• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
 • Gratis ruilen
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Shopping Award Winnaar 2022

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming biedt uitkomst in allerlei situaties. Zo zorgen oordoppen en andere gehoorbescherming ervoor dat je comfortabel kunt slapen of geconcentreerd kunt studeren. Ook verkleinen ze de kans op gehoorbeschadiging door omgevingsgeluiden te dempen.

Nog meer informatie nodig?

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  Alpine - Plug & Go foam earplugs - 5 paar
  Alpine - Plug & Go foam earplugs - 5 paar
  Regular Price  8,95 Special Price  7,60
  Alpine - MotoSafe Race minigrip - 1 paar
  Alpine - MotoSafe Race minigrip - 1 paar
  Regular Price  10,95 Special Price  9,30
  Apline - MotoSafe Tour minigrip - 1 paar
  Apline - MotoSafe Tour minigrip - 1 paar
  Regular Price  10,95 Special Price  9,30
  Alpine - MotoSafe Pro minigrip - 2 paar
  Alpine - MotoSafe Pro minigrip - 2 paar
  Regular Price  24,95 Special Price  21,20
  Alpine - PartyPlug earplugs transparent - 1 paar
  Alpine - PartyPlug earplugs transparent - 1 paar
  Regular Price  9,95 Special Price  8,45
  Alpine - FlyFit earplugs - 1 paar
  Alpine - FlyFit earplugs - 1 paar
  Regular Price  11,50 Special Price  9,75
 1. Reer SilentGuard gehoorbescherming voor baby's en peuters - roze - 25 SNR
  Reer SilentGuard gehoorbescherming voor baby's en peuters - roze - 25 SNR
   19,95
  Reer SilentGuard gehoorbescherming voor baby's en peuters - blauw - 25 SNR
  Reer SilentGuard gehoorbescherming voor baby's en peuters - blauw - 25 SNR
  Regular Price  19,95 Special Price  16,95

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Oordoppen voor iedere situatie

Bij Veilig.nl vind je oordoppen voor allerlei situaties. Zo kun je veilig en ongestoord genieten van het leven, zonder je druk te hoeven maken over mogelijke gehoorbeschadiging. Alle gehoorbescherming is met zorg door onze specialisten geselecteerd, getest en/of voorzien van een keurmerk of certificaat. Met oordoppen van Veilig.nl weet je dus zeker dat je oren optimaal beschermd zijn.

Gehoorbescherming voor een goede nachtrust

Heb je een snurkende partner of woon je in een luidruchtige omgeving? Dan kunnen deze vervelende geluiden je belemmeren in slaap te vallen. Doe daarom voor het slapen gaan speciale slaap oordoppen in om omgevingsgeluiden te dempen. Deze oordoppen vormen zich naar je oor, waardoor ze comfortabel zitten en niet uitvallen tijdens het slapen. Berg na het slapen de oordoppen op in een opbergdoosje en reinig ze regelmatig voor een langdurige werking.

Voorkom water in je oren met oordoppen

Vind je het gevoel van water in je oor vervelend of zelfs pijnlijk? Dan bieden zwemoordopjes een uitkomst. Deze kun je dragen tijdens het zwemmen, douchen of het beoefenen van watersporten. De oordoppen voorkomen dat er water in je oren komt en ook dempen ze harde omgevingsgeluiden. Dankzij de speciale geluidsfilters kun je anderen nog wel goed verstaan en de flexibele pasvorm zorgt ervoor dat ze op hun plaats blijven zitten. Tijdens het watersporten voorkomen de oordoppen dat wind en kou de gehoorgang kunnen irriteren. Hiermee verklein je dus ook de kans op een oorontsteking.

Gehoorbescherming oordopjes voor in het vliegtuig

De wisselende luchtdruk tijdens het opstijgen en landen kan zorgen voor een pijnlijke druk op het trommelvlies. Dit is ook de reden dat je vaak een pepermuntje aangeboden krijgt om op te zuigen. Door te slikken opent de buis van Eustachius zich namelijk, waardoor de druk oplost. Helpt dit niet voldoende? Dan kun je speciale oordopjes voor reizen (vliegoordoppen) overwegen. Hiermee reguleer je de druk op de trommelvliezen, wat oorpijn voorkomt. Ook dempen de oordoppen vervelende omgevingsgeluiden. Zo kun je comfortabel vliegen zonder gestoord te worden door brullende motoren en huilende baby’s.

Maximaal genieten op evenementen met gehoorbescherming

Met name tijdens het uitgaan, een concert of festivals is de kans op gehoorbeschadiging groot. Draag daarom bij evenementen met harde muziek speciale oordoppen. Hiermee geniet je maximaal van de muziek, terwijl je oren optimaal beschermd zijn. De akoestische filters dempen namelijk het aantal decibel, zonder dat het afbreuk doet aan de muziekbeleving. Ook kun je nog gewoon een gesprek voeren, zonder dat je naar anderen hoeft te schreeuwen. Daarnaast zitten de oordoppen zo comfortabel dat je al snel vergeet dat je ze draagt. 

Wil je liever niet dat de oordoppen al te veel opvallen? Kies dan voor een doorzichtige variant. Wil je juist anderen laten zien dat je geeft om de bescherming van je gehoor? Ga dan voor een hippe, opvallende kleur. 

Bescherm je oren ook tijdens het klussen

Van plan om te gaan klussen? Dan is de kans groot dat je een veiligheidsbril op doet om je ogen te beschermen. Maar wist je dat het ook heel belangrijk is om oordoppen te dragen? Zelfs het boren van een simpel gaatje in de muur levert al gauw 110 decibel aan geluid op. Ook als je je hier slechts een paar minuten aan blootstelt, kun je al een blijvende gehoorbeschadiging oplopen. Draag tijdens het klussen daarom altijd speciale oordoppen met geluidsfilters. Deze akoestische filters reduceren namelijk het aantal decibel tot een veilig niveau. Hoewel de oordoppen een dempende werking hebben, blijf je andere personen goed verstaan en zijn veiligheidsgeluiden duidelijk hoorbaar.

Gehoorbescherming voor volwassenen, kinderen en senioren

Er gaat niets boven de gezondheid van jou en je familieleden. Daarom vind je op Veilig.nl naast gehoorbescherming oordopjes voor volwassenen ook gehoorbescherming voor de allerkleinsten, kinderen en ouderen. 

Zo zorg je met gehoorbescherming voor baby’s ervoor dat je kleintje niet wordt blootgesteld aan schadelijke geluiden. Het gehoor van baby’s is volop in ontwikkeling en daarom extra kwetsbaar. Naast baby’s worden ook peuters, kleuters en schoolgaande kinderen vaak aan harde geluiden blootgesteld. Denk bijvoorbeeld aan een rumoerig klaslokaal, speelgoed met geluid en lawaai op het schoolplein. Met gehoorbescherming voor kinderen demp je schadelijke omgevingsgeluiden en creëer je een omgeving waarin je kind zich goed kan concentreren.

Ook geldt: hoe ouder je wordt, hoe meer je gehoor achteruit gaat. Om ook op oudere leeftijd nog maximaal van het leven te kunnen genieten, vind je in ons assortiment ook gehoorbescherming voor senioren.

 

Vinkjes voor veiligheid

Om de ideale checklist voor je te maken kies je een van de categorieën hiernaast. Daarna maak ik direct je checklist, zodat je kan beginnen met vinken. Zo weet je zeker dat je alle veiligheidsproducten in huis hebt.

Volgende stap

Van welke categorie wil je een checklist hebben?

Gekozen Levenfases

go to top

Thuiswinkel waarborg