• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
 • Gratis ruilen
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Sleutelkluis

Een sleutelkluis plaats je aan de gevel van je woning of bedrijfspand om sleutels veilig in op te bergen. Mensen die de opgeborgen sleutel nodig hebben, kunnen deze uit het kastje halen met een code, dongel of loper. Ook een elektronische sleutelkluis behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden.

Nog meer informatie nodig?

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  Puck Keysafe - Sleutelkluis met cijferslot- SKG** - Puck Keysafe - Montagebeugel - SKG**
  Puck Keysafe - Sleutelkluis met cijferslot- SKG** - Puck Keysafe - Montagebeugel - SKG**
   227,00
 1. Puck Keysafe - Montagebeugel - SKG**
  Puck Keysafe - Montagebeugel - SKG**
   37,50
  Puck Keysafe - Sleutelkluis met cijferslot - SKG**
  Puck Keysafe - Sleutelkluis met cijferslot - SKG**
   195,00

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Verschillende soorten sleutelkluizen

Sleutelkluizen zorgen ervoor dat je je sleutels niet meer onder bloempotten of deurmatten hoeft te verstoppen om deze uit te kunnen lenen. Vooral in de thuiszorg wordt er vaak gebruik gemaakt van sleutelkluizen, maar ze bieden ook een oplossing in andere situaties. Zo is een sleutelkluis ook handig als je een (vakantie)huis verhuurt of kinderen hebt die na het buitenspelen zelf het huis weer in kunnen. Welke sleutelkluis het meest geschikt is, hangt onder meer af van het aantal sleutelhaken, het type slot en de gewenste verankering.

Sleutelkluizen met SKG-certificering

Alleen SKG-gecertificeerde sleutelkluizen worden veilig geacht door het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Sleutelkluizen zijn namelijk inbraakgevoelig en alleen gecertificeerde kluizen bieden veiligheid tegen openbreken. In ons assortiment vind je dan ook alleen de beste sleutelkluizen met een code, dongel of loper.

Sleutelkluisjes eenvoudig en veilig openen

De meeste sleutelkluizen kun je eenvoudig openen met een code. Vaak bestaat deze uit 4 cijfers, maar ook een ander aantal is mogelijk. Het is verstandig om deze code in een kleine kring te delen om te voorkomen dat ongewilde personen binnenkomen. Daarnaast is het belangrijk om elke paar maanden een nieuwe code in te stellen. Hierbij geldt: hoe meer getallen een code heeft, hoe moeilijker deze te raden is. Zijn het met name dezelfde personen die veelvuldig gebruikmaken van het sleutelkluisje? Dan kan een sleutelkluis met een dongel of loper handiger zijn.

De toekomst van sleutelkluizen

Een elektronische sleutelkluis is voorzien van een elektronisch slot met Bluetooth. Deze kun je gemakkelijk openen met je smartphone; het invoeren van een code is dus niet meer nodig. Daarnaast kun je gemakkelijk instellen wie er toegang heeft en voor welke periode. Ook kun je inzien wie er naar binnen is gegaan en wanneer. Een elektronisch slot geeft dus meer controle over het gebruik van de sleutelkluis.

Voor privébeheer: een sleutelkastje

Ben je nog wel eens je sleutels kwijt? Dan biedt een sleutelkastje een uitkomst. Hierin kun je je sleutels opbergen, ook wanneer deze van een groter formaat zijn. Net als een sleutelkluis beschikt een sleutelkast over een of meerdere haken om je sleutels overzichtelijk aan op te hangen. Kies voor een variant met een slot als je niet wilt dat anderen zomaar bij je sleutels kunnen. Maak voor de zekerheid de sleutelkast vast aan de muur of een ander oppervlak. Zo verklein je het risico dat inbrekers er met al je sleutels vandoor gaan.

Je sleutels veilig achter slot en grendel met een sleutelkluis

Op zoek naar andere beveiliging voor in en rondom het huis? Met goede inbraakbeveiliging bescherm je je huis tegen ongewenste indringers. Zo attenderen beveiligingssystemen je op verdachte situaties en zorgen kluizen ervoor dat waardevolle spullen minder snel ontvreemd worden. Voor het veilig opbergen van contant geld en belangrijke papieren vind je in ons assortiment ook privékluizen en brandwerende kluizen.

"
go to top