• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Hoi! ik ben Tom, en ik help je de veiligste producten voor je huisdieren te kiezen

We kunnen het gewoon zeggen zoals het is: je hond of kat voelt als je eigen kind, en daar wil je het beste voor. Maar net als kinderen, hebben ook huisdieren hun eigen wil. Dit betekent dat ze zomaar kunnen wegrennen tijdens het uitlaten, tijdens een nachtelijke ontdekkingstocht de weg oplopen of ergens op knagen wat niet mag. Gelukkig voor jou en je trouwe viervoeter zijn er genoeg producten om jullie veiligheid te vergroten. Heb jij ze al in huis? 

Ik ben Tom, Product Specialist bij Veilig.nl. Met onze handige checklist “Huisdierveiligheid” weet je direct of je alle veiligheidsproducten voor je huisdier hebt en welke er nog ontbreken. Denk aan een veilige reismand om je hond of kat in de auto te vervoeren, veilige speeltjes, verlichting zodat je hond opvalt op straat en zelfs speciale EHBO-koffers voor je huisdier vind je bij Veilig.nl. 

Zo heb je altijd een veilig gevoel.

 

Vinkjes voor veiligheid

Om de ideale checklist voor je te maken kies je een van de categorieën hiernaast. Daarna maak ik direct je checklist, zodat je kan beginnen met vinken. Zo weet je zeker dat je alle veiligheidsproducten in huis hebt.

Volgende stap

Van welke categorie wil je een checklist hebben?

Gekozen Levenfases

go to top

Thuiswinkel waarborg