• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Slimme deurbellen

De tijd dat je pas bij de voordeur zag wie er voor stond, ligt inmiddels achter ons. Met een slimme deurbel zie je op afstand wie jouw huis bezoekt en kun je vaak zelfs al vanuit de app met diegene praten. Veilig én flexibel, bijvoorbeeld als de postbode voor de deur staat: “Zet het pakketje maar naast de container''.

Nog meer informatie nodig?

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Kijk live mee met de slimme deurbel

Of je nu heel kort de deur uit bent voor een boodschap of een maandenlange reis maakt: het is fijn om te weten dat thuis alles in orde is. Dat gevoel van veiligheid begint al bij de voordeur. De slimme deurbel houdt de voordeur nauwlettend voor je in de gaten en registreert alle details in de bijbehorende app. Wordt er aangebeld? Dan ontvang je direct een notificatie op je smartphone of tablet zodat je live kunt meekijken. Hierdoor zie je in één oogopslag welke visite je misloopt. Dus ook wanneer je in de achtertuin aan het werk bent, op zolder zit te studeren of de wijnvoorraad in de kelder aan het tellen bent. Momenten waarop je de deurbel nooit zou horen. Dat is verleden tijd, want hoor je de melodie van je slimme deurbel niet? Je smartphone houdt het voor je in de smiezen. Ook leuk: je kunt de melodie van je slimme deurbel naar wens aanpassen. 

Indien je over een slimme deurbel beschikt waarmee je kunt terug praten, dan communiceer je op afstand met de bezoeker aan de deur. Je kunt dus niet alleen zien wie er staat, maar zelfs een gesprek aangaan. Verwacht je een pakket dat zonder problemen droog weggezet kan worden, bijvoorbeeld onder een tuinbankje of naast een container? Dan kun je de pakketbezorger via de slimme deurbel makkelijk instrueren, wat jou weer een ritje naar het lokale pakketpunt bespaart. Hij blij, jij blij!

Smart home deurbel houdt inbrekers tegen

Je kunt je goed voorstellen dat een smart home deurbel de kans op een inbraak verkleint. Als er namelijk iets is dat dieven niet willen, dan is het gezien worden. Een smart home deurbel met ingebouwde camera-functie start direct met filmen zodra er beweging waargenomen wordt. Voor de inbreker is er dan geen ontkomen meer aan. Beschik je over een smart home systeem met een buitencamera, dan kun je deze koppelen aan de smart deurbel. Hierdoor wordt alles nóg beter en scherper vastgelegd. 

Let op: het is belangrijk dat je smart home deurbel uitsluitend jouw eigen terrein filmt. Is de camera gericht op de straat of de stoep en heb je hier geen goede reden voor, dan wordt dit door de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) illegaal bevonden. Het filmen van je eigen terrein heeft als bijkomend voordeel dat je auto mogelijk ook binnen het bereik valt, zoals wanneer deze op de oprit staat. Mocht er dan onverhoopt een airbag gestolen worden of is er een spiegeltje afgetikt, dan wordt de dader in ieder geval vastgelegd.

Slimme deurbel als onderdeel van je smart home

Met een slimme deurbel voel je je veiliger omdat je precies weet wie er aan de andere kant van de deur staat, zonder deze te openen. Beschik je over een slimme deurbel voorzien van nachtzicht, dan zie je zelfs wat er gebeurt in het donker. Veel mensen durven ’s avonds laat geen deur meer te openen wanneer zij alleen thuis zijn of alleen wonen. Door in de bijbehorende app te zien wie er aanbelt, kun je inschatten of het bezoek betrouwbaar is en of het dus verstandig is om open te doen. Het is ontzettend belangrijk dat jij je veilig voelt in en om je woning, dag en nacht. Smart home producten, functionerend op een platform als Amazon Alexa, Google Assistent, IFTTT en meer, dragen daaraan bij. Zo kun je diverse slimme alarmsystemen uitbreiden met een slimme beveiligingscamera, slimme deursloten en slimme verlichting. Staat er iemand voor de deur? Dan springt de buitenlamp aan en begint zowel de slimme deurbel als de slimme beveiligingscamera direct met filmen. 

Een smart home deurbel is naast veilig ook gewoon enorm functioneel. Want hoe vaak heb jij al gebaald op het moment dat je de voordeur enthousiast open gooide en je iemand spotte waar je eigenlijk helemáál geen zin in had? We kennen het allemaal. Met een slimme deurbel wordt jouw schoonmoeder, verre vriend of vage kennis op tijd gespot zodat jij nog achter de bank kunt duiken. Soms wil je gewoon even doen alsof je niet thuis bent.

"
go to top