• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
 • Gratis ruilen
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Shopping Award Winnaar 2022

Beveiligingscameras buiten

Houd jij graag een oogje in het zeil, ook als je niet in de buurt bent? Hang dan beveiligingscamera’s op in je tuin en rondom je huis.

Nog meer informatie nodig?

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  2e Kansje Woox - Slimme camera - Schijnwerper - Bewegingsdetectie
  2e Kansje Woox - Slimme camera - Schijnwerper - Bewegingsdetectie
  Regular Price  108,00 Special Price  86,95
 1. Ajax - Bewegingsdetector - MotionCam Outdoor - Wit
  Ajax - Bewegingsdetector - MotionCam Outdoor - Wit
   404,15
 2. Nedis - Slimme IP Buitencamera - type CO20CWT -360° draaibaar
  Nedis - Slimme IP Buitencamera - type CO20CWT -360° draaibaar
   92,65
 3. WOOX - Smart buitencamera - Full HD (1920x1080) - type R9044 - Zwart
  WOOX - Smart buitencamera - Full HD (1920x1080) - type R9044 - Zwart
   41,50
 4. Nedis - Slimme IP Buitencamera - type CO40CBK - met bewegingssensor
  Nedis - Slimme IP Buitencamera - type CO40CBK - met bewegingssensor
   66,00
 5. Nedis - Slimme IP-Buitencamera - type CO11CWT - Full HD (1920x1080)
  Nedis - Slimme IP-Buitencamera - type CO11CWT - Full HD (1920x1080)
   53,30

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom beveiligingscamera’s buiten?

De buitencamera’s van Veilig.nl houden de omgeving van je woning in de gaten. Zo ga jij voortaan zonder zorgen op pad. Want als een ongewenste gast rond je woning sluipt, hebben de beveiligingscamera’s alles haarfijn vastgelegd. 

Een beveiligingscamera buiten is onmisbaar als inbraakpreventie. Een buitencamera werkt allereerst inbraakpreventief. Voorbijgangers met kwade bedoelingen slaan namelijk niet toe als ze een bewakingscamera zien hangen aan de gevel van je woning. Dat maakt de kans dat ze later gepakt worden tenslotte veel te groot.

Is er toch iemand op je erf? Dan filmt de buitencamera precies wat diegene daar uitspookt. Op de camerabeelden is duidelijk te zien wie je ongewenste bezoeker was. Dat helpt de politie om de dader te identificeren en sneller op te pakken.

Voordelen van buitencamera’s

De speciale buitencamera’s van Veilig.nl zijn weerbestendig. Geen probleem dus als het regent of stormt – de camera’s blijven filmen. De meeste buitencamera’s zijn bovendien bestand tegen vandalisme. Een fanatieke dief kan de lens dus niet zomaar beschadigen om ongezien naar binnen te glippen.

Een belangrijk kenmerk van een buitencamera is de zoomfunctie. Met een geavanceerde zoomfunctie kunnen camera’s perfect inzoomen. Ook vanaf grote afstand filmen ze voor jou wat er gebeurt, bijvoorbeeld in de verste uithoek van je tuin. Daarnaast zijn veel beveiligingscamera’s voorzien van nachtzicht, zodat ze ook ‘s nachts hun werk blijven doen. En dat is essentieel, want in de donkere uren vinden de meeste inbraken plaats.

Sommige buitencamera’s beschikken over een motion detection-systeem. Dat houdt in dat ze alleen starten met filmen als ze een ongewenste situatie detecteren. De camerasystemen slaan de beelden vervolgens veilig voor je op, bijvoorbeeld op een SD-kaart of in de cloud. Jij kijkt de opgenomen beelden op een later moment terug. Handig als je een tijdje van huis bent geweest en wilt kijken of alles in de haak was.

Ook de resolutie van de buitencamera is belangrijk. Aan een wazig beeld heb je tenslotte niets: je wilt eventuele daders goed kunnen zien. Veilig.nl verkoopt camera’s met volwaardige resoluties, zoals HD, Full HD of 4K. Dit verzekert je van haarscherpe beelden.

Het type lens bepaalt de kijkhoek van de bewakingscamera. Je kunt kiezen tussen een variabele of een vaste lens. De kijkhoek van een vaste lens is niet in te stellen. Een variabele lens kan in- en uitzoomen en is te verdraaien. Je kunt een variabele lens dus naar wens instellen, en bepaalt zelf wat de camera filmt. Dat maakt een camera met variabele lens geschikt voor diverse omgevingen. 

Heb je al een idee waar je de beveiligingscamera’s buiten wilt monteren? Kijk dan ook goed naar de stroomtoevoer van de camera. Draadloze camera’s hebben geen bekabeling nodig, omdat ze op WiFi en/of Bluetooth werken. Die hang je dus gemakkelijk overal op, of je nu een stopcontact in de buurt hebt of niet. De buitencamera’s met usb-kabel of usb-adapter sluit je eenvoudig aan op netstroom.

Slimme beveiligingscamera voor buiten

Veilig.nl verkoopt ook slimme camera’s. Dit zijn WiFi-camera’s die de gefilmde beelden automatisch analyseren. De slimme camera’s zijn gekoppeld aan een extern device. Je bedient ze dus eenvoudig met een smartphone, tablet of domotica-systeem. Voor ultiem gebruiksgemak kun je jouw slimme camera koppelen met bijvoorbeeld Google Assistant, Amazon Alexa of Apple HomeKit.

Als een slimme camera een onveilige situatie detecteert, stuurt hij direct een waarschuwing naar je device om je op de hoogte te stellen. Het type melding kies je zelf: bijvoorbeeld een sms, e-mail, trilling, geluidssignaal, of telefonische oproep. Je kijkt via de app live mee met de camera om polshoogte te nemen. Ben je even niet bereikbaar? Geen probleem, dan bekijk je de opgenomen beelden later terug via de app.

Beveiligingscamera’s binnen

Als je ook in je woning alles in de gaten wil houden, zijn de binnencamera’s van Veilig.nl een uitkomst. Veel beveiligingscamera’s voor binnen kunnen volledig rondom kantelen en draaien. Zo bewaak je alle hoeken van je huis. Handig, want zo trek je de deur altijd zonder zorgen achter je dicht.  

 

go to top

Thuiswinkel waarborg