• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Mobiele alarmknoppen

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. WOOX - Slimme SOS-knop - type R7052 Wit
    WOOX - Slimme SOS-knop - type R7052 Wit
     18,95

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

Waarom een alarmknop voor ouderen?

Een smartphone of vaste telefoon is natuurlijk ook een optie om hulp in te schakelen. Maar als een oudere ten val komt in huis of op straat, is een telefoon niet altijd binnen handbereik. Daarom is een mobiele alarmknop voor ouderen erg handig. 

Eén klik op de alarmknop is genoeg om hulp in te schakelen. Zeker voor mensen die vergeetachtig worden of slecht ter been zijn, is een alarmknop ideaal. Zo kunnen zij langer zelfstandig wonen en weet jij als naaste dat jij of de hulpdiensten snel ter plaatse kunnen zijn bij geval van nood.

Hoe werkt een alarmknop voor senioren?

De bedoeling is dat de oudere de alarmknop altijd bij zich draagt. Daarom zijn de knoppen zo ontwikkeld dat ze compact zijn en dat een oudere de knop gemakkelijk bij zich kan dragen.

In de instellingen van de knop kun je de telefoonnummers van contactpersonen invoeren die gebeld moeten worden na een druk op de knop. Dat kunnen bijvoorbeeld de telefoonnummers van familieleden of buren zijn, maar ook 112. Ook kun je instellen wie als eerste wordt gebeld en dat er automatisch wordt doorgeschakeld naar een andere contactpersoon als de eerste persoon niet opneemt. 

De alarmknop is zowel in huis als buiten te gebruiken. Zodra de alarmknop wordt ingedrukt, wordt automatisch hulp gebeld en wordt de locatie via GPS doorgestuurd naar de contactpersoon. Zo kan de juiste hulp snel bij de oudere zijn.

Welke alarmknop voor ouderen kies je?

Alarmknoppen bestaan in allerlei soorten, ook in het assortiment van Veilig.nl heb je de keuze uit verschillende alarmknoppen. Zo zijn er alarmknoppen die je met een koord om de hals draagt, alarmknoppen die je om je pols draagt en alarmknoppen om in je broek- of jaszak te steken. Met sommige alarmknoppen voor senioren kun je zelfs direct met elkaar praten. 

Bekijk de informatie bij elk van de producten voor meer informatie. Onze specialisten hebben de producten met zorg geselecteerd. Alleen de beste én veiligste producten zijn opgenomen in het assortiment van Veilig.nl.

Veiligheid voor senioren met de producten van Veilig.nl

Bij Veilig.nl vind je handige producten die de leefomgeving van senioren een stuk veiliger maken. Naast mobiele alarmknoppen, vind je bij Veilig.nl bijvoorbeeld ook alarmmatten. Een alarmmat is een sensormat die reageert op druk en daardoor een waarschuwingssignaal kan afgeven zodra de persoon op deze mat loopt, ligt of valt. Andere matten die erg handig zijn voor een woning van een oudere, zijn de antislipmatten. Deze verkleinen de kans op uitglijden in de badkamer of keuken.

Alle producten van Veilig.nl zijn gecertificeerd en beschikken over een keurmerk. Je bent dus zeker van een veilig product dat aan alle kwaliteitseisen voldoet.

"
 

Vinkjes voor veiligheid

Om de ideale checklist voor je te maken kies je een van de categorieën hiernaast. Daarna maak ik direct je checklist, zodat je kan beginnen met vinken. Zo weet je zeker dat je alle veiligheidsproducten in huis hebt.

Volgende stap

Van welke categorie wil je een checklist hebben?

Gekozen Levenfases

go to top

Thuiswinkel waarborg