveiligingssystemen om je woning, schuur, garage of bedrijfspand te beveiligen. Bij een alarmsysteem plaats je sensoren bij de deuren of ramen om ongewenste bewegingen te detecteren. 

Sommige beveiligingssystemen geven een geluidssignaal bij een verdachte gebeurtenis. Hierdoor krijgen inbrekers minder tijd om een buit mee te nemen. Wil je inbrekers extra afschrikken? Dan kun je de alarmen uitbreiden met een lichtsignaal. Zodra het zwaailicht aan gaat, maken de indringers zich ongetwijfeld snel uit de voeten.

De meeste alarmsystemen zijn voorzien van bewegingsmelders. Sommige alarmen herkennen huisdieren of personen. Handig als er viervoeters bij je in huis rondsnuffelen.

Veilig.nl heeft ook draadloze alarmsystemen. Die zijn een uitkomst als je het systeem op wil hangen op plekken waar je geen bedrading kwijt kunt.

Er bestaan ook slimme camerasystemen met een mobiele applicatie. Deze slimme camerasystemen werken op smart home platformen als; Amazon Alexa, Google Home, Apple Homekit en Homey. Via de app kijk je op je telefoon of tablet live mee met de camerabeelden - ideaal als je zelf niet ter plaatse bent. Bij een verdachte situatie krijg je een melding, bijvoorbeeld in de vorm van een sms, notificatie of trilling. Je kiest zelf hoe je het liefst op de hoogte gebracht wilt worden.

Via de videobeelden in je applicatie check je of de situatie in orde is. Vertrouw je de boel niet? Dan licht je de politie in. 

Sommige alarmen zijn gekoppeld aan een meldkamer. Zij ontvangen een melding als je alarmsysteem een verdachte situatie detecteert. De centrale bepaalt vervolgens of ze extra bewaking inschakelen. Daarmee is dit een optimale vorm van inbraakbeveiliging voor een woning, bedrijfspand, kantoor of winkel.

Beveiligingssystemen met camerabewaking

Daarnaast heeft Veilig.nl alarmsystemen met camerabewaking. De beveiligingscamera’s leggen 24/7 vast wat in en rondom je woning of kantoor gebeurt. Als iemand toeslaat, hebben de camera’s waardevol bewijsmateriaal vastgelegd. Dit helpt om de daders sneller te identificeren. 

Door een camerasysteem in het zicht op te hangen, beveilig je je pand preventief: inbrekers proberen waarschijnlijk niet eens om binnen te dringen. Ze lopen tenslotte een grote kans om gesnapt te worden.

Toegangscontrole met een intercom

Je zorgt voor een veilige entree met een intercom, een communicatiemiddel om te communiceren op afstand. Veilig.nl heeft intercoms met of zonder camera. Eén unit plaats je bij de voordeur, om eenvoudig te zien of horen wie bij je aanbelt. Met een druk op de knop open je de deur voor vrienden of bekenden. Zo verwelkom je ze met open armen.

Belt er een onverwachte bezoeker aan? Dan laat je die gewoon voor een dichte deur staan. Jij hebt optimale toegangscontrole. Wel zo veilig.

 

Vinkjes voor veiligheid

Om de ideale checklist voor je te maken kies je een van de categorieën hiernaast. Daarna maak ik direct je checklist, zodat je kan beginnen met vinken. Zo weet je zeker dat je alle veiligheidsproducten in huis hebt.

Volgende stap

Van welke categorie wil je een checklist hebben?

Gekozen Levenfases

go to top

Thuiswinkel waarborg