• 100% Gekeurde en/of Gecertificeerde producten*
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Shopping Award Winnaar 2022

BeSafe autostoel

Op zoek naar een robuuste veilige autostoel die zowel met als tegen de rijrichting geplaatst kan worden? Grote kans dat de stoel van jouw keuze in het assortiment zit van het gerenommeerde Noorse autostoeltjesbedrijf BeSafe!

Nog meer informatie nodig?

Producten 1-12 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

BeSafe: what's in a name?

BeSafe is één van de meest gerenommeerde merken en een goede keus als je een veilige autostoel zoekt. Het is een Noors familiebedrijf dat belang hecht aan constante innovatie op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak. BeSafe is één van de beste autostoeltjes verkrijgbaar en zorgen ervoor dat je jouw kind veilig in de auto kunt vervoeren.

Voorwaarts of tegen de rijrichting in?

BeSafe staat bekend als een pionier op het gebied van naar achteren gerichte autostoeltjes.. In 1989 produceerden ze al hun eerste naar achteren gerichte autostoeltje. BeSafe verkondigde jarenlang dat dit - zeker tot de leeftijd van 15 maanden - veruit de veiligste methode van kinderen vervoeren was. Zo zal het hoofd niet naar voren klappen bij een frontale botsing, wat teveel druk op het nekje veroorzaakt.

Kies de BeSafe die bij jou past

Of je nu een groep 0, groep 1, groep 2 of groep 3-autostoeltje zoekt, Veilig.nl heeft een ruim aanbod van BeSafe autostoeltjes. Deze stoeltjes komen inclusief een Isofix-systeem: de beste methode om de autostoel stevig vast te maken aan de auto.

 

Vinkjes voor veiligheid

Om de ideale checklist voor je te maken kies je een van de categorieën hiernaast. Daarna maak ik direct je checklist, zodat je kan beginnen met vinken. Zo weet je zeker dat je alle veiligheidsproducten in huis hebt.

Volgende stap

Van welke categorie wil je een checklist hebben?

Gekozen Levenfases

go to top

Thuiswinkel waarborg