• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
 • Gratis ruilen
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

Beveiligingscameras binnen

Je huis is een veilige haven. De plek waar je met een fijn gevoel naar terugkeert. Het is dan ook een rustgevend idee om daar een oogje in het zeil te kunnen houden. Je wil de deur tenslotte altijd met een gerust hart achter je dichttrekken. Met beveiligingscamera’s in huis houd je de boel in de gaten, ook als je even weg bent. Veilig.nl heeft verschillende beveiligingscamera’s voor binnen. De binnencamera’s hang je op in verschillende kamers zodat je altijd weet wat er in je woning gebeurt.

Nog meer informatie nodig?

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  2e kansje - WOOX - Smart HD-binnencamera 360° - type R4040 - Wit
  2e kansje - WOOX - Smart HD-binnencamera 360° - type R4040 - Wit
  Regular Price  31,00 Special Price  23,50
 1. Alecto - Wifi camera - domotica koppelbare IP camera
  Alecto - Wifi camera - domotica koppelbare IP camera
   49,95
 2. WOOX - Smart Indoor Binnencamera - type R4114- Wit
  WOOX - Smart Indoor Binnencamera - type R4114- Wit
   29,95
 3. WOOX - Smart HD-binnencamera 360° - type R4040 - Wit
  WOOX - Smart HD-binnencamera 360° - type R4040 - Wit
   31,00
 4. Nedis - Slimme Babycamera - type CI30CGY - Full HD (1080p)
  Nedis - Slimme Babycamera - type CI30CGY - Full HD (1080p)
   59,95
 5. Nedis - Slimme Binnencamera - type CI20GY - HD 720p
  Nedis - Slimme Binnencamera - type CI20GY - HD 720p
   51,99
 6. Nedis - Slimme Binnencamera - type C11CWT - Flexibel statief
  Nedis - Slimme Binnencamera - type C11CWT - Flexibel statief
   48,35

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een beveiligingscamera binnen?

Een bewakingscamera maakt opnames van de situatie in je woning. Met een camera houd je je huis gemakkelijk in de gaten. Dit geeft een veilig gevoel, waardoor jij onbezorgd op pad gaat. 

Daarnaast werkt een beveiligingscamera preventief als je de camera goed in het zicht ophangt. Zorg bijvoorbeeld dat de beveiligingscamera te zien is door het raam. Als inbrekers de camera binnen zien hangen, zullen ze de gok niet wagen om een inbraakpoging te doen. 

En als iemand toch je huis binnendringt, legt de beveiligingscamera alles vast. Dit waardevolle bewijsmateriaal helpt de politie om de daders sneller op te sporen. Zo draagt een beveiligingscamera binnen dus bij aan een goede inbraakbeveiliging van je huis.

Soorten beveiligingscamera’s

Veilig.nl verkoopt verschillende beveiligingscamera’s voor binnen. Een camera met bewegingssensor is één van de meest effectieve beveiligingssystemen. De sensor detecteert ongewenste bewegingen en draait en kantelt automatisch mee om alles vast te leggen.

Heb je huisdieren of kinderen? Kies dan voor een beveiligingscamera met Artificial Intelligence (AI) die je kroost en viervoeters herkent. Zo word je niet onnodig gewaarschuwd als je kind, kat of hond door het beeld kruipt. 

Het is ook handig om naar de stroomtoevoer te kijken. De draadloze camera’s werken op WiFi en/of Bluetooth. Ze hebben geen bekabeling nodig waardoor je ze op elke plek op kunt hangen. Of je nu een stopcontact in de buurt hebt of niet. Of kies voor een camera met usb-kabel en usb-adapter, die je eenvoudig aansluit op netstroom. 

Wil je de camerabeelden opslaan? Bepaalde beveiligingscamera’s bewaren beelden in de cloud, andere camera’s werken met een sd-kaart of hebben een geïntegreerde opslagfunctie. Zo kun je de opgenomen beelden op ieder gewenst moment terug kijken. 

Een belangrijk aandachtspunt is de resolutie van de beveiligingscamera. De camera’s met Full HD of 2K-optie maken haarscherpe beelden. Zo zie je precies wat er in je woning gebeurt.

Sommige binnencamera’s beschikken over een nachtzichtfunctie. Handig, want als het donker is, slaan inbrekers het vaakst toe. Ook al dringt iemand in het donker naar binnen, de camerabeelden laten je haarfijn zien wie er door je huis is geslopen. 

Als je een bewakingscamera koopt, kun je kiezen tussen een variabele of een vaste lens. Het type lens heeft invloed op de kijkhoek van de camera. Bij een vaste lens is de kijkhoek niet aan te passen, bij een variabele lens kan dit wel. Een variabele lens beschikt daarnaast over een in- en uitzoomfunctie. Als je voor een variabele lens kiest, bepaal je zelf wat de camera filmt, omdat je het beeld naar wens in kunt stellen. Dat maakt een camera met variabele lens geschikt voor diverse omgevingen.

Slimme beveiligingscamera’s

Het assortiment van Veilig.nl bevat ook slimme beveiligingscamera's. Deze slimme camera’s analyseren de beelden automatisch. Bij een onveilige situatie stuurt de slimme camera een melding om je op de hoogte te stellen. 

Een slimme camera stuurt deze waarschuwing naar je mobiele device. Bijvoorbeeld in de vorm van een trilling, geluidssignaal, sms of telefonische oproep. Je kijkt live mee met de camera via je device, of bekijkt de opgenomen beelden op een later moment terug. 

WiFi-camera’s zijn slimme camera’s die je draadloos kunt koppelen aan een internetverbinding. Het voordeel is dat de installatie van een WiFi-camera heel simpel is dankzij het Plug & Play-systeem. Daarnaast hebben WiFi-camera’s een groot bereik. De meeste WiFi-camera’s moeten wel aangesloten worden op stroomtoevoer. 

Slimme camera’s en Wifi-camera’s bedien je eenvoudig met een smartphone, tablet of domotica-systeem. Dit betekent dat je een slimme camera binnen kunt koppelen met systemen zoals Google Assistant, Amazon Alexa of Apple HomeKit. De apps die bij de WiFi-camera horen, zijn over het algemeen zeer eenvoudig te bedienen. WiFi-camera’s zijn dan ook heel gebruiksvriendelijk.

go to top