• 100% Gekeurde & Gecertificeerde producten*
 • Probleemloos retourneren
 • Achteraf betalen binnen 14 dagen
 • Thuiswinkel waarborg

Fietsstoeltjes voor

Naar het bos, de supermarkt of op bezoek bij opa en oma: in Nederland pakken we graag de fiets. Zowel samen, alleen als met onze kinderen. Wil je hele jonge kinderen veilig (vanaf 9 maanden) meenemen? Plaats dan een kinderzitje voorop het stuur van je fiets. Zo kan je kleintje veilig en comfortabel genieten van het uitzicht tijdens jullie rit.

Nog meer informatie nodig?

Producten 1-12 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Qibbel Air Nijntje - Voorzitje - Blauw
  Qibbel Air Nijntje - Voorzitje - Blauw
   90,95
 2. Qibbel air nijntje - Voorzitje - Grijs
  Qibbel air nijntje - Voorzitje - Grijs
   90,95
 3. Qibbel air - Voorzitje - Sparkling Silver
  Qibbel air - Voorzitje - Sparkling Silver
   71,50
 4. Qibbel air - Voorzitje - Magic Green
  Qibbel air - Voorzitje - Magic Green
   71,50
 5. Qibbel air - Voorzitje - Air Turquoise
  Qibbel air - Voorzitje - Air Turquoise
   71,50
 6. Qibbel air - Voorzitje - White Smoke
  Qibbel air - Voorzitje - White Smoke
   71,50
 7. Qibbel air - Voorzitje - Denim Blue
  Qibbel air - Voorzitje - Denim Blue
   71,50
 8. Qibbel air - Voorzitje - Black
  Qibbel air - Voorzitje - Black
   71,50
 9. Thule - Voorzitje Yepp Mini - Zilver
  Thule - Voorzitje Yepp Mini - Zilver
   76,00
 10. Thule - Voorzitje Yepp Nexxt Mini - Obsidian Black
  Thule - Voorzitje Yepp Nexxt Mini - Obsidian Black
   99,95
 11. Thule - Voorzitje Yepp Nexxt Mini - Momentum Grey
  Thule - Voorzitje Yepp Nexxt Mini - Momentum Grey
   99,95
 12. Thule - Voorzitje Yepp Nexxt Mini - Chocolate Brown
  Thule - Voorzitje Yepp Nexxt Mini - Chocolate Brown
   99,95

Producten 1-12 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onbezorgd op pad met een fietsstoeltje voorop

Een fietsstoeltje voor aan het stuur is ideaal voor ouders met hele jonge kinderen. Het zorgt er namelijk voor dat je je kind goed in de gaten kunt houden. Ook is het heel gezellig. Je kleintje kan lekker om zich heen kijken en wat babbelen, terwijl jij fietst en op het verkeer let. Een stevig en veilig fietsstoeltje is dan ook een must als je je kindje meeneemt op de fiets. In ons assortiment vind je daarom alleen de allerbeste fietsstoeltjes die voldoen aan de geldende veiligheidsnormen.

Langzaam opbouwen vanaf 9 maanden

De meeste kinderzitjes die voorop een fiets kunnen, zijn geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar. De nek- en rugspieren van zulke kleintjes zijn nog volop in ontwikkeling. Neem je kind daarom pas mee op de fiets als het zelfstandig kan zitten. Daarnaast is het belangrijk om het fietsen langzaam op te bouwen om je kind te laten wennen aan al dat gehobbel. Ook voor jezelf is dat wel zo prettig. Het sturen is namelijk zwaarder dan je gewend bent. 

Veilig onderweg in een schokabsorberend zitje

De fietsstoeltjes op Veilig.nl beschikken over verstelbare drie- of vijfpuntsgordels om je kind veilig mee vast te zetten. Ook kun je hun voetjes vastmaken in de voetsteunen met een riempje. Je kind kan er dus niet uitvallen of ergens achter blijven haken. Extra veilig de fiets op? Laat je kindje dan een kinderhelm dragen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het hoofd van je kind in ieder geval beschermd. 

Comfortabel voorop de fiets, ook tijdens hobbelige ritjes

Met een kinderzitje van Veilig.nl kun je zorgeloos fietsen over drempels en fietspaden met gaten. De goede pasvorm, het aangename materiaal en de zachte schouderpads zorgen er namelijk voor dat je kind comfortabel zit. 

Vind je kind het fijn om wat vast te houden tijdens het fietsen? Kies dan voor een kinderzitje met handgreep. Ook een windscherm kan de fietstocht prettiger maken. Vooral tijdens een rit op een elektrische fiets kan een vliegje of een ander insect namelijk hard aankomen. 

Een fietsstoeltje dat mee je kind meegroeit

Kleine kinderen groeien in een rap tempo. Daarom zijn veel van de fietsstoeltjes op Veilig.nl eenvoudig te verstellen. Dat de gordel, voetsteuntjes en voetriempjes aanpasbaar zijn, weten veel mensen wel. Maar wist je ook dat er fietsstoeltjes zijn met een verstelbare rugleuning? Dit zorgt ervoor dat jij en je kindje nog langer plezier kunnen hebben van het fietsstoeltje. Let er echter wel goed op dat het gewicht van je kind het draagvermogen niet overschrijdt. 

Fietsstoeltje makkelijk en snel te monteren voor op je fiets
Een fietsstoeltje voor aan het stuur maak je eenvoudig vast in slechts een paar minuten tijd. Speciaal gereedschap is hier niet voor nodig. In veel gevallen is het benodigde materiaal namelijk inbegrepen; ook om een eventueel windscherm te monteren. Met name wat duurdere fietsstoeltjes zijn erg gewild. Voorkom daarom dat je fietsstoeltje gestolen wordt met een los cijferslot. 

De meeste fietsstoeltjes die voorop de fiets kunnen, zijn geschikt voor kinderen tot 3 jaar. Je kind wordt namelijk steeds groter en zwaarder, wat veilig sturen bemoeilijkt. Daarom hebben kinderzitjes over het algemeen een maximaal draaggewicht van 15 kg. Voor kinderen vanaf 3 jaar bieden fietsstoeltjes achter een mogelijkheid. Let bij de aanschaf van een fietsstoeltje voor achterop de fiets op de verschillende gewichtsklassen.

Riemen vast, helm op? Fietsen maar!

Een ongeluk zit in een klein hoekje, al helemaal in het verkeer. Bescherm je kind daarom extra goed met een fietshelm voor kinderen. Vooral het hoofd van de allerkleinsten is nog erg kwetsbaar. Daarom vind je in ons assortiment ook speciale fietshelmen voor baby’s. Bekijk de categorie kinderveiligheid voor nog meer producten waarmee je het leven van je kind nog veiliger kunt maken.

 

Vinkjes voor veiligheid

Om de ideale checklist voor je te maken kies je een van de categorieën hiernaast. Daarna maak ik direct je checklist, zodat je kan beginnen met vinken. Zo weet je zeker dat je alle veiligheidsproducten in huis hebt.

Volgende stap

Van welke categorie wil je een checklist hebben?

Gekozen Levenfases

go to top