• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

Beste bezoeker van de webshop,

Vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de webwinkel permanent gesloten. 

EHBO-koffers huisdieren

Ook honden, katten en andere huisdieren lopen wel eens lichamelijke klachten op. Een EHBO-koffer, speciaal voor je huisdier, is dan een zeer handig middel om te zorgen dat je viervoeter er weer bovenop komt. Met de EHBO-koffer kun je eerste hulp verlenen aan je huisdier.

Nog meer informatie nodig?
Geen producten gevonden voor deze selectie.
"

EHBO-set voor dieren

Hoe lief je huisdier ook is: hij of zij zal blijft een eigen wil houden. Daardoor maken ze wel eens onverwachte bewegingen, waardoor een ongeluk(je) altijd op de loer ligt. Met een EHBO-set voor huisdieren weet je zeker dat je eerste hulp kan verlenen aan je huisdier, zowel thuis als onderweg. Denk aan het verzorgen van kleine wondjes na iets te enthousiast stoeien, tot het verbinden van grotere wonden na een harde valpartij.

EHBO-koffers voor honden

Je hond speelt, rent en stoeit waarschijnlijk regelmatig met andere honden. Dit gaat in 99% van de gevallen goed, maar het kan weleens gebeuren dat het er iets te stevig aan toe gaat. Voor je het weet verstuikt je hond een poot, komt er een schaafwond of zelfs een wond na een beet. Met onze EHBO-koffers voor honden verzorg je deze, en andere, lichamelijke klachten. De koffers zitten vol met alles wat je nodig hebt voor eerste hulp. Ook handig als je met honden werkt, bijvoorbeeld als trimmer.

EHBO-koffers voor katten

Een kat landt bijna altijd op zijn pootjes, maar soms gaat dit mis. Denk aan het vallen uit de kattentoren, en zelfs het vechten met andere katten. Je wil dan natuurlijk je kat meteen helpen met het verzorgen van hun wondjes. Je doet het met onze uitgebreide EHBO-koffers voor katten. In de koffer vind je onder andere gaasjes, schoonmaakdoeken en verband.

Gekeurde en/of gecertificeerde EHBO-koffers voor huisdieren

Veilig.nl heeft speciaal voor jouw geliefde viervoerters EHBO-koffers samengesteld die 100% gekeurd en/of gecertificeerd zijn. Hierdoor weet je zeker dat je snel en veilig je hond of kat hulp kan bieden bij een ongelukje.

"
go to top