• 100% Gekeurde & Gecertificeerde producten*
  • Probleemloos retourneren
  • Achteraf betalen binnen 14 dagen
  • Thuiswinkel waarborg

Slimme alarmsystemen

Met een slim alarmsysteem verander je jouw woning in een smart home. Je regelt alles voortaan gewoon via je smartphone: van het bedienen van elektrische apparaten en verlichting tot live meekijken met een binnen- of buitencamera en veel meer. Jij houdt alles onder controle - ook wanneer je zelf niet thuis bent.

Nog meer informatie nodig?

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Automatiseer je woning met een slim alarmsysteem

Tegenwoordig hebben we overal slimme, online oplossingen voor: we bestellen online een nieuwe garderobe en wat niet past sturen we gewoon terug. Vaak nog voordat je ook maar een euro hebt betaald. Vakanties worden vanachter de computer geboekt en zelfs de weekboodschappen staan met twee muisklikken in de keuken. Ons leven is geautomatiseerd. En dat geldt inmiddels ook voor onze woonomgeving. 

Met een slim alarmsysteem heb je thuis alles onder controle, waar op de wereld jij je ook bevindt. Zolang de gekoppelde smartphone maar een WiFi- of internetverbinding heeft. Veel slimme alarmsystemen kun je gebruiken met een SIM-kaart waardoor je niet afhankelijk bent van een WiFi-verbinding (wat natuurlijk evengoed wel mogelijk is). Je kent Google Assistent, Amazon Alexa, Apple HomeKit of Samsung SmarThings misschien wel. Dit zijn enkele smart home platformen waar de meeste slimme alarmsysteem mee samenwerken. Hierdoor bedien je de slimme smart home sensoren niet alleen met je smartphone, maar soms zelfs ook met je stem. “Hey Google, vergrendel de voordeur!” 

Een slim alarmsysteem maakt je leven comfortabeler en zuiniger

Slimme alarmsystemen maken het leven in en om huis nog makkelijker, comfortabeler en zuiniger. Omdat je de elektrische apparaten in je smart home voortaan in- en uitschakelt met één druk op de mobiele knop, of dit zelfs geheel automatisch laat gebeuren, wordt er namelijk geen seconde onnodig stroom verbruikt wordt. Dat is goed voor je portemonnee én voor het milieu. Zo slaat de verwarming dankzij slimme thermostaten bijvoorbeeld alleen (en automatisch) aan wanneer je thuis bent en kun je bepaalde ruimtes volledig uitsluiten. 

Gebruik je slimme verlichting? Dan kom je nooit meer thuis in het donker en hoef je zelfs niet meer uit bed stappen om de lamp uit te doen.

De geldbesparing die je realiseert met een smart home is natuurlijk mooi meegenomen, maar je eigen veiligheid - en die van je gezin - is natuurlijk onbetaalbaar. Ook daar is bij de ontwikkeling van een slim alarmsysteem aan gedacht: slimme rookmelders signaleren namelijk het allereerste stadium van brand al lang voordat jij het in de gaten hebt. 

Van de kelder tot de zolder profiteren van een slim alarmsysteem

Overweeg je om jouw huis uit te rusten met een slim alarmsysteem? Laat je dan vooral verrassen door de uiteenlopende mogelijkheden van de hedendaagse slimme alarmsystemen, of leg deze naast jouw eisen- en wensenlijst. Je kunt tegenwoordig namelijk bijna alles in én om huis slimmer maken. Zo wordt alles nauwlettend in de gaten gehouden door slimme beveiligingscamera’s, vergrendel je deuren met een slim deurslot én laat jij vanaf kantoor weten dat de pakketbezorger je pakketje achter de container mag neerleggen. Een slimme deurbel zorgt er namelijk voor dat je altijd en overal via de bijbehorende mobiele app ziet wat er bij jouw voordeur gebeurt en met de persoon bij de deur kunt praten. 

Afhankelijk van je gekozen slimme alarmsysteem ontvang je naast mobiele notificaties ook geluidssignalen of zelfs lichtflitsen zodat je geen gebeurtenis ongewenst over het hoofd ziet. 

Alle slimme apparaten van Veilig.nl zijn gecertificeerd en/of gekeurd. Zo weet je zeker dat je een slimme én veilige aankoop doet.

 

 

 

Vinkjes voor veiligheid

Om de ideale checklist voor je te maken kies je een van de categorieën hiernaast. Daarna maak ik direct je checklist, zodat je kan beginnen met vinken. Zo weet je zeker dat je alle veiligheidsproducten in huis hebt.

Volgende stap

Van welke categorie wil je een checklist hebben?

Gekozen Levenfases

go to top

Thuiswinkel waarborg